Olin jossain, mutta palaan pian!

Teksti Jasmin

Hei rakkaat seuraajat ja satunnaisesti saitille eksyvät lukijat! Jokunen teistä onkin huomannut, että blogissani on käynnissä hiljaiselo.

Perheemme elää kiireisiä aikoja, mutta minä olen levännyt. Blogi on lomaillut pari kuukautta, mutta jatkaa lähipäivinä entistä ehompana. Kirjoittamaan onkin jo kovasti ikävä.

Sisäilmaongelma

Osa on varmasti Somesta lukenut, että perheemme joutui muuttamaan. Olen sairastunut sisäilmasta, eikä astmani ole noussut pahenemisvaiheestaan parempaan suuntaan sen vuoksi. Olen ollut hyvin huonovointinen jo pidemmän aikaa. Tilanteemme on ollut koko kesän hyvin kuormittava, monella osa-alueella.

Syksyllä onkin tulossa postaussarja homekoiran käynnin jälkeisistä viikoista: Teltasta uuteen kotiin. 

Nämä viikot ovat pitäneet sisällään pelkoa, ahdistusta, uusia ja vanhoja sairastumisia sekä epävarmuutta ylipäätään elämää kohtaan. Kaikki kuitenkin todennäköisesti järjestyy (ja uskallakin kommentoida postauksen alle, että ei välttämättä järjesty, sillä jätän sellaiset kamaluudet julkaisematta!)

Kuten uudesta kodista otetusta kuvasta näkyy, elämän jälkiä on, mutta aika tyhjältä näyttää. Sisäpuolella tuntuu vähän samalta. Me kuitenkin täytymme pikkuhiljaa.

Nähdään ihan kohta! PS: Seuraa instassa Munakoisoni ja minä

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi