Mammat bilettää

Meillä oli eilen mammojen bileilta; mulla, Katrilla ja Reetalla. Reeta päätti lähteä ekaa kertaa rentoutumaan synnytyksen jälkeen ja meillä oli superhauskaa! Aloitettiin Katrin kanssa ilta jo kuuden maissa irtsareita mussuttaen. Paikallisessa K-kaupassa oli tarjous, jossa saat 3 eurolla sillaisen lootan täynnä karkkia ja se siis täytetään itse. Tätä taitoa olen harjoitellut 7 -vuotiaasta asti kun Prismassa aina oli samaista tarjousta ja meidän äiti koulutti meidät täyttämään ne kunnolla. Pidettiin aina siskojen kanssa kilpailuja siitä, kuka saa painavimman karkkilaatikon. Luonnollisesti meikäläinen aina voitti 😉 Salaisuus on kerroksissa. Ensin pitää laittaa kerros isoja karkkeja. Sitten täytät kaikki isojen karkkien kolot pienillä karkeilla, niin ettei jää yhtään ilmareikiä. Sitten taas kerros isoja karkkeja ja taas kolot täyteen pikkukarkeilla. Näin  jatketaan loppuun asti ja voila; saat koko rahan edestä karkkia ja enemmänkin! Hitto kun en muista mikä mun painoennätys sillon joskus oli…..

Maiskis

Rekorderligin mansikka-lime on ollut mun lempparia jo 4 vuotta!

Tämän näköisenä lähdettiin (kuva Instagramista)

Lähdettiin Katrin kanssa Turkuun ja istuttiin ensin Edisonissa juomassa yhdet ja sen jälkeen marssittiin Amarilloon, jossa tavattiin Reeta. Amarillossa melkeimpä parasta on se, että siellä on aina edullista. Ennen mun lempparidrinkki oli Irma ja se oli siellä aina tosi halpa, mutta joku aika takaperin heidän tarjousdrinkkilistat muuttuivat ja uudelta listalta löysin uuden lempparin; Rock’n roll bitch. Se muistutti vähän Irmaa, mutta siinä oli karpalomehua ja taisi olla jotain muutakin erilaista. Tosi hyvää! Nähtiin Amarillossa myös muita äitejä vapaalla, mm. Kikka. Tilattiin Katrin ja Reetan kanssa vähän syötävää, Katri otti jonkun kanajutun, en muista nimeä, ja mä ja Reeta tilattiin yhdessä Wingsejä. Käytiin viikko takaperin Topiaksen ja parin kaverin kanssa keilaamassa ja Rock’n Wingsissä syömässä ja valitin kun mun mielestä ne wingsit oli tosi pahoja. Mutta nää Amarillon wingsit, siis ei nam! Mulla tuli niihin niin hirveä himo, että ajattelin suostutella Topiaksen lähtemään tänään mun kanssa syömään niitä.

omnomnomn

Reeta ja Katri <3

Katri <3

Maha täynnä ja ankaran tanssimisen jälkeen meillä oli niin hiki, että poistuttiin jo kahden maissa. En oo varmaan ikinä lähtenyt noin aikasin, mutta meillä oli vaan ollut jo niin kiva ilta, että tuntui ihan sopivalta lopettaa kerrankin ajoissa, eikä kitata päätä täyteen.

Tämän näköisenä ilta päättyi

Mekko: Ginatricot
Takki: Kirppis/H&M
Sukkahousut: No idea
Laukku: Kirppis/Louis Vuitton
Kengät: Zalando
Puhelimen kuoret: Design Skins 😀

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

nii ihanat noi kuoret :)))

aiotko sit hommaa uudet ku lapsi kasvaa? 🙂

Avatar

upeeet noi puhelimen kuoret!:)

Avatar

Kiitos, mäki tykkään! 🙂

Avatar

Näin sut eilen Amarillossa… 🙂 Mut en si uskaltanu tulla moikkaamaan XD kuulostaa varmaan oudolta mut oli pakko tulla sanomaan et sä tanssit tosi hyvin!! 😀

Avatar

Hahaaaaaaa no kiitos vaan :DDD

Avatar

Olen jotenkin aina ajatellut, että Amarillo olisi enemmän vain ruokapaikka ja ettei siellä olisi paljon mitään menoa iltaisin.. Pitää nyt kyllä mennä käymään siellä joku viikonloppu! Ja siinä toivossa, että vaikka sinäkin osuisist sinne samaa aikaa niin pääsisin moikkaamaan (;

Avatar

Kannattaa ehdottomasti mennä! 🙂

Avatar

Munkin lemppareita on Irma ja Rock’n roll bitch! Hassua

Avatar

Ei oo yhtään hassua kun ne on niin hyviä!

Avatar

Oi nam karkkii! 😛 En oo koskaa ajatellu tota et pussiin saa enemmä karkkii jos laittaa pehmeet alle! 😀 Pitää testaaa xDD
Rekorderligin mansikka-lime kuuluu munki suosikkeihin 🙂
Teillä näytti olevan tosi kivaa! 🙂 Ite odotan et Lukas kasvaa viel vähän vanhemmaksi nii mennää Antin kaa Amarilloon. Aion tilata ruuan kaa jonku alkoholijuoman, varmaa nousee hyvin päähän. En oo juonu kohta vuoteen xD

Avatar

Testaa ja kerro paljonko sait mahtumaan!! XD Ja joo se eka kerta on aika jääääätävä! Mut kyl se siit sit tasottuu 😉

Avatar

Hauska tuo karkkitaktiikka 😀 ja oot tosi nätti!

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

hei iuh sun pitkät kuvat ei mahu mun näyttöön (:D:D:D:D………)

MUT SUN HIUKSET ON JO PITKÄT

Avatar

Oon niin takinkääntäjä……… Saan kuulla täst sulta koko elämäni :DDDDDD Ja ne on kasvanu kyl !!! Mut ne kasvaa liian hitaasti 🙁

Avatar

aivan ihana toi puhelimen kuori!:)

Avatar

Kiitos! :))

Avatar

Tosi nättejä kuvia susta. 🙂 Ja hyvä tuo karkkijuttu, pitää joskus kokeilla, ku tulee samantyyppinen tarjous vastaan.

Avatar

Voi kiitos! 🙂 Ja kannattaa!

Avatar

Sä oot niin kaunis!!!! :)))

Avatar

Heeeh, no kiitos! 😀

Avatar

hei mistä noi kuoret on? 🙂 ihan mahtavat!

Avatar

Ne on Design Skinsiltä 🙂

Avatar

uii vitsi pitää itsekin hommata tuollaiset 🙂

Avatar

Sä oot kyllä tosi kaunis 🙂 Ja mulla on sama, että oon luullu että Amarillo ois ennemminkin sellanen ruokapaikka, eikä siel ois mitään tollasta menoa.. en tiiä miksi oon näin luullut! Mutta nyt kun sä oot niin paljon puhunut kaikkea hyvää rillon tarjouksista ja hyvästä menosta, niin mun on pakko kyllä joskus mennä muutakin kuin syömään sinne :-D!

Avatar

Voi kiitos 🙂 joo mäkin luulin tolleen viel siihen asti et synnytyksen jälkeen menin ekaa kertaa sinne!

Avatar

suosittelen turun siipiravintolaa puistokadulla,ehdottomasti maailman parhaat siivet!! 😀 10 kpl wingsejä,kaks dippiä ja ristikko-/kierreperunat + porkkanat ja sellerit vaan 13e 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä