Inspiraatiota iltaan

Ehdota postausaihetta. Ulkoasumuutosta. Jotain lisää. Jotain vähemmän. Mikä on parasta? Mikä ei toimi?

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Kiitos kaikille palautteesta ja ideoista! :))<3

Avatar

kuvia sinusta vuosien varrelta! sellanen postaus tais joskus ollakin (?), mutta lisää kuvia, mitä ei ole vielä nähty! etenkin sellainen postaus olisi hauska, että miten tyylisi on muuttunut vuosien varrella!

postaus sinun haaveista tulevaisuuden suhteen?

Avatar

videopostausta kehiin:))

Avatar

Postaa useammin! 🙂 sun postaukset on aina päivän piristys

Avatar

Syömishäiriöstäsi olisi mielenkiintoista kuulla enemmän, kaikki kun eivät ole tuota salaista blogia päässeet lukemaan.

Avatar

Paljon kuvia, päivänasu kuvia, videopostaus, vaatepostaus 😀 ja päivä kuvina postaus 🙂 siinä ois jotain toiveita 🙂

Avatar

Lieto asuinpaikkana, miksi täällä, mitä hyvää, huonoa.. Fiiliksiä yleensä ja lapsiperheen kannalta 🙂

Avatar

Voi eiiiii tää on nii sulone blogi en kestä! Löysin tän pari päivää sitte ja oon kahlannu melkei kaikki postaukset ja oon iha koukussa! 🙂 Ei tarvii mitää miust muuttaa, jos vaa ehit ni useemmi postauksia?:)

Avatar

Videopostaus niin, että olisitte koko perhe siin, myös Topias! 😀 jos hän edes suostuisi. Ja joku vaate- ja kenkäpostaus ois kiva 🙂 tää blogi on ihana, käyn päivittäin kurkkaamassa, onko tullut uusia postauksia 😀
T. Se kuivaihoinen facebookista XD

Avatar

Kiitti vaa… aiheutit mulle kauheen vauvakuumeen tällä sun blogilla haha! Tää on ihan huippu ja aijon todellaki jäädä seurailemaan sun ja Avan touhja :)Ihailen sitä miten sä oot vaan puskenu eteenpäin kaikista vastoinkäymisistä huolimatta! Sul on tosi kiva ja semmonen selkee tyyli kirjottaa, jatka samaan malliin=)Ainiin, jos jotain lisää tänne niin kuvia! Niit on aina kiva katella 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä