Ruma ja kallis lelu -Vuosi ostosta

Teksti Jasmin

Ikävä kyllä, on myönnettä että kyllä se kannatti. Tämä pikkuhirviö tosiaan kustansi aivan liikaa, ollakseen takkuinen ruma ja nuhjaantunut jo paketista tullessaan. 29 euroa ja se sitäpaitsi näyttää aivan erilaiselta paketin kyljessä. Sruffa Luv on siis hylätty eläimenpentu jota pestään ja hoidetaan. Nyt hinnat ovat tulleet alas. Tällaisen saa ehkä parilla kympillä.

Postasin tästä toissajoulun tienoilla, sillä olin tyrmistynyt pahveista tulleesta otuksesta joka ei näyttänyt siltä miltä piti ja jonka sisältö yllätti suhteessa hintaan. Äidin odotukset eivät täyttyneet. Toisin kuin lapsen.

Tällä tiskirätillä on leikitty enemmän kuin monella muulla lelulla. Se on säilynyt unileluna myös läpi homeruljanssin, kestäen 90 asteen pesun. Se näyttää samalta edelleen. Toisinaan aikuiselle jokin nuhjaantunut, viehtynyt ja nukkainen  voi olla arvokas ja tärkeä. Ehkä me voisimme oppia tästä jotain? Ainakin toivon, että puolisoni pitää tämän mielessään 40 vuoden kuluttua vaimonsa kohdalla.

Haukuin tämän lelun niin totaalisesti, että koin velvollisuudekseni tulla kertomaan, että se oli joka pennin arvoinen. Kymmeniä kertoja pesty, päivittäin rakastettu ja erittäin kestävä, sillä elämän jäljet eivät tässä roiskossa erotu mitenkään.

Itseasiassa, se on saanut jopa perheen lisäystä. Meille saapui viimejouluna tiskirättiperhe. Kerrankin hinta oli kohdallaan, koko pesue yhdessä paketissa kustansi vain 35e. Tiedän, aivan liikaa kolmesta järkyttävän näköisestä otuksesta. Onneksi en maksanut niitä itse.

Tässä se nyt on. Edelleen käytössä.

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Täältäkin löytyy pelastettu hylje ja olemme monesti miehen kanssa ihmetelleet miten nuin rähjäinen lelu voikin olla se kaikkein tärkein ja rakkain! Joululahjaksi tytär sen sai ja edelleen kulkee päivät käsi kädessä sen kanssa ja unikaverina ehdoton!

Avatar

Olipa kiva lukea, että on mieluinen otus. Tyttö on säästänyt rahaa tuohon ja oon miettinyt mahtaako olla rahoille vastinetta… 🙈 Se mahdollisuus on siis olemassa!

Avatar

Todella puhuteleva teksti

Avatar

Hei, vinkki näiden pörröjen käsittelyyn! (meiltä löytyy myös, peräti kolme :D) Täikammalla kun kampaa oikeen reippain vedoin koko turkin läpi nii siitä saa ihan hattarapörröisen! Siitä mukana tulleesta harjasta ei meinaan ollu yhtään mihinkään. Karvaa vähän voi lähteä, muttei niin paljon, että haittaisi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä