Would somebody please kill me?

Elämme surullista aikaa. Seuraavan yli 3 kuukauden ajan meidän taloudessa ei pyöri televisio eikä radio mene päälle. Onneksi Topiaksen autossakin on radio rikki. Facebookissa blokkaan jokaisen ihmisen päivitykset, joka kirjoittaa Big Brotherista positiiviseen sävyyn. Vältän viimeiseen pisteeseen asti kaikkia sosiaalisia kanavia, joiden kautta saatan joutua edes näkemään nuo kamalat kaksoisbeet.

Mä en yksinkertaisesti voi ymmärtää, miten joku voi haluta katsoa, kun Suomen tyhjäpäisimmät ihmiset laitetaan samaan taloon ryyppämään ja panemaan toisiaan. Ja jotkut vielä kattoo sitä 24/7. Subin suuret otsikot ””Katso kuvat BB-talon vaaleaveriköistä suihkussa” HEI HYI VITTU. Mitä tälle maailmalle on tapahtunut? Ja tätä kutsutaan viihteeksi. Suomen suurimmat julkkikset on jotain BB-Hennoja…. Voipyhäelämäsentään. Miten ihminen päätyy ”ihailluksi” julkkikseksi sen ansiosta, että asuu pari kuukautta jossain talossa harrastamassa seksiä ja käymässä suihkussa niin, että puoli Suomea kattelee sitä kuola valuen ruudun ääressä. Eikö suomalaisia yhtään hävetä kun vertaa meidän megajulkkiksia (joku Henna ja mitä niitä onkaan) esim. Amerikan suurimpiin julkkiksiin, kuten Angelina Jolie ja Demi Moore. Ei vais, sehän on aina ollut mun unelma, että pääsen BB-taloon ja joku limanen äijä tuijottaa koneella 24/7:aa ja runkkaa kun käyn paskalla. Jep.

Joten; olkaa kilttejä ja säästäkää mut big brother päivityksiltä ja kommenteilta. Joka kerta kun joku kehuu, miten mahtavaa viihdettä se on ja miten toi ja toi asukas on niiiiiiiiiiin ihku, tahdon lyödä itseäni vasaralla päähän niin kauan, että unohdan oman nimeni.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

 Kuvailen illalla meidän viime aikaisia ostoksia, jos ehdin. En ole pitkään aikaan muistanut ottaa kuvia oikeastaan mistään. Blogin fb-sivulla kerroin eilen, että Avalle kävi pieni äksidentti ja sen takia ollaan nyt vähän muissa maailmoissa.

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

hymyilin koko ajan kun luin sun tekstiä, oon erittäin samaa mieltä! (:

Avatar

Mä oon niiiiin samaa mieltä.

Avatar

Juuri näin!

Avatar

!!

Avatar

Jep. Hirveetä paskoo.

Avatar

Samaa mieltä! Kannatan! Menee vilunpuistatukset kun ajattelee tota hommaa.. julkkistehdas -tai mikä lie olevinaan. Wannabe-julkkikset, tulevat chat-juontajat *örks* ja 7-lehden otsikot: ”sejase bikineissä jne” Huh. Mihin tää on oikeen menossa! Halauksia ♥ Ihan ymmärrettävää, että keskittyminen on nyt muualla.

Avatar

Aamen.

Avatar

Oon kyllä samaa mieltä.. ei oo kumma jos jotku alkoholi- sun muut ongelmat lisääntyy,ku sekoilemalla saa positiivistä julkisuutta 😮

Avatar

veit sanat suustani 😀

Avatar

Jep hyi! En oo koskaan ees kattonu bb:tä enkä kato!

Avatar

Täysin samaa mieltä!! En vaan voi ymmärtää koko ohjelmaa… Kellä oikeasti kiinnostaa kattoa ku ihmiset mm. sekoilee kännissä..

Avatar

Samaa mieltä ollaan täällä. En oo koskaan ymmärtäny tota sarjaa.

Avatar

Voin myöntää et ku oon ollu yli viikon ilman nettiä enkä tiiä milllon sen tänne asunnolle saa ni BB 24/7 on ruvennu kuulostaa ihan hyvälle kaiken maailman ostosteeveiden ja neulontakerhojen sijaan 😀 en oo kyllä kattonu sitä ekan seasonin jälkeen ja saas nähä kauan jaksais nytkään. Asukkaat näytti ainaski niin tylsiltä bimboilta kaikki :/

Kaikkee sitä miettiiki nettiriippuvuudessaan 🙁

Avatar

JES! Taas yksi viisas ihminen, joka tajuaa että BB on P*SKAA! 😀 en tajua niitä ketä oikeesti seuraa sitä…

Avatar

Mä en ymmärrä miten jaksoin joskus seurata tuota älytöntä ohjelmaa. 😀 Se on vaan niin turha ohjelma.Huoh.

Avatar

Hehe, luulin olevani ainoa ihminen tässä maassa jota ko. ohjlema oksettaa, mutta hauska tietää etten ole yksin inhoni kanssa! 😉

Avatar

Mä kans en voi sietää sitä ohjelmaa.. Jotku sitä vaan kahtoo kerra joka vuosi sitä suolletaan ulos. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä