Nokka kohti pääkaupunkia

Mun piti kuvailla nyt niitä meidän viimeaikaisia ostoksia, mutta niistä oli suurin osa pyykissä, joten kuvasaldo jäi aika vähäiseksi! Mutta eiköhän ne pikkuhiljaa esiinny kuvissa, jos nyt saisin ton Avan olemaan edes hetken sen verran rauhallisena, että saisin nappastua yhden kuvan. Tässä nyt kuitenkin muutama näistä, mitä viime aikoina on tarttunut mukaan.

Ihana pipo Lindexistä

Avan täti osti hänelle yökkärin

Huivi Zalandolta, Lapaset Kappahlista ja vk-hanskat Prismasta

Leggarit Name Itistä ja mun oli pakko saada H&M:sta Avalle noi ihanat säärystimet! Kyl pysyy sääret lämpiminä 😀

Täti osti tämänkin ja pari muutakin paitaa 🙂

Meillä tulikin nyt vähän tekemistä seuraavaan viikonloppuun, sillä perjantaina me lähdetään luultavasti Katrin ja Valtterin kanssa Helsinkiin. Mä en ookkaa käynyt siellä moneen vuoteen ja on tosi kiva päästä moikkaamaan ekaa kertaa sikäläisiä mammakavereita, jotka on mulle läheisempiä, kuin monet täällä asuvat kaverit. Muunmuassa Lauraa! Vähän jänskättää, miten sujuu Avan kanssa ratikat sun muut, kun en oo niitä käyttänyt edes yksin… Kyllä mä vaan Munchenin metroilla kuljen kuin kotonani ja luen helposti karttaa kuin karttaa, mutta yks Helsinki sitten pelottaa. Toisekseen mua ärsyttää jo etukäteen se, että joudun kuuntelemaan koko päivän sitä slangia…. Ei millään pahalla ketään sieltä päin olevia kohtaan, tää on vaan tää ikuisuustaistelu taas, yleensä turkulaiset vihaa helsinkiä (ja oikeastaan kaikki muitakin paikkakuntia) ja kaikki muut Suomen kaupungit vihaa turkulaisia ja meidän kamalaa murretta. Ehkä mua ärsyttää osaksi se siksi kun en ymmärrä niitä kaikkia sanoja ja samontein porukka vois sit puhua vaikka jotain viroa. Mut joo, paraskin puhumaan kun itelläni on tää iki-ihana Suomen vihatuin koira! (Jos joku ei tajunnut niin Turun murre)

Meikitön naamani, ahh

Samikset

Mä en millään malta odottaa mun tilausta kun tilasin Zalandolta (Tilaa Zalandolta ilman toimituskuluja) kahdet kengät. Oon joka aamu juossut ovelle kun aamun postit tulee ja aina saan pettyä kun siellä onkin vaan mainoksia ja laskuja. Okei, siitä ei ees oo kun joku kaks kolme päivää kun tilasin ne…. Mä vaan niin tahdon uudet popot jalkaan! Esittelen ne sitten heti kun ne tulee! Oon aika vaarallisen koukussa Zalandoon…. Oon saanut kuulla myös, että mä ja Topias ollaan ku suoraan siitä Zalandon uudesta tv-mainoksesta, heh. Tässä yksi todiste:

Mä meinasin huomenna tehdä vähän uutta vaatepostausta, syksyllä kun mun tyyli muuttuu aina täysin! Sitä odotellessa, hyvää yötä kaikille! 

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Minä osaan sujuvasti tätä stadin slangia, olenhan paljasjalkainen Helsinkiläinen. Onneksi puhun niin todella harvoin, koska se ei ole koskaan sointunut korvaani kivasti. Sitten kun joku alkaa suoltamaan hulluna kuinka klesat on klabbit niin vastaan yleensä ihan vittumaisesti ärsyttäen Kymenlaakson murteella.. Olen varmaan hullu suurimman osan mielestä koska olen ylpeä sukujuuristani jotka tulevat Kymijoen rannalta. Parhaiten mölisen varmaan siis Haminan murretta, kun Haminalaisia serkkujani tulee paljon treffattua ja se murre oikeasti tarttuu!

PS. Mä en ainakaan vihaa Turun murretta, se on kivan kuuloista 😉

Avatar

hahah sika hyvä toi Topias 😀 piristi kyl mun kipeyden täyteistä iltaa!

Avatar

Joo toi syysvaatepostaus ois tosi jees :))

Avatar

ei sitä stadin slangia käytä kun jotkut ”nolot” kovistelijat. kyllä kaupoissa saa ihan suomenkielellä palvelua 😉 vois kyllä iteki vähän jäätyä jos myyjä alkais heittää läppää slangil. ja vielä seki että suurin osa slangin taitajista on pappa ikäisiä, moni nuori joka tuol keskustas hengaa ei älyä sanaakaan.

hyvä toi sun ja topiaksen keskustelu 😀 meillä käydään samanlaisia keskusteluja mutta ei sentään facebookissa 😀

Avatar

ihanat noi sun mustat polvisukat 🙂

Avatar

Se Zalandon mainos on ihan paras :D!

Avatar

just tuli mieleen toi zalandon mainos 😀 ja meilläkin on tollasia keskusteluja facebookissa tosin aiheena kahvinkeitto,xboxilla/koneella olo ja kumpi syöttää vauvan seuraavaksi 😀 meillä menee onneks niin että saan käyttää omiin osteluihin Ollin tiliä kun sillä on tähän asti ollu ne meiän rahat (itse en oo saanu mitään tuloa puoleen vuoteen) paitsi nyt saan itekkin äitiyspäivärahaa tosin mun pankkikortit majailee silti herran lompakossa 😀

Avatar

Ihanat noi sun ja Avan paidat! 🙂 Mäki luin ton Topiaksen päivityksen, pari päivää myöhempää tuli toi zalandon mainos, tuli heti mielee Topias! 😀

Avatar

Just tuli Vikenkin pakkakuitti.. eli palkka kohta täällä. Harmikseni en pääse rahoihin käsiksi omatoimisesti. Aijon siis kinuta itselleni jotain kivaa.

Pitäkää Lautsin ja muiden kumppaneiden kanssa kivaa! Ei varmaan tarvi kehottaa? 😀

Avatar

Joo kiitti vaan Emppu tosta Zalandon sivun mainostamisesta, mulla meinaan alkaa rahat häviämään. 😀 Sieltä on nyt tulossa mulle 70€:n paketti täynnä kaikkea ihanaa!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä