Kiitos! ♥

Cosmopolitanin tähtibloggaaja -kisan viikon tykätyin blogi kiittää! Suuret kiitokset kaikille teille tykänneille! ♥

Olin tänään nyt sitten ensimmäistä kertaa treenaamassa Turun Lady Linella. Menin sinne ystäväni Susannan kanssa ja meillä oli aivan mahtava päivä! Tultiin paikalle aamulla 9.30 ja lämmiteltiin juoksumatoilla samalla kun odoteltiin kymmeneltä alkavaa Zumbaa. Zumba oli todella hauskaa ja ohjaaja ihan paras! Olin ollut kerran aiemmin Zumbassa ja luulin, että se oli kivaa, mutta tämä oli vielä sata kertaa parempaa! Ohjaajan hyvä fiilis oli erittäin tarttuvaa, eikä haitannut yhtään, vaikka välillä vähän sekoiltiin askeleissa. Zumban jälkeen tehtiin kuntosalin puolella lihaskuntoa, jonka jälkeen vielä pyöräiltiin kuntopyörillä ja jäähdyteltiin juoksumatoilla. Kokeiltiin myös sillaista ihmeellistä värisevää konetta, josta aion huomenna ottaa tarkemmin selvää ja kerron sitten lisää! Treenin jälkeen rentouduttiin hierontatuoleissa katsellen telkkaria ja seuraavaksi siirryttiin infrapunasaunaan ja solariumiin. Suihkun jälkeen tukka kuivaksi ja kotiin, kyllä siellä vierähtikin VIISI tuntia. Siis 5. Oho. Eikä lihakset edes ole hirveän kipeät, vaikka treenattiin ihan hulluna, koska päästiin myös rentoutumaan niin hyvin! Olen niin rakastunut siihen paikkaan, aivan ihana! Mulla on nyt tällainen kokeilujakso päällä ja jos sinne kulkeminen onnistuu ihan sujuvasti niin jatkan kyllä pidemmälle. Keskuksessa ei ole mitään vikaa, matka on vain vähän pitkä.

Ja koska tämä aihe on näköjään aiheuttanut todella paljon keskustelua, tahdon nyt vain helpottaa teidän huolestuneiden oloa 🙂 Mun tarkoitukseni ei ole laihduttaa itseäni luurangoksi, vaan ihan vain kiinteyttää ja saada lihaksia. Tahdon päästä eroon raskauden merkeistä mun kropassani. Vaa’alla en edes aio käydä, koska en halua tietää mitä painan. Ja toiseksi, toivon että lopetatte ne ”eihän sulla oo yhtään varaa laihduttaa, oot jo alipainonen” yms kommentit, koska kukaan teistä anonyymeista ei tiedä mun painoani, eikä ole nähnyt mun vartaloani, koska mä en ole sillaisia kuvia viime aikoina julkaissut, jotka olisi kovin selviä. Te, jotka asiallisesti kommentoitte aihetta, olen kiitollinen siitä, että välitätte ja tahdotte mulle hyvää!  ♥ Ehkä tässä blogissa päästään nyt näkemään astetta terveempiä kuvia, jos projekti etenee suunnitellusti. Eli jos saan tän kropan siihen kuntoon, että pääsen ylpeänä kuvailemaan mun hauiksia!

Huomenna aamulla lähdetään Sussun kanssa taas treenaamaan, tarkoituksena olisi kokeilla nyt BodyCombatia, toivottavasti on kivaa!

Onko jollain muulla jonkun sortin kuntoiluprojektia nyt käynnissä?

Kommentit

22 kommenttia
Avatar

Suosittelen kokeilemaan myös zumban tapaista Sh´bam:ia 🙂 ihan huippu!

Avatar

Mistä löydät intoa kuntoiluun? Itse olen niin laiska että rajoitan kuntoilun lenkkeilyyn ja hyötyliikuntaan. Pelottaa ajatellakki salille lähtöä kun tulee aina olo ettei kuulu joukkoon. Tai no nyt raskaana on vieläki isompi kynnys lähteä vaikka varmasti pitäisi! Nauttiiko siitä oikeasti kun ihmisiä vilisee ympärillä silloin kun hikoilee? 😀

Avatar

Toi sali on niin ihana et siellä mä ainakin nautin! 🙂 osaksi varmaan sen takia et siellä ei oo miehiä. Kyllä multakin aina välillä katoaa se into mut sillon pitää vaan yrittää miettiä niitä asioita jotka inspaa treenaamaan 🙂

Avatar

BodyCombat on ihan huippua!! Paljon kivempaa ku zumba 😀

Avatar

Mun suosikkeihin kuuluu myös BodyCombat! Ja samaten BodyPump! Molemmat aivan mahtavia lajeja Zumban lisäksi! 🙂

Avatar

Muhun iskee ehkä sen takia enemmän Zumba koska rakastan tanssimista ja siinä pääsee sheikkaamaan sitä bootya 😉

Avatar

Ymmärrän ton sun kiinteyttämisen yms! Mulla on nyt sama juttu menossa, tosin käyn vaan lenkeillä ja koulun tosi surkeella kuntosalilla, mutta kumminkin! Kaverit valittaa juuri sitä kun ”oot jo niin laiha, ei sun tarvii..” ymsyms. mutta kun ei mullakaan oo tarkotuksena laihduttaa itteäni anorektikoks vaan saada juuri paikkoja kiinteimmiks yms! 🙂 Tsemppiä sun treenaamiseen, toivottavasti sulla on hauskaa, koska silloin reenaamisesta saa kaiken irti! 🙂

Avatar

Nimenomaan, tsemppiä sulle kans! 🙂

Avatar

Onnittelut viikon tykätyimmälle blogille!^^ Zumba on kyllä hauskaa, itte on tullu vaan kaverin kanssa zumbailtua kotona, ja edellisellä tanssistudiolla kokeiltiin zumbaa yhen kerran. 🙂

Piti muuten kysyä sellaista, että minkä verran, ja mitä liikuntaa sie harrastit raskausaikana? Silloin kun tänne löysin, niin luin blogin läpi, mutta ei jäänyt mieleen, että oletko jossain vaiheessa kertoillut liikkumisesta raskaana ollessa. 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂 mä en liikkunut raskausaikana yhtään mitenkään, koska olin niin huonossa kunnossa :/ ja viikolta 29 olin vuodelevossa :/

Avatar

Kiitos tekstistä, sulla ollu ilmeisesti todella hauska päivä! 🙂 Minunkin pitäisi yrittää saada itselleni noin aktiivista harrastelua jonkun ystäväni kanssa. Varmasti tekee ihmeitä, ja masentava talvikin unohtuu touhuilessa. (:

Vauva on kerta kaikkiaan ihana ! Pakko oli vielä sekin sanoa kommenton lopuksi. 🙂 Ihana blogi, ihailen !

Avatar

Kiitos! 🙂 ja oli kyllä hauskaa, liikunta piristää aina mieltä 🙂

Avatar

arvasin että meet lady lineen!:D itellä on sinne lyhyt matka kulkea tulevaisuudessa mutten taas saa varmaan olla siellä kuin maksimissaan 3tuntia ja puhelua tulee että koska tuun kotiin 😀 se on kyllä ihana paikka mutta ei lompakko ystävällinen ”/

Avatar

Haha 😀 joo meillä tuli kyllä vähän sama… Ja jep, onhan se aika hintavaa :/

Avatar

Ompas pirteä postaus! Oon jo pitkän aikaa hihkunu hiljaa ilosta, kun susta näkyy se, et oot tosiaan parantumaan päin! Oon aidosti iloinen! Oon ollut huolissani, mut nyt tuntuu, että sen huolen vois jo heittää nurkkaan ja hakea sieltä taas, jos aihetta tulee. Oot hieno nainen ja niiiin rakas! <3 jatka samaan malliin muru 😉

Avatar

<3 <3

Avatar

mun mielestä sun blogista on mennyt maku, kun sitä tyrkytät kokoajan johonki… Ootko oikeesti noin pinnallinen?

Avatar

Vittu jotkut on taas tyhmiä. Eli sun mielestä kaikki noi monet sadat blogit cosmon kisassa on pinnallisia ja niihin on menny maku. Joku on taas HIUKAN kateellinen kun et oo tainnu ite menestyä samassa kilpailussa

Avatar

Auts, buuuurn! Annas kun kaivan mun kiinnostuskiikarit

Avatar

ja mikähän siinä on, ettei omaa blogia saisi mainostaa? komppaan tokaa anonyymia. kateutta ilmassa! 😉

Avatar

Mä hankin ens viikolla salikortin 🙂 Synnytin 18.9 eli 1,5 kk sitte ja musta ois myös mukava näyttää samalta ku ennen. Oon kyllä palautunu tosi hyvin, haaleita arpia vähän, mutta muuten oon oikeestaan samassa kunnossa ku ennen raskautta. Kävin eilen tutustumassa ja nyt tuntuu etten pääse sohvalta 😀

Avatar

Oopas sä reipas kun lähdet jo treenaamaan! 🙂 paljon tsemppiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä