Blogini erittäin epäsuositut mielipiteet

Teksti

Saan usein palautetta blogistani. Useimmiten se koskee mielipiteitäni. Hyvin usein ne on ymmärretty täysin väärin. Tahallinen väärinymmärrys on harvinaista, mutta sitäkin tapahtuu, pääasiassa somessa. Bloggaamisen paras anti on vastavuoroisuus joka on nykyään nopeaa ja elää hetkessä, kiitos Somen.

Olen aina saanut vertaistukea ja herättänyt keskustelua molempiin suuntiin, mutta jotkut asiat ovat olleet sellaisia, joiden kanssa elän selkeästi vähemmistössä. Paskamyrskyä on ollut lähestyvässä horisontissa kerran jos toisenkin, mutta etenkin näiden aiheiden äärellä.

Minä ja epäsuositut mielipiteeni

Curly girl

Kiharoiden unelmaa ei missään tapauksessa olisi kannattanut sohaista. Pelkästään oman negatiivisen kokemuksen kertominen olisi pitänyt tehdä positiivisessa mielessä. Curly girl oli huono juttu minun elämälleni. Todella, todella epäsuosittu mielipide etenkin somessa. Jos olet bloggaaja, älä kirjoita curly girl -epäonnistumisesta, olet kuitenkin omalla kohdallasi  väärässä.

Virpominen pannassa ja pukki valehtelua

Meidän brutaali kasvustustapa, jossa taaperoa ei pueta noidaksi, eikä valehdella joulupukista. Myönnän kyllä olleeni tämän kanssa aika tiukka. Ihmisten on mahdotonta ymmärtää, miksi emme tahdo huijata lasta, tai miksi koin ovelta ovelle kiertelyn noita-asussa epämieluisaksi. Virpomisen suhteen olen nykyään valmis joustamaan, jos lapsi haluaa. Viimekeväänä ei halunnut.

Halloween

Sama juttu. Emme vietä halloweenia, koska mielestäni elämässä on riittävästi pelottavia asioita ilman ruumisleikkejäkin. Halloween sekoittuu kuolleiden muistopäivään herkästi. Moni samoin ajatteleva oli jakanut postausta somessa ja sen perusteella olen aika varma, etten ole yksin. Silti mielipide oli erittäin epäsuosittu. Vahva epäsuositus ehdotuksille juhlapyhien kieltämisestä.

DC fix -ei ja EI

Epäsuosittujen mielipiteideni lisäksi olen tehnyt erittäin epäsuosittuja tekoja. Esimerkiksi dc-fix oli karmea keittiöratkaisu -postauksen jälkimainingeissa sain löytää itsestäni Iltalehden keskustelupalstalta monta idiotismin eri tasoa. Luulin kuitenkin saavani hieman armoa, koska tarkoitukseni oli varoittaa muita omalla esimerkilläni. Olen kuitenkin toipunut hienosti. Ei enää valkoista dc-fixiä keittiöön. Hyvin epäsuositeltava teko.

Epäsuositut mielipiteet ovat raskas taakka, etenkin jos on hankaluuksia pitää ne ominaan. Niinpä päätin aikanaan perustaa blogin. Luulen, että jokainen postaukseni sisältää jotakin, josta joku ei tykkää. Ja se jos mikä kuuluu bloggaamiseen.

Olisi kuitenkin hienoa, jos se ryhmittymä jonka popparit päätyvät sieraimiin, muistaisi muutaman tärkeän asian. Blogin takana on ihminen, jolla on tunteet. Jälkimmäistä on hyvin vaikea järkyttää, joten kaikenlaisten rivousten ja asiattomuiksien huutelu on lähinnä turhaa. Toinen mittava muistamisen arvoinen asia on syvähengitys. Jos toisen ihmisen elämä hetkauttaa, ota happea. Aina tulee seuraava postaus.

 

 

Kommentit

4 kommenttia
Jasmin

No just se!!

Avatar

Kumpi on sinulle tekstin kirjoittajana tyydyttävämpää:
Se, että kirjoituksesi kerää samanmimisiä kannustavia kommentteja
vai se, että kirjoituksesi herättää keskustelua puolesta ja vastaan?
Vai onko parhain vaihtoehto silloin, kun kommenttikenttä pysyy tyhjänä ja puhtaana?

Jasmin

Tuo on juuri se mitä pitää miettiä joka kerta kun huoritellaan, haukutaan huonoksi äidiksi ja yritetään nöyryyttää. Koska totta on kuitenkin se että hyvää keskustelua on suurin osa, vaikka se olisi erilaista kuin omat mielipiteeni. Ehdottomasti tarkoitukseni on herättää mielipiteitä, se mikä harmittaa ja mitä tässä yritin tuoda esille, on se epäsuosittujen mielipiteideni ns kohtuuton taakka eli asiattomuus. Keskustelu vaikka ääripäiden mielipiteistä ei ole huono asia vaan erittäin toivottua, mielellään kuitenkin asiallisesti 😁

Avatar

💪🏻 Joulupukista valehtelu on niin naurettavaa touhua. Aliarvioidaan lapsia ja aiheutetaan suurta hämmennystä, pakotetaan lapsi kiltin lapsen muottiin alhaisen valheen avulla. Oikeesti aikuiset ihmiset?
Ugh.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä