Apatti papatti

Minäpäs opin tällä viikolla kunnolla ryömimään, konttaamaan, nousemaan seisomaan tukea vasten, kävelemään tukea vasten ja menemään istuma-asentoon. Eli aika kiireinen viikko on ollut. Nyt perässäni saa juosta koko ajan, kun konttaan ympäri asuntoa ja yritän pureksia johtoja ja tuolin jalkoja. Olen alkanut nyt myös purra ihmisiä kauheasti. Ja reaktioista päätellen se sattuu vaikka minulla ei vielä olekkaan hampaita. Tänään purin äitiä leukaan, nenään, olkapäähän ja poskeen. Äitiä nauratti ja itketti samaa aikaa, se näytti hassulta. Eteisen peilikaappi on kova juttu. Siellä asustaa joku hauska tyyppi, joka näyttää ihan minulta ja sitä voi hakata ja pussailla. Jos tuuri käy, sen oven voi myös saada auki ja sieltä löytyy likaisia kenkiä nuoltavaksi, jee! Myös astianpesukoneeseen on kiva kiivetä, jos äiti unohtaa sen auki. Huomenna pääsenkin häihin ja tänän testasin juhlavaatteitani. Mummi toi minulle uuden kengät Puolasta, itseasiassa sain enemmänkin kenkiä ja ne kaikki maistuivat hyvältä!

Hyvää yötä kaikille! Toivottaa Ava ”Apatti papatti”

Äiti en tykkää tästä mekosta…

…enkä näistä kengistä

Äitin pikkuapulainen

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Aivan ihana!

Avatar

ei vitsi et ava on kyl übersöpö!:) mulla tuli nyt mieleen et onks ava yleensä kotona iha vaippasillaan vai vaatteet päällä? meillä tyttö ei millää halua pitää kuteita kotona ollessa ja tästä syystä on kotosalla vaippasillaan. mietin vaa et onks se iha yleistä vai vaan meijän tytön oma juttu:D

Avatar

Heips ! Aattelin vaa ilmottaa että on taas liikkellä näit jotka kopioi bloggaajien kuvii ja laittaa niit facebookkii ominaan. Kannattaa käyä kattoo ettei avasta näy kuvii sielä ja ilmiantaa. Tuolla on kuva mun kaverista synnärillä sen lapsi sylissä ja se on laittanu sen omaa profiilii ja esittää siinä itteensä.
Käy kattoo tää linkki ja ton sisko(t) kanssa !
ja pistä eteenpäin jos vaan viitit !
https://www.facebook.com/karo.west.92

– Viveka

Avatar

aivan ihana postaus! <3 hymyilytti :")
sulla on suloinen tyttö.

Avatar

Aaw ihanasti kirjotettu:))

Avatar

Ei vitsi ava, ihan sairaan söpö pikkunen <3 kun mun pikkuveli oli pienempi se teki kans tota peilijuttuu ja kaikkee tollast ja vessan pönttö oli kaikista kovin juttu ku sitä kantta pääs hakkaamaan 😀 hyvää kesää teille! =)

Avatar

Ava on niin suloinen 🙂

Avatar

aivan ihania kuvia!! 🙂 kiva ku päivität blogia usein! 🙂

Avatar

Ava se osaa taas hurmata lukijat kuvillaan, niin kaunis lapsi <3

Avatar

Löysin sun blogin tänään ja luin kaikki postaukset läpi! Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti 🙂 Ava on todella kaunis ja herttainen, mutta en ihmettele kun äitikin on tuon näköinen! Seuraavaa postausta odotellessa 🙂

Avatar

ihana ava :’) kiva tämmönen postaus!

Avatar

minkä ikänen sä ootkaa ? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä