Isän ja tyttären helpot karkit

Teksti Jasmin

Se hetki kun on isätytär -päivä ja pienempi saa päättää mitä tehdään. Se hetki voi olla isälle vaikea, jos päätöksenä on leipoa. Jotkut miespuoliset selviytyvät tästä paremmin kuin hyvin. Sellaista yksilöä ei kuitenkaan löydy meiltä.

Nerokas tyttäreni osasi onneksi kertoa, kuinka valmistetaan helppoja karkkeja diy-metodilla eli ”leipoen”. Ei tarvinut mitään muuta kuin sulattaa suklaa, lisätä tavaraa ja saattaa se uudelleen jähmeään muotoonsa. Edes voita ei kaivattu. Hommaan soveltuu mikä tahansa suklaa. Tämän helpommaksi ei voi isitytär -leipomista enää tehdä. Minusta on jotenkin älyttömän hellyyttävää kun isä astuu epämukavuusalueelleen. En kuitenkaan aio ylentyä samalle tasolle. Äititytär -hommaa ei tule olemaan renkaiden vaihto eikä auton huolto.

Diy-karkki

Suklaata

Strösseleitä

Hasselpähkinää

Sulata suklaa, sekoita muut ainekset ja kaada vuokiin. Tee levystä ohutta, sillä makeinen on yhtä kovaa kuin suklaalevy. Paksua kerrosta ei pysty pureskelemaan. Jäähdytä jääkaapissa.

Kuva ja tausta: Minttu K

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä