Kotimme häpeäpilkku -Yleinen mutta kamala

Teksti Jasmin

Meille voi kävellä kuka tahansa sisään koska tahansa. Kotonamme on ihan normaalia ja siistiä. Olen astmaatikko, joten mitään hirveitä kasoja missään ei ole. Asuntomme tavaramäärä on minimoitu siisteyden ylläpidoksi.

Jotta sisällämme on siistiä ja puhdasta, olemme siirtäneet kaiken ulkovarastoon.

No ei nyt sentään. Ulkovarasto on kotimme hirvein häpeäpilkku. Paikka, jonne en kurkista edes itse. Sinne on viety kaikki, mikä lähtee kaatopaikalle. Keikkaa vaan ei ole suoritettu.

Tänään puolisoni päätti tehdä raivaustyön ja ajoi pakettiauton pihaamme. Naapureita kulki ohi ja minä häpesin silmät päästäni. Ajattelevatko he, että sisällä on samanlaista?

Minä kuitenkin luulen, että jollakin muullakin näyttää tältä. Sehän ei ole toivottava tilanne ollenkaan. Jotta tämä ehkäistään, kannattaa alkaa noudattamaan seuraavia toimenpiteitä:

Kierrätä enemmän

Vie tavarasi kaatikselle heti, kun ne ovat käyneet tarpeettomaksi

Älä ummista silmiäsi

Älä sulje ovia ympärilläsi

En vastaa neuvjeni toimivuudesta, en ole testannut. Aion kuitenkin ottaa omat viisaat vinkkini käyttöön ja välttää tämän sekasotkun jatkossa.

Mikä on teidän kotinne häpeäpilkku, minne kukaan ei saa kurkistaa? Mitä siellä on ja ennenkaikkea, miksi?

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Meillä on varasto myös yks sottaläjä ja niin on myös kotona sisälläkin monesti :D. Kriiseilen asiaa aina välillä, joskus enemmän ja joskus vähemmän. En vaan onnistu pitämään paikkoja siisteinä

https://blogit.terve.fi/fitfatmama

Avatar

Kärsin kotihäpt. Se on kamala tunne. Meillä kasoja ja keksoja syntyy milloin minnekin. Ihan jo se, että omalla yöpöydällä on pino, jonka syntyvuotta tai sisältöä en osaa varmuudella määrittää, vie oikeasti hirevän määrän energiaa.

Meillä on montakin tilaa, joihin en toivonvieraiden katsovan. On myös tiloja, joissa en voi välttää heidän liikkumistaan, vaikka tahtoisin. Esimerkiksi keittiö on ihan kamalassa kunnossa, kun tavaraa on vain ihan liikaa. Keittiössä on teipit ja kynät, eilisen postit ja kirjaston palauttamista odottavat kirjat…

Kaatopaikan sijaan olisi tietysti suotavaa ostaa vähemmän ja parempaa. Sellaista, jota ei tarvitsisi koskaan viedä pois.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä