Masentunut alapää

Teksti Jasmin

Korona kurittaa mieltä, mutta myös kehoa. Tällä hetkellä moni voisi olettaa, että parisuhteet kukoistavat, vietetäänhän nyt paljon aikaa yhdessä. Paitsi että pakkotoiminnasta seuraa vastareaktio. Korona-aika laukaisee monilla epätoivottuja vatsaoireita, jännityspäänsärkyä ja muita ikäviä stressitiloja. On aivan turha kuvitella, että tällä ei olisi vaikutusta seksiin.

Nyt olisi oiva aika kuherrella ja harjoittaa etäpäivän lounasaikaseksiä. Toki haasteita esiintyy, jos on lapsia. Iltavuorot ovat osalla väestöä kääntyneet kotipäiviksi ja silloin olisi hyvä hetki kääntää huomio puolisoon. Aamut ovat vapaita, olisiko mieltä aamuseksille lasten ulkoilun aikana?

Eikö huvita? Ahdistaako ajatus? Tekisikö mieli karistaa iholta kaikki mahdollinen kosketus? Ja varsinkin housuista? Alapääsi voipi kärsiä masentuneisuudesta.

Ehkä sinun ei tee mieli sheivata, ei pukea kivoja alusvaatteita eikä varsinkaan huvita jakaa pyhättöä kenenkään kanssa. Mieliala voi olla laskenut painovoiman väistämättömistä vaatimuksista 50cm alaspäin.

Ystäväni puhui tästä tänään. Muistelimme Sinkkuelämän jaksoa, jossa Charloten alapää masentui. Satiirisisesta lähestymistavasta huolimatta Charloten huoleen oli syytä. Seksi on iso osa parisuhteita ja sen harjoittaminen purkaisi stressiä, myös vaikeina aikoina.

Tänä keväänä alapää saattaa näyttäytyä kuivana kuin sahara. Stressaantuneena ei jaksa keskittyä esileikkiin ja tekisi mieli vain tyydyttää toinen hiljaiseksi, mahdollisimman nopeasti. Jos sitäkään. Tai sinne pesiytyy sitkeä hiiva, ihan vain stressin seurauksena. Mikäpä sen ahdistavampaa, kuin juosta koronaisessa apteekissa vähän väliä ostamassa Canestenia? Fyysisten ongelmien lisäksi housuihin voi kasautua haluttomuutta, kiinnostuksen puutetta, yhdyntäkipua ja orgasmivaikeuksia. Jännittyneessä ja ahdistuneessa tilassa seksi sattuu eikä kukaan saa.

Entäs sitten itsetunto-ongelmat? Niilläkin on vaikutusta. Nythän nettikauppa kukoistaa ja Wuhanista saa varmaankin taas tilattua geeliä, joka leikkaa sisemmät häpyhuulet pois. Luitte oikein, siitä enemmän tässä. Älkää kuitenkaan sortuko kyseiseen turmiolliseen voiteeseen. Alapään kuuluu näyttää siltä. Ainoa mikä auttaa, on itsensä hyväksyminen. Itseasiassa minusta tuntuu, että rintani ovat masentuneet. Ne roikkuvat painuksissa alaspäin, eivätkä ne viimeaikoina ole juuri pitäneet itseään kovin erityisinä tai mukavina. Rehellisesti sanottuna, haluaisin jonkin rintaleikkauksen. Mieluiten kohotuksen ja täytön. En muuten halunnut vuosi sitten. Enkä aio haluta ensisyksynä. Niin, ympäri maailmaa ihmisiä kuolee kuin viljaa, ja minä tässä kerron että rinnoillani on ongelma. Tervetuloa syyllisyys, nuori ja hyväosainen täällä huutelee.

Takaisin asiaan.

Kun alapäätä masentaa, voi olla hyvä ajatella, että asialle on mahdollista tehdä jotakin. Jos alakuloisen hempukan kanssa harrastaa seksiä, on syytä muistaa liukuvoiteet ja tehdä sitä vain silloin, kun oikeasti huvittaa. Niitä pikaisiakin. Olen aina ajatellut että seksiä kannattaa harjoittaa myös vain toisen takia, sillä yleensä se parantaa omaakin halukkuutta. Mutta ei tässä tapauksessa, eikä tässä kriisissä. Väkisin vääntäminen huonolla mielellä on lähinnä typerää ja nöyryyttävää. Alapään surumielinen tila ei ole tautiluokituksessa, mutta pohdimme ystävieni kanssa, että jotakin sille on silti tehtävissä, sillä tila lienee yleinen.

Mikä piristää alakuloisia päitä?

-Yleensähän ulkoilua suositellaan kaikkeen. Auringon ottaminen on rentouttavaa, mutta näillä keleillä pimppi jäätyy ja saattaa olla että naapurin Ismokin jäätyy, jos sattuu huomaamaan pinpin ulkona ottamassa aurinkoa.. Joten unohdetaan se. Jos väsähtänyttä kokonaisvaltaisen surkeaa mieltä piristää urheilulla, kannattaa valita laji huolella. Ultramatkat pyörällä eivät ehkä auta asiaa, ainakaan aloittelijalla. Saunajoogassa saattaa olla ideaa.

-Suklaa ja viini auttavat kaikkeen. Tässä ongelmassa lähelle päästään ehkä suklaan makuisten kondomien suhteen. Alapää ei ole komposti, sanoi suosikin Eki joten pidättäytyisin karkkistringeistä. Suun kautta nautittavaa lasillisen kokoista viiniannosta voi kokeilla nauttia. Pimpin humalluttaminen vie kuitenkin ojasta allikkoon, joten suuria määriä lienee vältettävä.

-Ystävien näkeminen piristää aina. Auttaisiko jos alapää tapaisi sovitusti useammin ystäväänsä penistä? Toisaalta, kuten yllä todettiin, riittävän väsyneenä ei kaipaa ystäviä, eikä muutakaan seuraa.

-Lääkkeet ja psykoterapia ovat tutkitusti mielen hoidossa ne ykkösjutut. Keittiöpsykologina sanoisin, että tämä on käypähoitosuositusten ulkopuolella. Alakerran suuntaan on turha virittää keskustelua. Voit kuitenkin kysyä perinteisen ”Miltä sinusta nyt tuntuu” -kysymyksen ja soveltaa sen mukaan.Miehille on kuitenkin tarjolla lääkinnällistä apua, mutta pimeät markkinat ovat ehdoton no no, joten se vaatii perinteisen lääkärissä käynnin.

-Tiesittekö, että ruotsiksi pimppi on mus eli hiiri? Ehkäpä erikoisjuustoista on apua. Jos korona ei ole kurittanut taloutta, jokin kallis briejuusto Stockan herkusta saattaa tehota. (Englanniksi pussy eli mirri, mutten silti kokeilisi silakoita)

Tämän kirjoituksen pointti oli kertoa, että se on normaalia. Kaikkia ei juuri nyt huvita. Mikään. Itseä kuitenkin kannattaa mahdollisuuksien mukaan ilahduttaa kaikin keinoin. Sillä on kauaskantoiset vaikutukset. Joten, vihko auki: Miten sinä piristäisit näinä aikoina seksuaalielämää ja seksuaalisuutta? Vai kömmitkö mielummin koloosi ja odotat, että tilanne on ohi?

 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Eipä oo ollu ikinä masispimppiä, päinvastoin.mies jäi koronan takia ulkomaille 3 kk s tai loppuiäksi,joten eipä paljon voi iloita pimpille poikakaverista.korona aikana ei huvita uusiakaan tavata.kun ei muuta yhteen miesten kanssa,maistuu seksikin eri lailla.arki tuppaa tappaa romantiikkaa kuin korona konsanaan…😂🙈🤦

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä