Emilia suosittelee

Mä olen aina ollut kauhean merkkiuskollinen ihminen. Vuodesta toiseen oon käyttänyt niitä samoja tuotteita, enkä ikinä oo halunnut kokeilla mitään uutta. Ripsiväri oli Maybellinen, meikkivoide Lorealin, suihkusaippua Nivean ja shampoo Sunsilkin. Lisäksi mulla on tosi kuiva atooppinen iho, joten en ole voinut ikinä käyttää mitään muita rasvoja kuin apteekin omia. Nyt kun aloin kuvaamaan näitä tuotteita niin huomasin, että mulla on näköjään joka ainut mun perustuote Oriflamelta. Mä aloin alunperin myymään sitä ihan vaan kokeilumielessä, mutta oon nyt rakastunut siihen aivan totaalisesti. Ne tuotteet on vaan niin uskomattoman ihania ja mun kukkarolle sopivia.

Suihkussa mä aloitan vasemmalta eli Nature Secrets Jojoba&Mango -suihkugeelistä. Pesen sillä kasvot ja vartalon, se on vaan aivan ihanan tuoksuinen! Voisin imppailla sitä ikuisuuksiin. Seuraavaksi kuorin vartalon ja kasvot Nature Secrets Mint&Raspberry kuorivalla suihkugeelillä. Jälleen kerran, huumaava tuoksu, ja ne pienet pallerot, jotka sitä ihoa kuorivat, eivät haihdu kuten useimmissa kuorinta-aineissa, vaan kestävät ja kestävät, joten ainetta ei tarvitse kuin pienen tipan. Hiukset pesen Nature Secrets Jojoba&Mango shampoo&hoitoaine yhdistelmällä. Yleensä tuotteet, jossa nämä kaksi on yhdessä, eivät riitä mun paksulle tukalla, mutta tää aine on ihmeellistä! Helpottaa niin paljon hiustenpesua ja nopeuttaa suihkussakäyntiä. Tätä tuotetta ei näköjään ole nyt saatavilla, mutta ehkä sitä tulee jossain kohtaa lisää… Seuraavaksi puhdistan kasvot Pure Skin -puhdistusaineella ja sen jälkeen Pure Nature Acai&Pomegranate -puhdistusaineella, ihan vaan sen takia, että se on niin ihanaa ja toi edellinen aine ei tuoksu kovin hyvältä, joten haluan sen jälkeen aina putsata kasvot. Mutta se aine on tosi tehokasta ja puhdistaa kaikki epäpuhtaudet ja finninalut huolella! Viimeiseksi laitan kasvoille Pure Nature Organic White Tea Extract Moisturising Gel Mask (vitsi mikä sanahirviö) -kasvonaamion. Se jättää kasvot ihanan kosteutetuiksi ja tekee hyvää kuivalle iholle. Vaikka tässä on kauhea lista tuotteita, niin tämä rutiini on ohi viidessä minuutissa. Jokainen näistä on niin helppo ja nopea käyttää, ettei koko hommasta ole yhtään vaivaa. Nämä teen siis aina päivittäin suihkussa ja iho kiittää.

Suihkun jälkeen rasvaan vartalon BodyCare -kosteusvoiteella, joka sopii kuivalle iholle tosi hyvin. Niin kuin sanoin, mulla on atooppinen iho ja ikinä ei ole muut tuotteet toiminut kuin apteekin rasvat, mutta nämä Orflamen kuivan ihon tuotteet on ollut ihan täydellisiä ja oon siitä hirveän yllättynyt. Tätä rasvaa ei ole enää saatavilla ilmeisesti myöskään, mutta vastaava tuote olisi tämä. Kasvot rasvaan joko Pure Nature Acai&Pomegranate yövoiteella tai päivävoiteella. Mahdolliset näpyt eliminoin Pure Skin Spot Treatmentillä. Tämäkään ei ilmeisesti ole enää saatavilla, mutta uusi vastaava tuote on tässä.


Kädet kuosiin laitan seuraavilla tuotteilla: Nature Secrets käsirasvat Mint&Raspberry ja Jojoba&Mango, riippuu kumpi tuoksu miellyttää minäkin päivänä. Ja sitten täältä muuten löytyikin yksi Body Shopin tuote! Ihana pink grapefruit käsidesi. Kynsinauhoille parasta on Tender Care hoitorasva. Kynsiä ravitsee Oriflame Nail Food ja kovettaa Nail Shield. Sitten vielä päälle Pure Colour kynsilakkaa. 


Hajuvesistä mun lempparit on Love Potion ja Coctails&the Cityn Fashion Addict.


Mun peruspäivämeikkiin kuuluu Oriflame Beautyn kaksitehoripsiväri, joka on maailman paras ripsari. Suosittelen! Kulmakarvat laitan Oriflame Beautyn kulmakynällä ja kulmavärisetillä. Huulirasvana toimii iki-ihana Lip spa therapy.

Jos teen juhlavampaa meikkiä niin käytän yleensä seuraavia:

Meikkipohjaksi Giordani Gold sävyttävää kosteusvoidetta. Jälleen kerran, mahtava tuote. Puuterina Giordani Gold hienojakoinen puristepuuteri ja tätä mun on pakko nyt hehkuttaa! Nää GG:n tuotteet on vähän arvokkaampia, mutta ehdottomasti sen rahan arvoisia. Tämä on maailman paras puuteri. Ihan sama kuinka paljon lättäät sitä naamaan, lopputulos on aina luonnollinen, eikä naamaan tule sellaista pakkelikerrosta kuin tavallisista puutereista. Ihosta tulee aivan uskomattoman sileä, kirkas ja mattapintainen. Rakastan tätä. Seuraavaksi Giordani Goldin puuterihelmet, jotka on tosi kivat, aika perus, ei mitenkään ihmeelliset, mutta tosi kivat kuitenkin! Oriflame Beautyn aurinkopuuteri jättää ihanan luonnollisen värin kasvoille, eikä jätä rumia rajoja.

Very Me eye linereita saa monessa eri värissä, mulla on itselläni niitä harmaa, ruskea ja musta. Niissä on tollaiset kätevät yhdistysosat, että ne saa yhteen. Sivellin on sopivan kapea, muttei liian, todella helppo käyttää ja levittää. Väri kuivuu nopeasti ja kestää helposti koko päivän. Luomivärinä käytän joko Pure Colour palettia, joita minulla on useammassa sävyssä, tai sitten Very Me luomivärikynää, jolla saa nopeasti ja helposti kivan luomivärin. Tätäkään ei enää saa, mutta vastaavia tuotteita löytyy usea.

Huulet rajaan Wonder Colour lip linerilla ja huulipunana käytän yleensä joko Wonder Colour Lustren sävyä Glowing Coral tai Studio Artistin sävyä True Coral.

Tässä nyt näitä mun toivottuja lemppareja! Jos joku tahtoo tilata Oriflamen tuotteita, kuvastoa voi selata täällä ja viestiä laittaa mulle Facebookissa tai osoitteeseen [email protected] Jos kiinnostuit itse edustajana toimisesta tai kutsujen pitämisestä niin laita samoja reittejä viestiä! 🙂

Kommentit

32 kommenttia
Avatar

Mä oon kans alkanu edustaa noita oriflamen tuotteita 🙂 Ne on kyllä hyviä! Ja ei liian kalliita.

Avatar

Mulla on Oriflamen Nail hardener- lakka ja musta tuntuu et se rapisee kynsistä heti parissa päivässä, vaikka kuin hyvin oon yrittäny puhdistaa kynnet ennen lakkausta ja levittää tosi ohuen kerroksen. :/ Mut toi onki jotain eri? Pysyyks se kauan ja voiks sitä käyttää aluslakkana? 🙂

Avatar

Joo tää on kyllä eriä! Mulla ei ainakaan tää oo ikinä varissut tai aiheuttanut mitään ongelmia 🙂 tietty nääkin aina riippuu myös jokaisen ihmisen kynsilaadusta yms 🙂

Avatar

hei pelottavaa! mul on samoja aineita ku sulla! 😀

Avatar

Hihi! 😀 sullakin on siis hyvä maku;)

Avatar

hei mullaki on suihkus samoja aineita paitsi toi sampoo 🙂

Avatar

mä oon saanu muutamia oriflamen tuotteita lahjaks sukulaisilta ja oon tykänny kovasti. voisin ehkä joskus tilata niitä ite lisää. 🙂
tosta Coctails & the City hajuvedestä en tykkää yhtään. ehkä osittain siks etten vois ikinä käyttää halpis hajuvesiä. :d
mut kiva postaus, ja tosiaan, meenkin nyt surffaileen oriflamen sivuille! :p

Avatar

Ne on kyllä ihania 🙂 Mulla on ennen ollut vähän sama juttu ja mun hajuvesihyllystä löytyykin lähinnä Dolce&Gabbanaa, Chanelia, Dieseliä ja Elizabeth Ardenia, mutta tosta fashion addictista mä tykkään 🙂

Avatar

Mulla on myös atooppinen iho (siis oikeesti ihan järkyttävän paha sellaine) ja voi kiitos ihan kauheasti Emilia tästä postauksesta!! ♥ ite joudun keräämään apteekista aina niin paljon rasvaa ja lääkkeitä, että hyvä jos alle 100 euron laskulla päästään sieltä pois :-/ oon halunnut kokeilla Oriflamen joitakin rasvoja, koska just toi tuoksu niissä on ihan huikeeta 😀 muttä mä oon jänistänyt sitä, että ne ei oo sit hyväks, että kutiaa ja kirvelee vaan.. Mutta nyt kun sullakin on atooppinen iho, niin voi jehna nyt mä sit uskaltaudun tilaamaan tuolta kaikkea kivoja, ja hintasuhteeltaan hyviä, rasvoja! Vitsi tästä oli hirmupaljon apua mulle 🙂 tästä tuli nyt kauhee ilopläjäyskommentti..

Avatar

Okei, kiitti paljon hei vinkeistä 🙂 täytyy pistää jossain vaiheessa sitten tilausta vaan tulemaan!

Avatar

Mulla on kans atooppinen iho ja parhaimmaks oon kokenu Body Shopin hamppuvoiteet. En tarvi enää ees kortisoonia ihottumiinkaan 🙂 Ne haisee ihan kauheen pahalle, mutta mikään tuote ei ikinä voita niitä 🙂

Avatar

Eiks sun nassu kuivu ja rasitu ku peset sen viidel eri aineella?:o toi kuoriva suihkugeeli vaikuttaa kyl herkulliselt :p

Avatar

Ei se rasitu kun nä kaikki tuotteet on niin laadukkaita et tekee vaan hyvää iholle 🙂

Avatar

Jei! Mä oon niin kanssa Oriflame-käyttäjä, että! Tender Care on MUST. Käytössä on suklaa ja kirsikka, caramel odottaa myöhempää käyttöä. Kirsikka on niiiin hyvää, että tekis mieli syödä sitä. Nature Secretsin suihkugeelit on ihania. Kynsilakoista oli järjettömän ihania uutuuksia.. se neonvalossa loistava oli magee! Lista on loputon.. kaikki on Oriflamea, mitä mulla on 😀

Avatar

Joo se kirsikka on ihana! Mä laitan sitä eniten aina kynsinauhoihin ja sit haistelen koko ajan mun käsiä :DD

Avatar

moikka! miten toi tilaaminen käytännössä tapahtuu

Avatar

Tilaukset täytyy tehdä aina edustajan kautta eli mulle voi vaikka laittaa viestiä ja tilata 🙂

Avatar

Kiva, määki huhulen sua fb:ssä joku päivä sen kynsienkovettajan kans, mää haluun sen sit! saat vääntää mulle rautalangasta koko homman et miten se tilaus tapahtuu ynnä muuta, valmistaudu! 😀

Avatar

Toi kakstehoripsari on huijausta! Siinä on vaa yks harja!! 😀

Avatar

Se teho perustuukin siihen et niissä päissä on erilaiset suuttimet ja siitä mustasta korkista tulee vähemmän sitä väriä, jolloin se on helpompi levittää tasaisesti ripsien kärkeen ja kaikkiin vaikeisiin kulmiin ja sit taas valkosella saat enempi väriä ja tuuheutta niihin ripsiin 😀 mä aina annan eka sen ensimmäisen kerroksen kuivua ja sit laitan toisen tolla valkosella päällä siihen päälle

Avatar

Heips emppuseni! Mulla olis vähän tarpeita, ku pitäis tilata. Katottaisko joku päivä yhessä mitä mulle tilataan, ni voisit vähän antaa vinkkejä 😉

Avatar

Katotaan vaan :))

Avatar

Siis tilaaminen tapahtuu aina edustajan kautta? ei pysty itte vain näppäilemään ja tilaamaan?
äsht, pitääkö sen edustajan vielä asua samalla paikkakunnallaki tai siis tuoko se edustaja ne kotiin vai kulkeutuvatko postissa? mistä ihmeestä sitä löytää täällä asuvan edustajan.. tymiä kysymyksiä, mutta koskaan en oo käyttäny mittää kyseisen firman tuotteita niin ihan uutta 😉

Avatar

Joo edustajan kautta 🙂 Mun kautta voit vaikka tilata ja voin lähettää sulle tuotteet TAI sitten voin rekisteröidä sut itse edustajaksi, jolloin voit tilata itse 🙂

Avatar

Joo mullekkin tuli pieni tarve tilata joku päivä muutamia tuotteita!
Mut mäkään en ihan ymmärtäny et miten se toimii? 🙂

Avatar

Edustajan kautta pitää tilata eli mulle viestiä vaan! 🙂

Avatar

Tää oli kiva postaus!:) Pitääpäs ehkä itsekkin kokeilla noita nature secrets tuotteita.Mullaki on käytössä tuo kulmavärisetti ja siihen oon ollu ihan tyytyväinen. 🙂

Avatar

Se on kyllä kiva 🙂 Ja ne nature secretsin tuotteet on aivan huumaavaan tuoksuisia!

Avatar

ripsari on kyllä aivan paras!!!

Avatar

Niin on! 🙂

Avatar

Heh, eilen neuvolassa istuessani luin kaksplussaa ja bongasin tutun näköisen vauvan ja Avahan se 🙂 (Olen lukenut blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti jonkin aikaa niin en tiennytkään Avan olevan mukana lehdessä.)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä