Täällä taas

Jeeee, tietokone toimii taas! Meidän iskä aina niin taitavana onnistui korjaamaan sen, huh. On ollut tosi orpo olo ilman blogia. Olen käynyt puhelimella julkaisemassa vaan kommentteja, mutta yritän saada mahdollisimman pian niihin nyt vastattua! Huomenna on kauhean kiirus päivä, joten en välttämättä ehdi, mutta viikonloppuna sitten. Huomenna mulla on taas Oriflame -kutsut ja siitä lähdetään mammaporukalla ekaa kertaa yhdessä baariin, jes! Tulee varmasti sairaan hauska ilta. Ava kasvaa edelleen kovaa tahtia ja oppii koko ajan uutta, facebookissa olenkin koko ajan päivitellyt kuulumisia. Ava tosiaan kävelee jo sujuvasti ja myös juoksee, apua…. Ensimmäinen sanakin on tullut: äiti. Tänään alkoi taas Turun tyttöjen talolla nuorten äitien ryhmä, ihanaa saada taas täytettä kalenteriin. Koko kesän kalenteri on ammottanut tyhjyyttään, mutta syksyn tullen se on nyt yhtäkkiä ihan täynnä. Olen ollut tänään ihan sairaan väsynyt ja sen takia olin tuolla ryhmässäkin ihan pihalla ja vaikutin varmaan hirveän töykeältä, pahoitteluni! Nyt keräämään voimia huomista varten ja unta palloon.

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Kiitos :))

Avatar

Mäkin keräsin itteni ja ilmottauduin siihen ryhmään, se oli täynnä :/ niiiin mun tuuria..

Avatar

Joo se meni tänä vuonna tosi nopeesti täyteen 🙁 kauheen moni muukin on laittanut viestiä et ilmottautu ku mä suosittelin mut ei mahtunut mukaan :/ mut keväällä sit! Sillon sieltä jää taas paljon äitejä pois kun vauvat on liian vanhoja sinne, mm. me 🙂

Avatar

Mäkin keräsin itteni ja ilmottauduin siihen ryhmään, se oli täynnä :/ niiiin mun tuuria..

Avatar

Joo se meni tänä vuonna tosi nopeesti täyteen 🙁 kauheen moni muukin on laittanut viestiä et ilmottautu ku mä suosittelin mut ei mahtunut mukaan :/ mut keväällä sit! Sillon sieltä jää taas paljon äitejä pois kun vauvat on liian vanhoja sinne, mm. me 🙂

Avatar

Jee! pystyt taas postaamann, teitä on kaivattukkin 🙂

Avatar

Voi kiitos, ihana kuulla :))

Avatar

Jee! pystyt taas postaamann, teitä on kaivattukkin 🙂

Avatar

Voi kiitos, ihana kuulla :))

Avatar

AAAAA! 😀 Vähänkö teillle tulee kivaaa. Mammat vauhdissa. 😉 Itse kävin eilen ekaa kertaa ”kunnolla” pubiloissa ja olihan jännää. kaheltatoista tulin kyllä jo kotia haisemaan pahalle tytön viereen. Hihuu.

Voi pientä Avaa. <3 Mahtaa olla isukki vähän kade kun äiti tuli ekana. Ite ainakin olisin. 😀

Avatar

Niin ja tunnustus sulle blogissani. Mutta varmaan tiesitkin että tykkään blogistasi. :=)

Avatar

Kiitos!! 🙂 <3 Ja joooo oli sairaan hauskaa!

Avatar

AAAAA! 😀 Vähänkö teillle tulee kivaaa. Mammat vauhdissa. 😉 Itse kävin eilen ekaa kertaa ”kunnolla” pubiloissa ja olihan jännää. kaheltatoista tulin kyllä jo kotia haisemaan pahalle tytön viereen. Hihuu.

Voi pientä Avaa. <3 Mahtaa olla isukki vähän kade kun äiti tuli ekana. Ite ainakin olisin. 😀

Avatar

Niin ja tunnustus sulle blogissani. Mutta varmaan tiesitkin että tykkään blogistasi. :=)

Avatar

Kiitos!! 🙂 <3 Ja joooo oli sairaan hauskaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä