Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Taas vanha postaus:

Aivan uskomattoman ihanan odotusryhmäni kanssa kokosimme kuulemiamme ilmaisuja näille aina miesten sekä naisten mieltä kiehtoville ruumiinosille; rinnoille. On se kumma juttu, miten ne lempinimet muuttuvat kun naisen keho kokee raskauden ja imetyksen muota tapahtuvan muutoksen. Ei, en sano, että kaikille käy näin, mutta enemmistölle kuitenkin. Voi kun kuuluisin siihen onnekkaaseen vähemmistöön! Imetyksen aikana rakastin rintojani. Kuppikoko vaihtui B:stä D:hen ja rinnat olivat kiinteät ja pystyt. Aivan täydelliset, jos ei oteta lukuun jatkuvasti paidan kastelevaa vuotavaa maitoa. Kun imetys loppui, rinnat putosivat  solisluiden alapuolelta navan alapuolelle ja täyte katosi täysin, jättäen tilalle vain yksinäistä ihoa. On turha kuvitellakkaan kulkevansa ilman rintaliivejä siinä pelossa, että tuuli tuulee väärästä suunnasta, tarttuen nahkapusseihin ja iskien ne poskille. Ei ole parempaa kun bitch slap omilta rinnoiltasi, eikö? Ehkä hiukan liioittelen, mutta kyllä muutaman kerran portaissa juostessa on saanut pelätä, että ne säkit iskeytyvät naamaan.

Ennen minulle olivat tuttuja ilmaisut kuten hinkit, tissit, runko, lollot, melonit, tisut, ilmatyynyt tai extrakeuhkot. Nyt ne ovat korvaantuneet seuraavilla sanoilla:
Miksi rinnat edes ovat niin iso asia kummallekkin sukupuolelle? Tiesin kyllä, että äitiyden myötä ne tulevat muuttumaan, enkä ole tästä mitenkään järkyttynyt tai katkera. Minusta nämä kyseiset kärpäslätkät ovat lähinnä hauska vitsailun aihe. Joka puolella saa kuulla ja lukea, miten naiset valittavat muuttuneista rinnoistaan. Kun toinen nänni on millin alempana kuin toinen ja voi että kaikkea tätä löysää ihoa, tuliko se sitten niin suurena yllätyksenä oikeasti? Ne on vaan yhdet tissit. Jos hävettää niin älä näytä niitä kellekkään. Mutta ei niissä ole yhtään mitään hävettävää, muuttuneet rinnat ovat vain taas yksi merkki lisää äitiydestä, ei siihen kuole. Mutta kyllä se silti vähän tuntuu, jos joku muu, varsinkin joku mies, vitsailee rinnoistani. Ei tunnu kivalta kuulla sitä muilta. Vai ehkä olen vain sitten jotenkin herkkä? Ehkä se on joku juttu, että vain naiset saa heittää läppää tisseistä.
Toki jos saisin valita niin ottaisin takaisin entisen rintavarustuksen, mutta tilanne on nyt tämä, joten
You gotta work with what you got!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Niinpä 🙂 seuraavaa lasta imetän 18-vuotiaaksi asti niin saan pitää ne tissit 😀

Avatar

Se on se juttu: naiset saavat vain ja ainostaan vitsailla rinnoista. Jos mies vitsailee, se yleensä otetaan loukkauksena.
..AAA-kuppilaisena en voi samaistua tarinaan. . koska olen aina ja ikuisesti haikaillut, että mulle kasvaisi tissit.
..ehkä sitten joskus kun tulen raskaaksi..

Avatar

Se on se juttu: naiset saavat vain ja ainostaan vitsailla rinnoista. Jos mies vitsailee, se yleensä otetaan loukkauksena.
..AAA-kuppilaisena en voi samaistua tarinaan. . koska olen aina ja ikuisesti haikaillut, että mulle kasvaisi tissit.
..ehkä sitten joskus kun tulen raskaaksi..

Avatar

Niinpä 🙂 seuraavaa lasta imetän 18-vuotiaaksi asti niin saan pitää ne tissit 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä