Kävi Marilynit

Tänään oli hyvä päivä ja huono päivä.

Aamu alkoi hyvin kun katsoin säätiedotuksen ja eilen luvatun sateen sijaan sää olikin vaihtunut koko päivän kestävään aurinkoon! Siitä innostuneena marssin suihkuun hankkiutumaan eroon orankigeenistä (ilmaus lainattu iki-ihanista Georgia Nicolson -kirjoista!) ja puin hameen. Voitte kuvitella ilmeeni kun ulos astuessani vettä tuli taivaan täydeltä. Siitä lähdettiin Avan kanssa autolla Turkuun tapaamaan Rosaa ja Gabrielia sekä Mirkaa ja Lucasta. Automatka meni moottorin lämpötilaa tarkkaillessa ja bussipysäkeille pysähdellessä, jottei se nousisi liian ylös. Juuri kun pääsin parkkiin, lukemat pongahtivat taivaisiin. En tehnyt asialle mitään, jätin vain auton jäähtymään rauhassa, koska olin jo epämuodikkaasti myöhässä. Kaupungilla tajusin myös mekkoni kutistuneen ilmeisesti pesussa, koska olo oli melko epämukava ja paljas.

Mentiin Rosan ja Mirkan kanssa Greenziin, jossa söin sairaan hyvän tomaatti-mozzarella salaatin! Otin jopa kuvan todisteeksi näille ihanille anonyymeille; kyllä, minä syön. Tämän jälkeen siirryttiin Kultatalon ”leikki”nurkkaukseen, joka ilmeisesti on lapsille tarkoitettu, mutta on yleensä ”hansalasten” valtaama. Siellä Ava, Gabriel ja Lucas saivat leikkiä rauhassa, tai no ei tosin Lucas -parka kun isommat koko ajan olivat kiusaamassa.

Nam!

Mennääks taas kiusaamaan sitä?

Ava ja Gabriel tappeli koko ajan leluista

Anna mä vähän silitän…

Mut ku mä haluuuuun!

Takaisin tullessa moottorin lämpötila oli jo käynnistäessä taas taivaissa. Bensakin oli nollalukemissa, joten ajoin lähimmälle huoltoasemalle tankkaamaan ja soitin Topiakselle, että mitäs tälle nyt tehdään. Topias neuvoi minut läpi jäähdytysnesteen lisäysoperaatiosta, mutta ei se helpolla mennyt. En saanut edes konepeltiä itse auki, onneksi joku mies vihdoin sitten pysähtyi avaamaan sen minulle. Sen jälkeen en löytänyt sitä tsydeemiä, mihin sitä nestettä kaadettiin ja tapeltiin Topiaksen kanssa puhelimessa vasemmasta ja oikeasta ja väreistä. Kun vihdoin löysin oikean purnukan ja avasin korkin täyttääkseni sen, niin eiköhän kesken homman tuuli tee tepposet ja heittää hameeni niskaan. Oikein hyvä päivä valita liehuvahelmainen hame ja pitsistringit, anteeksi yksityiskohtaisuus. Vihdoin sain nesteen lisättyä ja pääsin kotiin.

Pari tuntia sitten Ava ja Topias sitten lähtivätkin mökille ja jäin ihan yksin kotiin. Tosi hassua. Kymmenisen minuuttia nyyhkytin olohuoneen matolla Avan kanssa kun en tahtoisi olla erossa, mutta sinne ne lähti silti. Kai sitä pitäisi sitten yrittää nauttia tästä. Aion valvoa pitkään, nukkua pitkään, syödä paljon, maata sohvalla, katsoa telkkarista mitä haluan enkä siivota kenenkään jälkiä. Luksusta! Jos sää sallii niin olisi myös kiva käydä jossain terassilla ekaa kertaa tänä kesänä. Jääkylmä Smirnoff ice maistuisi jos aurinko paistaa!

Teineilykuva!

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

VOI EI :DDDDDD hahahaaaaaaaaaa

Avatar

Ihanat vaatteet! 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Ahahhahah sinä ja sun hamees ahhahahah 😀 ps. Kiva haba (tai läskipaakku, mikä lie) mulla. Ja ihanat kuvatekstit 🙂

Avatar

Voi pöh sun kanssas!

Avatar

Voi ei! Pakko sanoa, että äänihymy pääsi tätä lukiessa! Aina ei voi mennä asiat ihan putkeen! 😀 Nautihan omasta ajasta, koita rentoutua. 😉

Avatar

Hahah 😀 pitää yrittää nauttia! 🙂

Avatar

Sinä se vaan kaunistut päivä päivältä. ♥

Avatar

Voi sua hassua <3

Avatar

Mitäpä on kesä ilman marilyneja 😉 nimimerkillä ”viimeksi siskon häissä koko hääväen nähden”.

Avatar

Voi ei, aika paha! 😀

Avatar

ku aloit kertomaan tuosta moottorin kuumenemisesta ni taisin ääneenkin huudahtaa ”Jäähdytysneste!” ja jännitin et olitko tajunnu että homma kiikasti siitä:D sitte huokasin helpotuksesta ku olit soittanu Topiakselle ja hän oli kertonut:D olen tosiaan autonasentaja ammatiltani:DD

Avatar

Emppu tiesi sen itekin, ainakin melkein ”joo se joku neste…” :DD

Avatar

Ava on yli söpö <3

Avatar

Hih niin on <3

Avatar

vooi ei!!sori nauroin tälle 😀 itellä kans sattuu about joka toinen päivä 😀 mutta joo oot ihan tositosi nätti<3

Avatar

haha voi ei 😀 ja kiitos! <3

Avatar

Voi ei :–D Mua vähän nauratti noi sun marilynit! Mut hei voin lohduttaa, että mun kaverille kävi ehkä vielä nolommin – se hyppäs benjin ja tuuletteli siellä alhaalla sen narunjatkona, eikä tajunnut että sen rinnat oli hypännyt paidasta ulos! 😀 Siinä oli xon-puiston polttariporukoille hetkeks ihmeteltävää! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä