Kun partakarva ei vaan osu -Top 5 raivon aiheet

Teksti Jasmin

Voiko parisuhteessa olla mitään ärsyttävämpää kuin mies? Voi, ehkä nainen. Mutta nyt ei puhuta siitä. Rakkaus pyhittää kaiken, ja vallitseva osa avioliittoa on tietenkin ällösöpöt aamupusut sekä hitaalla seksillä varustetut kynttiläillalliset. Miehissä on kuitenkin jotakin, joka saa naiset syöksemään tulta.

Mies saa naisen raivon valtaan

1. Useita avioliittoja ratisuttaa liitoksistaan miesten tapa jättää partakarvat lavuaariin. En ymmärrä miksei ole suunniteltu lavuaareja, jotka hoitaisivat homman vaimojen puolesta. Avioerotilastot kääntyisivät varmasti laskuun.

2. Syvä kiintymyssuhde autoon. Käsi ylös, kenen mies kieltää autossa jäätelön syömisen? Auton omistaja istuu useimmiten etupenkillä. Mitä väliä sillä on, miltä takapenkki näyttää?

3. Satunnaiset kuulohäiriöt. Ei liene tarpeellista selittää. Tällainen ongelma lisää vastaavasti vaimon äänenvoimakkuutta.

4. Nainen sisustaa asunnon aistikkaasti ja kaikkialla näkyy pehmeä käden jälki. Lähdet kahdeksi päiväksi lomalle ja takaisin tullessasi pöydille on ilmestynyt nippusiteitä, kolisevia tavaroita, auton rasvaa ja ties mitä sälää. Kynttiläkuppien pohjilla on hammastikkuja ja vessan lavuaarin reunaan on ilmestynyt tulitikut.

5. Miesten lupa olettaa. Naisia kielletään ankarasti olettamasta mitään. Esimerkiksi sukkien viemistä pyykkikoriin. Likaiset sukat olohuoneen lattialla on lähinnä vitsikästä. Kun nainen olettaa, että mies pesee ikkunat, ollaan jännän äärellä.

Mikä sinua rasittaa miehissä?

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä