Kirottu tissiryppy!

Teksti Jasmin

Minä pukeudun kesällä rohkeasti bikineihin. En häpeä mitään. Ainakaan bikineissä. Jotain pieniä rajoituksia silti on.

Esimerkiksi ei voi olla otsatukkaa koska on vähän pyöreä pää. Ei polkkatukkaa, en ole varma onko  BMI alle 23 ja sellainen sopii vain erittäin hoikalle. Ei missään tapauksessa paitaa housun sisälle, jos vatsa pullottaa. Ja pullottaahan se. Eikä nyt ainakaan capreja, jos on reisissä rasvaa ja lyhyet jalat. Ja onhan ne.

Ei valkoisia housuja, en ole Voguen malli. Persaus näyttää sellaisissa muumilta. Ei vaaleanpunaista (koska porsaat) eikä isoja kuoseja, sillä ne suurentavat vain lisää. Eikä pieniä, niistä kaikki arvaa että olet epävarma.

Ei avonaisia kaula-aukkoja koska roikkuvat rinnat tekevät push upeista ruttuiset ja tissivaossakin on jo ryppy. Ei pyöreitä silmälaseja tai tulee pyöreät posket. Liian ohuet sukkahousut paljastavat selluliittia, ei käy. Ei paksuolkaimisia rintaliivejä, jokuhan voisi luulla että olen vanha. Esimerkiksi puolisoni

Ei missään tapauksessa beigeä, se on mummoväri. Ainakaan vaatteiden alla. Iho saa olla, sitä ei voi ruskettaa koska raskausarvet loistavat kirkkaammin. Eikä kyllä vaalentaakkaan vaikka haluaisin. Niin, siksi huivikaan ei sovi päähän, alkavat puhua minulle kaupassa englantia ja sen jälkeen syntyy kiusallisia tilanteita. Vaatekauppaan ei huvita edes mennä, liikaa rajoituksia.

Siis perusvaatteillahan pärjää. Perusväreillä, perussilmälaseilla ja perustukalla. Omalaatuinen saa tietenkin olla. Kunhan sopii muottiin ja ajan henkeen.

Mutta sentään puen päälleni bikinit. Tuntuuhan se elämä aika vapaalta sellaiset päällä. Kunhan eivät ole valkoiset, pinkit, kuosilliset tai ohuet ja kunhan niitä ei pidetä pyöreiden silmälasien, polkkatukan… Tai julkisesti.

Tämä ei voi olla normaalia. Cosmoraamattu sen kuitenkin on minulle kertonut, kultaisen 2000 -luvun alussa. Kuka kertoisi 20 -luvulla, että on ihan okei olla vain?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä