Viikonloppuja

On ne naiset vaan vaikeita. Kaikki varmaan tietää mistä tässä puhutaan. Tää koko sotku on mennyt aivan käsittämättömäksi ja siksi päätin poistaa mun blogista kaikki postaukset ja kommentit liittyen tohon sotkuun. Toivon, että kaikki nyt jo vihdoin lopettaisivat aiheen käsittelyn, niin kuin olittekin jo lopettaneet ennen kuin eräs ihminen sen taas otti esille. Eikä siinä mitään, mielipiteensä saa esittää, mutta sitä mä en hyväksy, että musta levitellään tollaisia valheita. On ihan mielenkiintoista lukea tämän ihmisen blogista kun porukka yhdessä haukkuu mua, että mikä ihmeen sekopää olen kun syytä  tätä henkilöä mun syömishäiriöstä, HEI WTF OIKEESTI? Onko maailmassa oikeasti noin tyhmiä ihmisiä? Mä nyt tässä kaikessa rauhassa aion odotella anteeksipyyntöä tältä ihmiseltä siitä, että hän väittää ihmisille noin, kun mulla on tallessa meidän väliset yksityisviestit, joista käy ilmi asian oikea laita. Enkä mä nyt väitä, että kaikki vika on hänessä, koska mä olin aivan yhtä lapsellinen kun en antanut asian olla, mutta mun luontoon ei vaan kuulu istua kattelemassa, kun musta levitellään valheita ja tuomitaan niiden perusteella. Mutta sitä mä en ymmärrä, että kun hän itsekkin tietää, etten ole syyttänyt häntä yhtään mistään, niin miksi ihmeessä pitää väittää niin ihmisille ja yrittää kääntää heidät yhtä ihmistä vastaan? Vastaus tähän olisi kiva. Mutta mun toivomus on, ettei kukaan enää jaksaisi nähdä sitä vaivaa, että alkaa uudestaan puimaan tätä kun se kerran tosiaan oli jo unohdettu. Mä olen todella loukkaantunut noista syytöksistä ja mikäli et edelleenkään ymmärrä, että mikä se asia todellinen laita on niin fb:ssä saa toki tulle yv:llä kyselemään, näytän mielelläni mun puolen meidän keskisistä keskusteluista. Tämä oli nyt sitten tässä. Toivottavasti kaikkien osalta.

Iloisempiin asioihin;

Löysin eilen Avalle vihdoin kirppikseltä Brion punaisen taaperokärryn, olen etsinyt sillaista tosi kauan ja se on ihana! Ava on niin innoissaan ja juoksee ympäri kämppää (lue: päin seiniä) sen kanssa koko ajan. Ava tosin kävelee koko ajan enemmän ilman tukea, eli taaperokärry ei taida hirveän kauan olla käytössä, harmi. Ihanaa seurata, miten toinen oppii koko ajan uutta.

Meillä kävi äsken 7 äitiä vauvoineen (eikueiku, yksi vauva jäikin kotiin) ja oli ihanaa kun kerrankin ystävät jaksoi tulla meille! Yleensä kaikki aina feidaa treffit meillä viime hetkillä kun eivät jaksa tulla tolla bussilla, tosi rasittavaa ja aika epäreilua, koska mä kuljen koko ajan Turkuun tapaamaan heitä. Ava oli niin innoissaan kun sai taas kavereita ja mä sain paljon ansaitun hengähdyshetken kun Ava kaikessa rauhassa leikki lattialla muiden kanssa. Syötiin mun tekemää sairaan hyvää tomaatti-vuohenjuusto-basilikapiirakkaa ja juotiin jääkylmää mehua, koska meidän kämppä on niin hullun kuuma tänään, että kukaan täysjärkinen ei juo täällä kahvia.

Mulla on tänään vielä futistreenit ja sitten menen Reetalle viettämään iltaa. Eli Ava saa kerrankin olla Topiaksen kanssa kahdestaan kun Topiaksellakaan ei ole tänään koulua. Huomenna onkin sitten taas aamulla peli ja sitten menen sinne häihin valokuvaajaksi, eli olen taas koko päivän poissa. Huomenna saattaa siis olla kommenttien julkaiseminen hidasta ja mulla on nytkin vaikka kuinka paljon kommentteja vailla vastausta, pahoitteluni, yritän saada nopeasti vastattua!

Hyvää viikonloppua kaikille <3

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Hihh, taaperokärryt on kyl ihania! Nää pienet on niin sairaan söpöjä niitten kanssa 🙂

Avatar

Siis nyt Ava kävelee jo ilman tukeakin??? Siis ihan sairaan taitava tyttö! 🙂 ja hitsin nopea oppimaan!

Ja tosiaan, mä en oo jaksanu enää edes kommentoida tätä ”kohua”, koska se tosiaan meni jo ihan naurettavaksi kaikkien osalta. Toivottavasti se olis jo ohi 🙂 mä ainakin tiedän, että sä olet pohjimmiltas fiksu likka, vaikka se edellinen postaus olikin ylilyönti, joten älä huoli – kyllä sut tuntevat ihmiset tietää, ettet sä ole mikään hullu tai muutakaan!

Avatar

muutaman askeleen vaan 🙂

Avatar

Hyvä Emppu 🙂 Ja ihana Ava!!

Avatar

hän on <3

Avatar

Ei se taaperokärry jää pois käytöstä vaikka Ava käveliskin ilman tukea koko aika enemmän 🙂 Ava varmaan keksii itse sille tulevissa leikeissään uusio käyttöä mm.työntää nukkea tai muita leluja paikasta A paikkaan B. 🙂 Ja sanon jo nyt että sitten jossai vaiheessa jos meinaat luopuu siitä nii mä voisin olla halukas ottaan sen sitten 😀

Avatar

Helkkari sentää olin kans kirjottamas et mä voin sitte ostaa sen ku sille ei oo enää käyttöä 🙂 mä olen vaan aina myöhässä 😀

Avatar

Mä meinasin sanoa samaa! Meilläkin on osattu kävellä jo tosi pienestä asti, mutta taaperokärry on vieläkin ihan ykkösjuttu, kun sillä saa kurvailla pitkin seiniä ja koota sinne kaikki kaverit (pehmolelut) kyytiin. 🙂

Avatar

Hei en mä tajunnutkaan 😀 ja joo, mä kyllä imotan sitten kun myyn sen 😀

Avatar

Meillä ainakin Nepu käyttää taaperokärryä edellen, vaikka on kävellyt jo pitkään. 🙂 nyt sillä mennään kauppaan ja just roijataan lelua a paikkaan b 😉 ihanaa että olet jatkanut tätä blogia, mä rakastan lukea teidän kuulumisia ja joka päivä käyn ainakin kerran (yleensä useamminkin) kurkkimassa mitä oot tänne laittanut ! 🙂

Avatar

Joo eiköhän se sit jää meilläkin vielä käyttöön! 🙂 Ja kiitos!! 🙂

Avatar

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Avatar

Näin Emppu viimeyönä unta teistä! 😀 Sä pidit jotkut kekkerit ja mä olin siellä kans, sit yks meidän tuttu yritti viedä Avan niinku itelleen, ja mä pelastin tilanteen ku menin sinne ylipuhumaan 😀 Sit ku tää tyyppi oli antamas Avaa mun syliin, ni ainut mitä mä mietin et ”kuinkahan painava Ava on, jaksankohan kantaa” 😀 Kaikkee kans. 🙂

Avatar

Hahahaaaaa nää on ihania! 😀

Avatar

Herran jestas mäkin näin teistä eilen unta! 😀
Tulin kotiin ja te asuitte meillä kaikessa rauhassa, lattia oli täynnä Avan vaatteita ja leluja. 😀 Sit kerroit innoissas kui keksit Topiaksen kanssa uuden harrastuksen, hakkasitte kahvimukeja yhteen nii kauan että ne meni rikki. :DD
Sit kun olin jo lähdössä pois kun te asuitte meillä nii lokosasti, niin Ava tuli ja purasi mua persiiseen 😀

Avatar

Hihii eikä! 😀

Avatar

tsemppiä peliin!! 🙂

Avatar

Kiitos!! 🙂

Avatar

Meillä Joel on kävellyt 1-vuotiaasta lähtien tuetta, mutta edelleen nyt 1v4kk ikäisenä leikkii taaperokärryllä ja ajaa sitä pitkin kämppää 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä