Videotavideota

Mä jotain sekoilin eilen tän videon kanssa! En ehtinyt laittaa sitä kotona kun tää lataus on niin hidas ja piti lähteä pysäkille ja sitten yritin bussissa laittaa sitä puhelimella luonnoksista ja se menikin, mutta kun menin katsomaan blogiin niin mulle ei näkynyt mitään videota vaan pelkkä otsikko niin poistin sen postauksen. Siksi sekoilut!

Mulla oli eilen ihan sairaan hauska ilta, oli kiva päästä ekaa ja varmaan viimistä kertaa tänä kesänä viihteelle, oli myös aivan ihanaa kun muutama lukija tunnisti mut ja tuli juttelemaan, kiitos kun piristitte todella mun iltaa! <3 Kiitos myös teille ihanille herrasmiehille, jotka helpotitte mun lompakon työtä tarjoamalla juotavia! On se välillä metkaa olla nainen. Ja kiitos Amarillon ihanalle henkilökunnalle, teidän ansiosta ilta taas onnistui loistavasti! Ei kyllä tarvii ikinä edes miettiä, että mihin baariin sitä menisi, se on aina automaattisesti se sama!

Tämän minäminäminä-videon seuraksi ajattelin yrittää tänään tai huomenna kuvata videon Avan kanssa!

Kommentit

56 kommenttia
Avatar

Huippua 😀 kiva, kun uskallat olla just oma ittes ja ravistella vähän normeja. Tätä lisää!

Avatar

Eikää hiukan repesin tota palstamammat juttua!! 😀 vähänkö hauska!

Avatar

Sama :DD

Avatar

haha 😀 jep

Avatar

Palstamammat vaviskaa :’D

Avatar

Hehee :DD

Avatar

Eikää hiukan repesin tota palstamammat juttua!! 😀 vähänkö hauska!

Avatar

Sama :DD

Avatar

haha 😀 jep

Avatar

Palstamammat vaviskaa :’D

Avatar

Hehee :DD

Avatar

ihana video =) ja mukava kuulla että sulla oli hauska ilta =) innolla ootan sitä sun ja Avan videoo =)
-vakkari

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

ihana video =) ja mukava kuulla että sulla oli hauska ilta =) innolla ootan sitä sun ja Avan videoo =)
-vakkari

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Ihana video ja kiva mekko ja kiva ääni! 🙂 Kiva ku sul oli hauska ilta! x) Koskakohan ite pääsen seuraavan kerran baariin? mut nyt ei kyl ees silleen enää kiinnosta mikää baareilu ku vaikka sillo ku oli viel joku 18 v nii aina joka viikonloppu piti päästä ulos 😀 Viimeks oon ollu 9kk sit baaris xD

Avatar

Hih kiitos! Ei muakaan enää jaksa sillee kiinnostaa, mä vaan niin rakastan sitä tanssimista! <3 ja sit ku vauva tulee niin et varmana ees ajattele baareja viel moneen kuukauteen 😀

Avatar

Ihana video ja kiva mekko ja kiva ääni! 🙂 Kiva ku sul oli hauska ilta! x) Koskakohan ite pääsen seuraavan kerran baariin? mut nyt ei kyl ees silleen enää kiinnosta mikää baareilu ku vaikka sillo ku oli viel joku 18 v nii aina joka viikonloppu piti päästä ulos 😀 Viimeks oon ollu 9kk sit baaris xD

Avatar

Hih kiitos! Ei muakaan enää jaksa sillee kiinnostaa, mä vaan niin rakastan sitä tanssimista! <3 ja sit ku vauva tulee niin et varmana ees ajattele baareja viel moneen kuukauteen 😀

Avatar

eikä olit ihana super ihana videolla!:) näitä lisäää!!

Avatar

Hihh kiitos! 🙂

Avatar

eikä olit ihana super ihana videolla!:) näitä lisäää!!

Avatar

Hihh kiitos! 🙂

Avatar

EMILIA :DDDDDDDDDD AHHAAH ihana toi loppu :DDD♥

Avatar

Heheee 😀 <3

Avatar

EMILIA :DDDDDDDDDD AHHAAH ihana toi loppu :DDD♥

Avatar

Heheee 😀 <3

Avatar

Palstamammat…. Ei pahalla, mutta tuosta sai kuvan että ihan kuin toivoisit jonkun ”haukkuvan” sua. Äideillä luonnolisesti on muutakin elämää perheen lisäksi. Kuten juurinkin tavata kavereita ja juoda se muutama tai enempikin siideri joskus!!!! 🙂

Avatar

Mä olen ihan samaa mieltä ja just sitä mä tolla yritin pienen sarkasmin kautta näyttää. Mä en ymmärrä niitä palstamammoja kun ruotii kaksplussalla kaikkia äitejä, jotka joskus käy baarissa. Ja ihan oikeessa oot, ehkä mä vähän yritinkin tolla herättää näiden ”täydellisten äitien” vihan:D

Avatar

Palstamammat…. Ei pahalla, mutta tuosta sai kuvan että ihan kuin toivoisit jonkun ”haukkuvan” sua. Äideillä luonnolisesti on muutakin elämää perheen lisäksi. Kuten juurinkin tavata kavereita ja juoda se muutama tai enempikin siideri joskus!!!! 🙂

Avatar

Mä olen ihan samaa mieltä ja just sitä mä tolla yritin pienen sarkasmin kautta näyttää. Mä en ymmärrä niitä palstamammoja kun ruotii kaksplussalla kaikkia äitejä, jotka joskus käy baarissa. Ja ihan oikeessa oot, ehkä mä vähän yritinkin tolla herättää näiden ”täydellisten äitien” vihan:D

Avatar

Voi, sulla on mahtavan kauniit, erikoiset eksoottiset ihanat kasvot! I like!

Avatar

Voi kiitos :)) <3

Avatar

Voi, sulla on mahtavan kauniit, erikoiset eksoottiset ihanat kasvot! I like!

Avatar

Voi kiitos :)) <3

Avatar

oot niin söpö! <3

Avatar

Hihhh kiitti! <3

Avatar

oot niin söpö! <3

Avatar

Hihhh kiitti! <3

Avatar

Toi tölkin avaus ja palstamammat oli aika huippu juttu, ehkä ne mammat tipahtaa tuolilta ku tän näkee. 😀 Ja vaikutat just semmosesta kun oon kuvitellu, tosi pirteeltä ja iloselta. :DD

Avatar

Toi tölkin avaus ja palstamammat oli aika huippu juttu, ehkä ne mammat tipahtaa tuolilta ku tän näkee. 😀 Ja vaikutat just semmosesta kun oon kuvitellu, tosi pirteeltä ja iloselta. :DD

Avatar

hahaa kiitos! 😀

Avatar

ihana oot 😀 toi loppu oli mahtava!

Avatar

Kiitos! 😀

Avatar

ihana oot 😀 toi loppu oli mahtava!

Avatar

hhha ;DD ihana ”palstamammat vapiskaa!!!” :DDDD Mä olen kiertäny aikoinani monet turun baarit läpi mut ikänä en oo vie amarilloon eksyny.. Ehkä tarvii sitä sit kokeilla jos mä joskus kans sinne yö elämään pääsen lähtemään 🙂

Avatar

Kannattaa, se on mun ehdoton lemppari! 🙂 ja siel on ihanat tarjoukset aina juotavista!

Avatar

hhha ;DD ihana ”palstamammat vapiskaa!!!” :DDDD Mä olen kiertäny aikoinani monet turun baarit läpi mut ikänä en oo vie amarilloon eksyny.. Ehkä tarvii sitä sit kokeilla jos mä joskus kans sinne yö elämään pääsen lähtemään 🙂

Avatar

Kannattaa, se on mun ehdoton lemppari! 🙂 ja siel on ihanat tarjoukset aina juotavista!

Avatar

hhaha, täällä kans naurahdettiin, palstamammat tosiaan vapisee varmaana 😀 hahaha

Avatar

Hahaaa 😀

Avatar

Huippua 😀 kiva, kun uskallat olla just oma ittes ja ravistella vähän normeja. Tätä lisää!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä