Faktat minun loistavasta parisuhteestani

Teksti

Olipa ylimielinen aloitus. Uskalsin sen tehdä, sillä olen varma, että parisuhteeni on loistava. Mistä sen voi tietää? Kyllä sen voi. Täytyy vain varmistaa asia kumppanilta. Hyvässä parisuhteessa molempien on oltava samaa mieltä parisuhteen laadusta. Listasin ylös suhteemme ominaisuuksia ja asioita, joilla on ollut tavalla tai toisella vaikutusta arkeemme. Tulin siihen tulokseen, että olemme melko epäspontaaneja ja erilaisia. Jossain vaiheessa huomasin kuitenkin, että olemme alkaneet muistuttamaan toisiamme monessa asiassa. Se tapahtui silloin, kun lakkasimme yrittämästä. Toisen hyväksymisellä on muuttava voima.

 

Meidän parisuhteen sisältöä

Olemme käyneet pariterapiassa noin 40 kertaa.

Niistä 38 käyntiä oli ahdistavia. (Kahdessa en ollut paikalla)

Seurustelimme 4 kuukautta ennen häitämme. Se saattoi osaltaan olla syy mittavan pitkään pariterapiaan.

Olemme olleet kerran asumuserossa niin, että olimme kirjoilla eri paikoissa.

Nukumme samassa sängyssä vain 4 tuntia yöstä samaan aikaan. Elämme täysin eri rytmissä.

Tiedämme toistemme salasanat ja koodit kaikkialle. Ja käytämme niitä.

Meillä on täysin yhteiset rahat, tilit sekä velat.

Emme ole tehneet avioehtoa.

Meillä ei ole ystäviä, joita tapaisimme yhdessä.

Harrastamme usein kalenteriin merkattua seksiä.

Pisin taukomme seksin suhteen on ollut 3 viikkoa (synnytys). Koski myös asumuseroa. Ehkä siksi palasimme yhteen? (Ja pariterapia of course)

Meillä ei ole yhteisiä harrastuksia. Eikä tule. Olemme liian erilaisia sellaiseen toimintaan.

Hyvä parisuhde on sattumaa

Parisuhde on aika pitkä ihmissuhde. Olen ollut onnekas, löytäessäni rinnalleni ihmisen, jota rakastan ja joka vielä sattuu rakastamaan takaisin. En minä oikeasti ole ylimielinen. Olemme olleet onnekkaita. Lopulta parisuhde on ihan hirveä sattuman kauppa. Että kaikista maailman ihmisistä päätyy juuri sen yhden kanssa saman katon alle.

No mikä tästä suhteesta loistavan tekee? Ei mikään erikoinen. Oikeastaan ainoastaan se, että olemme toisiimme tyytyväisiä.

Rakkaani, minä sinua, yhä edelleen. Mitkä ovat teidän parisuhteessa niitä liimakohtia?

 

 

 

 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Intohimo…se, että vielä 20 vuoden jälkeen katsoo toista, että VAU! Miten olen oikein saanut itselleni tuon ihmisen? Kun sydän hyppää kurkkuun katsellessa toista ihan arkisissa askareissa…Toisen kunnioitus ja luottamus. Mekin ollaan aika erilaisia persoonia ja riidellään välillä, joskus jopa niin että eroakin ollaan mietitty. Halu olla yhdessä ja rakkaus on kuitenkin ollut vahvempaa ja vaikeuksien yli on aina selvitty. Puolisoni on myös paras ystäväni.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä