Stressed much?

Mun piti tehdä teille tänään postaus meidän uudesta kämpästä, mutta järkkäri on mun siskoilla Särkänniemessä, joten se joutuu odottamaan.

Kirjoitin pari päivää sitten, että Ava oppi pudistamaan päätään ja sanomaan ”ee”. Ensin se oli hauskaa ja oltiin Topiaksen kanssa ylpeitä. Nyt alkaa kuitenkin mennä hermot, sillä ei saada Avalle enää menemään mitään ruokaa. Jokainen ruokailu on taas kauheaa taistelua. Tällä kertaa sen takia, että Ava heiluttaa päätään koko ajan uudesta taidosta innoissaan ja on päättänyt, että mikään ruoka ei ole hyvää. Ja sitten kun sinne suuhun saa menemään jotain, niin Ava pärisyttää kaiken ulos. Tänään mulla on ollut tukka täynnä hedelmäpuuroa, porkkanasosetta, viiliä ja yrttikanapastaa.

Mulla on nyt jotenkin niin hirveä stressi kaikesta, kun on niin paljon tehtävää. Huomenna pitää soitella paaaljon puheluita ja tehdä vaikka mitä. Pitäis siivota vaatekaapit, pestä kirpparivaatteet ja viedä ne kirppikselle, hoitaa itelle vakuutus, maksaa laskuja jajajajajajajaja. Enkä jaksais hoitaa sitten yhtään mitään!

Onneksi huomenna on illalla taas treenit ja torstaina peli, treenaaminen helpottaa mun stressiä niin paljon! Se on vaan niin rentouttavaa kun pääsee purkamaan kaiken sen patoutuneen energian, joka jää kun en Avan kanssa ehdi mihinkään muualle treenaamaan.

Mä oon muuten miettinyt viime aikoina kauheasti mun tulevaisuutta. Mä haluan tosi paljon päästä lukemaan itteni kätilöksi, niin kuin kaikki varmaan muistaakin, mutta nyt mä olen alkanut miettiä ihan hirveästi, että enkö mä haluaisi kuitenkin tehdä vielä jotain muuta ennen kuin palaan taas koulun penkille. Mä olen miettinyt, että voisin yrittää etsiä työpaikan ja mennä keväällä töihin ja Topias jäisi Avan kanssa kotiin. Ainut ehto tossa on vaan, että mun palkka ei saisi olla sitten pienempi kuin mitä Topiaksen on nyt. Toinen vaihtoehto, mikä mua houkuttaa on armeija. Siinä on vain se mutta, että miten mä muka ikinä voisin olla niin paljon erossa Avasta? Ja armeijalla tuskin on mitään ”perheasuntoja”…. Mutta ainakin yksi asia meidän tulevaisuudessa on varmaa. Mä olen kauemmin haaveillut tästä ja nyt Topiaskin on ihan messissä; sitten kun Topias saa koulunsa suoritettua (2014?) me muutetaan Saksaan, varmaan noin puoleksi vuodeksi. Mä menen siellä töihin ja Topias jää kotiin Avan kanssa. Mä en vaan osaa vielä sanoa, että haluanko tosiaan lähteä heti kun Topiaksen koulu on ohi, vai haluanko suorittaa ensin oman koulun ja yrittää saada Saksasta töitä kätilönä? Mutta aika näyttää.

Muistakaas heitellä postausideoita!

Kommentit

18 kommenttia
Emilia Huttunen

Miksei olisi? 🙂 vähän vaan suunnitelmat aina lykkääntyy, mutta ei se ajan kuluminen niitä estä 🙂

Avatar

Avalla on söpö panta 🙂

Oij, Saksaan! 😉 Toivottavasti saat toteutettuu ton haaveen.

Ittel meni saksan opiskelu vähän hukkaan kun lopetin sen 8. ja 9. luokan opiskelujen jälkeen ja oon unohtanu jo lähes kaiken kun en jatkanut. Oishan siitä voinu hyötyy olla jos koskaan tuun menee Saksaan, mut laiskuus iski :/

Avatar

Mäki tykkään! 🙂

Mua harmittaa sit taas kauheesti kun mä lopetin venäjän 🙁 oon kans unohtanut jo kaiken

Avatar

Avalla on söpö panta 🙂

Oij, Saksaan! 😉 Toivottavasti saat toteutettuu ton haaveen.

Ittel meni saksan opiskelu vähän hukkaan kun lopetin sen 8. ja 9. luokan opiskelujen jälkeen ja oon unohtanu jo lähes kaiken kun en jatkanut. Oishan siitä voinu hyötyy olla jos koskaan tuun menee Saksaan, mut laiskuus iski :/

Avatar

Mäki tykkään! 🙂

Mua harmittaa sit taas kauheesti kun mä lopetin venäjän 🙁 oon kans unohtanut jo kaiken

Avatar

kannattaa ottaa huomioon saksalainen kulttuuri eli äidit hoitaa lapsia ja isät päättä kaikesta. mm kaverin äiti ei ollut pystynyt keskustelemaan opettajan kanssa koska opettaja halusi puhua herran kanssa.

Avatar

kannattaa ottaa huomioon saksalainen kulttuuri eli äidit hoitaa lapsia ja isät päättä kaikesta. mm kaverin äiti ei ollut pystynyt keskustelemaan opettajan kanssa koska opettaja halusi puhua herran kanssa.

Avatar

Saksalainen kulttuuri on kyllä mulle tuttu kun oon siellä muutaman kuukauden asunut ja aika tiuhaan tahtiin reissaan siellä. Mutta ei se ihan noinkaan mene, ehkä kaveris on sattunut tosi vanhoilliskatoliselle alueelle? Koska kyllä Saksassa on tasa-arvo, ihan niin kuin Suomessakin. Enkä ole ikinä siellä kokenut minkäänlaista vähempiarvoista kohtelua, päinvastoin, saksalaiset pitävät äitejä arvossa.

Avatar

Saksalainen kulttuuri on kyllä mulle tuttu kun oon siellä muutaman kuukauden asunut ja aika tiuhaan tahtiin reissaan siellä. Mutta ei se ihan noinkaan mene, ehkä kaveris on sattunut tosi vanhoilliskatoliselle alueelle? Koska kyllä Saksassa on tasa-arvo, ihan niin kuin Suomessakin. Enkä ole ikinä siellä kokenut minkäänlaista vähempiarvoista kohtelua, päinvastoin, saksalaiset pitävät äitejä arvossa.

Avatar

Ihana tuo Avan ensimmäinen kuva! 🙂 Öö joku teidän päivä postaus olis kiva 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Ihana tuo Avan ensimmäinen kuva! 🙂 Öö joku teidän päivä postaus olis kiva 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Itse asuin saksassa leipzigissa 10kk poikaystävän kanssa ja oli huippu kokemus! 🙂

Avatar

Itse asuin saksassa leipzigissa 10kk poikaystävän kanssa ja oli huippu kokemus! 🙂

Avatar

Ei taida saksa olla suunnitelmissa enää.. 😛

Emilia Huttunen

Miksei olisi? 🙂 vähän vaan suunnitelmat aina lykkääntyy, mutta ei se ajan kuluminen niitä estä 🙂

Avatar

Ei taida saksa olla suunnitelmissa enää.. 😛

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä