Kuulumisräjähdys

Musta tuli eilen 19.25 kummitäti pienelle Eevi -tytölle ♥ Painoa 3535g ja pituutta 51 cm ♥ Reeta kertoi illalla, että hänellä supistelee 10 minuutin välein, mutta ne supistukset oli vielä ihan siedettäviä, joten menin nukkumaan, mutta heräilin koko ajan tarkistamaan mun puhelinta ja neljältä siellä olikin viesti, että nyt sattuu jo paljon,  joten päätin lähteä ajelemaan Reetan luo. Aamulla lähdettiin TYKSiin ja oltiin aika shokissa kun synnytys olikin jo hyvää vauhtia käynnissä! Reeta käski sanoa, että suosittelee ilokaasua kaikille, oli aika hauskaa katseltavaa kun se veti sitä paaaaljon. Ja pääsihän se kummitätikin koittamaan…. Onneksi uusi isäkin ehti synnytykseen hyvin ja 19.25 pieni ihme tuli maailmaan ♥ Oli kyllä oikea mallisynnytys!

Muita ihania tällä viikolla tapahtuneita asioita on, että sain mun kenkäni vihdoin! Jippiiii. Mua ärsyttää nyt niin paljon, koska mä menin lupaamaan Topiakselle, että tilasin kahdet vain, koska kokeilen kotona kummista tykkään enemmän ja palautan sitten toiset… Noi ruskeat mä ainakin pidän ja yritän jotenkin puhua Topiaksen ympäri, että saisin pitää ne mustatkin… Thanks God for Zalando ♥

Tilaa Zalandolta ilman toimituskuluja

Viime viikolla käytiin tosiaan Katrin ja Valtterin kanssa Helsingissä tapaamassa niitä äitikavereita. Päivä meni hyvin, Ava tosin alkoi silloin saada jotain nuhanpoikasta, joka nyt on yltynyt kovaksi kuumeeksi ja Avalla on yskä ja ääni ihan lähtenyt… Niin kuin arveltiinkiin, me ei Katrin kanssa viihdytty Helsingissä taaskaan kovin hyvin. Kaipa me vaan ollaan niin tykästyneitä Turun vähän vihreämpiin maisemiin! Yksi ehdoton plussa löytyi Helsingistä, nimittäin H&M Home mallisto! Oli kiva päästä katselemaan niitä tuotteita luonnossa, eikä aina vain kuvastosta.

Mieän porukoiden super retro istuin 😀

Katri ♥

Nämä tarttui mukaan

Ja tämä ihana villatakki

Ja megasöpöt pökät!

Ja äitillekkin yksi paita

Avalle vaatekoukkuja

Ava on nyt tosiaan kipeänä, mutta tähän asti on voinut ja kasvanut hienosti. Avan kasvua muuten pääseekin arvuuttelemaan ensimmäisessä FB-kilpailussa, jos joku ei vielä ole huomannut! Ava kävelee koko ajan huimaa vauhtia, sen pahan kaatumisen jälkeen Avaa jäi vähän pelottamaan kävely, mutta nyt se onnistuu taas hienosti. Tosin aina muiden ihmisten kanssa alkaa ujostuttaa ja kontataan tai istutaan vain paikoillaan. Avalla on jo hurjan paljon tukkaa, mutta se on niin vaaleaa, että se näkyy kuvissa todella huonosti. En voi vieläkään tajuta, että ensi kuussa Ava täyttää vuoden…. Mua on huijattu ja pahasti! Mä olin ihan siinä kuvitelmassa, että ensimmäisen vauvavuosi kestää sen vuoden. Eihän tässä oo voinut mennä kauempaa kuin muutama kuukausi?? Mun iso tyttö osaa jo niin paljon kaikkea… Vaipatkin saadaan varmasti hylätä kokonaan ennen kahden vuoden ikää, siihen malliin ne pysyvät kuivina jo nyt. Me leikitään piilosta päivät pitkät ja ”jutellaan” ja syödään oikeita ruokia, joita ei edes ole soseutettu. Onneksi Avalla ei ole vieläkään yhtään hammasta, saadaan pitää ainakin joku vauvamainen piirre vielä vähän aikaa. ♥

 Viime viikon lauantaina käytiin Avan ja Topiaksen kanssa Muumimaailmassa. Ava tykkäsi hirveästi muumihahmoista, etenkin Haisulin saluuna -näytelmässä. Äitiä harmitti kauheasti kun Ava yhtäkkiä nukahti, eikä ehditty kasvomaalaukseen tai vankilaan. Mutta oli meillä silti tosi kivaa!

Keskiviikkona olin Me&I kutsuilla kauhistelemassa niitä hintoja. Olisin tahtonut itselleni ja Avalle samanlaiset ihanat joogahousut, mutta se hinta oli sen verran kova, että ne jäi odottamaan… Mukaan tarttui sen sijaan seuraavat:

Tää näyttää niin paljon kivemmalta taaperoikäisellä! Ainakin mun mielestä

Ihanat!

Nyt yritän saada Avalle menemään alas jotain muutakin kuin rahkaa ja maitoa, ei oo oikeen lämpimät maistunut. Ihanaa päivää teille kaikille! ♥

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Ne on Zalandolta kans 🙂

Avatar

Meillä on kanssa samanlainen retro istuin kotona tosin kissan nukkumapaikkana/keinuna.:D vois se h&m:n home osasto rantautua muihinkin h&m:n liikkeisiin.

Avatar

Hihh 🙂 niinpä!

Avatar

paranemisia avalle, nyt on taas liikkeellä kaiken maailman flunssat ettei edes nää pikkuset selviä tästäkään syksystä ilman niitä 🙁 piti alunperin kommentoida tota retro istuinta, meil oli ykkösellä kans saman näkönen eriväreillä 😀 ihastuttava! haha

Avatar

Kiitos!

Avatar

Hei!
Ihana blogi siulla 🙂

Avatar

voi kiitos 🙂

Avatar

Hei!
Ihana blogi siulla 🙂

Avatar

Mä herkistyin taas, kun luin Eevistä <3 voi että… Oli kyllä varmasti hyvä päätös ottaa sut tukihenkilöks! Oot just sellanen ihminen, jonka voisin ottaa omaankin synnytykseen. Vahvistusko sun kätilöhaaveet? 🙂

Avatar

Hihh kiitos 🙂 vahvistu ehdottomasti!

Avatar

Noi kengät! mieki haluun tollaset!:)
Mustakin tuli keskivikkonna kummitäti pienelle prinsessalle (51c ja 3744g) <3

Sun blogi on todella kiva!

Avatar

ne on ihanat!! Ja onnea! <3

Avatar

Ootko sä kirjottanu täällä enemmän tuosta pahasta kaatumisesta? Onko mulla menny ohi, niin etten oo huomannu.. 😮

Avatar

mä taisin kirjottaa siitä vaan fb:ssa…

Avatar

Mun blogista löytyis haaste sulle! 🙂

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

multakin löytyy haaste liittyen blogiäidit ruokkii keräykseen 🙂

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Oon törmänny moneen ”äiti”blogiin, mutta täytyy sanoa että tämä on paras kaikista, ja ainoa jota oon jääny seuraamaan. Tykkään paljon kirjoitustavastasi ja kuvat ovat aivan ihania! Toivon koko perheelle oikein hyvää syksyä ja jatka samaan malliin :)♥

Avatar

Voi kiitos! :))

Avatar

Ihanat noi viimiset punaset housut ja noi Zalandon kengät on niin sun näkösiä <3

Avatar

Hiihhh eikö <3

Avatar

mitkä noi ylimmät kengät on? sairaaan upeet !

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä