Ava täällä hei

Tämä blogi on muuttunut hurjaa vauhtia pois päin pelkästä vauvablogista. Olisiko se nyt sitten enemmänkin lifestyleblogi? Mutta ajattelin kuitenkin pitkästä aikaa päivitellä Avan kuulumisia! Päästetääs nyt Ava ääneen:

llnsdgknlgrskisrkkkkkkkkkkkk ,,,,, hhhaghksbkKSVDVAAAADDDNJJDjajllll ogwdbvknswklövgfnklvakniiiiiiiölllllllllllllllbskndsegkinnnnn,PÅÅÅÅ

Okei, se ei ihan onnistunut. Ehkä me kokeillaan tätä samaa tekniikkaa, joka on toiminut hyvin aiemmissa Avan postauksissa, eli äiti hoitaa sen näppäilyn.

Heippa kaikki! Olen Ava ja olen 1 -vuotias. Minulla on kaksi hammasta, alhaalla ihan edessä ja olen niistä hurjan ylpeä. Niillä on kiva purra kaikkea, varsinkin äitiä. Pureminen onkin nykyään se minun juttuni aina kun suutun. Minulle on myös tulossa ylös eteen kaksi hammasta. Sitten vasta pääsenkin puremaan sitä pahaa-aavistamatonta äitiä! Tykkään vähän kaikesta ruuasta, mutta en mistään äitin ja isin tekemästä. Äitiä ja isiä se harmittaa, koska ne aina yrittävät tehdä minulle ruokaa, mutta minä vain syljen kaiken pois. Saarioisten valmisruoat maistuvat kyllä. Lihaperunasoselaatikko on lempiruokaani! Koko elämäni olen vain syönyt kotona tehtyä ruokaa, joten olen siihen nyt kyllästynyt enkä enää suostu sitä syömään.

Minä olen kävellyt jo kauan, ja hienosti kävelenkin. En kaatuile yhtään, paitsi silloin kun olen niin innoissani, että unohdan katsoa eteen ja kävelen jotakin päin. Tykkään myös juosta, erityisesti kun äiti juoksee perässä ja huutaa jotain hassua. Yleensä teemme tätä sen jälkeen kun olen ottanut äitin puhelimen tai napannut kivoja juttuja, tosta hassusta koneesta, mihin äiti laittaa kaikki astiat. Se on tosi hauskaa! Tehdään tätä välillä myös kaupassa ja kauppakeskusten leikkipaikoilla. Kaupassa tahdon aina kävellä itse, enkä istua missään tylsässä ostoskärryssä. Tykkään ottaa hyllyistä tavaroita ja tuoda niitä äidille. Haen tavaroita myös vieraitten ihmisten koreista, jos he erehtyvät laskemaan ne hetkeksi maahan. En tiedä miksi äiti silloin aina muuttuu punaiseksi?

Olen kotona oikea äitin pikku apuri. Tykkään auttaa äitiä tyhjentämään pesukonetta ja tiskikonetta. Osaan myös hienosti viedä kaikki tavarani takaisin lattialle ympäri kämppää aina kun äiti kantaa ne lelukoreihin. Jos äiti menee ilman lupaa huoneeseeni siivoamaan, juoksen maha tanassa paikalle ja puhisen ja karjun ja hakkaan rintaani. Sitten äitiä naurattaa niin paljon, että hän antaa tavaroideni olla ja leikkii kanssani.

Käydään äitin kanssa paljon leikkimässä muiden lasten kanssa. Paras ystäväni on Valtteri. Ennen en tykännyt leikkiä muiden kanssa, vaan istuin aina yksin sivussa leikkimässä, mutta nyt olen jo rohkeampi. Tykkään hurjan paljon pienistä vauvoista ja silitän heitä nätisti. Eeviä on aina kiva silittää, mutta olen vähän mustasukkainen kun äiti pitää Eeviä sylissä.

Minulla on todella paljon temperamenttia, tai ainakin äiti aina sanoo niin? Mitäköhän se temperamentti on? Voikohan sitä syödä?

Minä osaan jo sanoa ei, äiti ja pupu. Yhtenä päivänä sanoin isiä tätiksi. Isi sanoi, että eikun isi. Sitten minä sanoin EI ja pudistin päätäni ja sanoin taas täti. Sitten kaikkia nauratti. Minä ymmärrän todella paljon puhetta, vaikke en hirveästi itse puhukkaan. Kun äiti kysyy missä pupuni on, juoksen heti hakemaan sen. Ymmärrän myös kun kysytään onko nälkä tai onko kakka. Osaan myös tulla syliin kun äiti kutsuu luokse. Kaikkein parhaiten ymmärrän kiellot, mutta silloin aina yritän silti olla ymmärtämättä.

Lempileluni on isin änäri. Osaan laittaa ihan itse pleikkarin päälle, ottaa änärin ulos ja mennä leikkimään sen kanssa. Äiti on aika ylpeä, mutta isi ei jostain syystä tykkää tästä? Muita lempilelujani on pupu, kännykkä ja poliisiauto. Aina kun ajan autoilla, pärisen hienosti. Ja kun äiti kysyy, mitä auto sanoo, osaan vastata ”ppprprrprrrrrprprprprrr”. Minua harmittaa kun leluni lentävät pinnasängyn alle, koska en osaa hakea niitä sieltä. En ikinä oppinut ryömimään, ja nyt se kaduttaa. Tykkään leikkiä pesukoneella kun se on tyhjä, mutta kun äiti laittaa sen päälle se on hurjan pelottava…

Nyt minun pitää mennä syömään päivällistä, äiti teki minulle broilerikiusausta ja se on tosi hyvää, tykkään siitä, mutta en luultavasti silti suostu syömään sitä. Toivon, että jos en syö niin saan myöhemmin maissinaksuja ja kuivattua banaania.

Hei hei!

Kommentit

87 kommenttia
Avatar

Aivan upea blogi! Suloinen tytär teillä 🙂

Avatar

Ihana <3 😀

Avatar

Hih kiitos 😀

Avatar

Ihana <3 😀

Avatar

Ihana Ava. ♥

Avatar

Ihana Ava. ♥

Avatar

Hän on <3

Avatar

Voi apua, ihana!! 😀 <3

Avatar

Hehe kiitos :))<3

Avatar

Voi apua, ihana!! 😀 <3

Avatar

Olipas hauska päivitys!! 😀 Ihana Ava 😉 <3

Avatar

Kiitos 😀 hän on <3

Avatar

Olipas hauska päivitys!! 😀 Ihana Ava 😉 <3

Avatar

Ihana 🙂 Mistä oot tilannu noi kännykän kuoret, onks ne DesignSkinsistä vai mikä onkaan? 🙂 Onks ne tarrat vai kuoret?

Avatar

Joo ne on just sieltä ja ne on kuoret, vanhassa luurissa mulla oli tarrat 🙂

Avatar

Ihana 🙂 Mistä oot tilannu noi kännykän kuoret, onks ne DesignSkinsistä vai mikä onkaan? 🙂 Onks ne tarrat vai kuoret?

Avatar

Oot taas laihtunut… :/

Avatar

Millähän perusteella sinäkin näin sanot… Jos huomaat nii emilia istuu tuossa kuvassa hartiat lytyssä, pitää toista kättä edempänä, jossa on puhelin jonka takia hänen pitää jännittää kättä, jonka seurauksena taas solisluut näyttävät pullottavan. Älä viitsi tuoda noin tarpeettomia, turhia ja negatiivisia kommentteja näin iloisen blogin puolelle… 🙂

Avatar

Pakko sanoa, että olin Emilia sinun kanssa samalla sh’bam tunnilla ja sinulla ei ole kyll yhtään varaa laihtua….. ja en ole siis ensimmäinen anonyymi

Avatar

Älkää viitsikö tarrautua epäoleellisiin asioihin, anojen kauhistelut ei auta mitään tässä. Mun mielestä Emilia näyttää tosi hyvältä ja täydelliseltä, oon kyl samaa mieltä siinä ettei tarvis välttis laihtua, mutta silti 🙂
Ja breking news: ihmisillä on solisluut. Hoikilla ne näkyy, ei kuolemansairailla.

Avatar

Fiksua… Tuollaiset kommentit ei varmaan auta asiaa ollenkaan..
Mullakin näkyy solisluut vaikka en mikään laiha ookkaan…. Heh.. 😉

Avatar

Emiliahan ei oo missään vaiheessa sanonu haluavansa laihtua vaan saada lihaksia ja kiinteytyä. Vaikka Emilia onkin tosi laiha, ei se silti pelkkää luuta ja nahkaa ole. Aivan varmasti joku paikka sisältää hieman sitä kuuluisaa läskiä ja selluliittia jota haluaa kiinteyttää. Ja kuntosalilla ja jumpassa käymällä kunto kasvaa, lihakset kasvaa ja kiinteytyy. Eihän se suoranaisesti vielä laihduta.

Avatar

Anonyymi 19.04 enpä oikeastaan

Anonyymi 19.42 en jaksa noteerata

Anonyymi 19.40, Karo, Katri ja Anng kiitos <3

Avatar

Oot taas laihtunut… :/

Avatar

Millähän perusteella sinäkin näin sanot… Jos huomaat nii emilia istuu tuossa kuvassa hartiat lytyssä, pitää toista kättä edempänä, jossa on puhelin jonka takia hänen pitää jännittää kättä, jonka seurauksena taas solisluut näyttävät pullottavan. Älä viitsi tuoda noin tarpeettomia, turhia ja negatiivisia kommentteja näin iloisen blogin puolelle… 🙂

Avatar

Pakko sanoa, että olin Emilia sinun kanssa samalla sh’bam tunnilla ja sinulla ei ole kyll yhtään varaa laihtua….. ja en ole siis ensimmäinen anonyymi

Avatar

Älkää viitsikö tarrautua epäoleellisiin asioihin, anojen kauhistelut ei auta mitään tässä. Mun mielestä Emilia näyttää tosi hyvältä ja täydelliseltä, oon kyl samaa mieltä siinä ettei tarvis välttis laihtua, mutta silti 🙂
Ja breking news: ihmisillä on solisluut. Hoikilla ne näkyy, ei kuolemansairailla.

Avatar

Fiksua… Tuollaiset kommentit ei varmaan auta asiaa ollenkaan..
Mullakin näkyy solisluut vaikka en mikään laiha ookkaan…. Heh.. 😉

Avatar

Emiliahan ei oo missään vaiheessa sanonu haluavansa laihtua vaan saada lihaksia ja kiinteytyä. Vaikka Emilia onkin tosi laiha, ei se silti pelkkää luuta ja nahkaa ole. Aivan varmasti joku paikka sisältää hieman sitä kuuluisaa läskiä ja selluliittia jota haluaa kiinteyttää. Ja kuntosalilla ja jumpassa käymällä kunto kasvaa, lihakset kasvaa ja kiinteytyy. Eihän se suoranaisesti vielä laihduta.

Avatar

Tää oli ihana! 😀

Avatar

Tää oli ihana! 😀

Avatar

Kiitos! 😀

Avatar

Ihana♥ Pisti kyllä hymyilyttää!:)

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Ihana♥ Pisti kyllä hymyilyttää!:)

Avatar

tää oli ihana!! 🙂

Avatar

tää oli ihana!! 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

voi vitsi miten kiva postaus!:)

Avatar

Kiitos :))

Avatar

voi vitsi miten kiva postaus!:)

Avatar

eikä, harvoin törmää näin ihanasti kirjoitettuihin blogipostauksiin :”) taitavaa!

Avatar

eikä, harvoin törmää näin ihanasti kirjoitettuihin blogipostauksiin :”) taitavaa!

Avatar

Voi kiitos!! :))

Avatar

Hahaha ihana toi isi täti juttu :DDD <3

Avatar

Joo se oli hauska!! 😀

Avatar

Hahaha ihana toi isi täti juttu :DDD <3

Avatar

pitäiskö tossa lukea äiti eikä täti vai osaako ava sanoa tätikin 😀 siis tämä ei ollut mikään negatiivinen kommmentti sitten 🙁
ava tosi ihana, osaa jo hurjan paljon!

Avatar

Eiku täti siinä kuuluuki lukea 😉 joo mä en tosiaan laske sitä vielä Avan sanastoon kuuluvaksi koska ei hän näköjään ymmärrä sen oikeaa tarkoitusta vielä 😀

Avatar

aijaaa 😀

Avatar

pitäiskö tossa lukea äiti eikä täti vai osaako ava sanoa tätikin 😀 siis tämä ei ollut mikään negatiivinen kommmentti sitten 🙁
ava tosi ihana, osaa jo hurjan paljon!

Avatar

ja avalla huuuuuurjan paljon jo tukkaaa , ku näytti siltä et se jää pineks kaljupääks (::

Avatar

Ööö okei mut joo o tukassa löytyy 😀

Avatar

ja avalla huuuuuurjan paljon jo tukkaaa , ku näytti siltä et se jää pineks kaljupääks (::

Avatar

Voi mikä IHANA postaus! <3

Avatar

Voi kiitos :)<3

Avatar

Voi mikä IHANA postaus! <3

Avatar

hauska tämä postaus! 😀

Avatar

hauska tämä postaus! 😀

Avatar

Kiitos! 😀

Avatar

Löysin blogisi viikko sitten ja jäin koukkuun:) Ava on ihana ja sinä aivan loistava äiti!:)

Avatar

Aaws voi kiitos :))

Avatar

Löysin blogisi viikko sitten ja jäin koukkuun:) Ava on ihana ja sinä aivan loistava äiti!:)

Avatar

Hajosin tolle viimeselle lauseelle.. :D:D Ihana Ava

Avatar

:DD

Avatar

Hajosin tolle viimeselle lauseelle.. :D:D Ihana Ava

Avatar

Hei voisitko kertoa tuon broilerikiusauksen ohjeen? Vaikkei se kovin vaikea pitäisikään olla, mutta silti onnistun saamaan siitä aina hirveän makuista ja näköistä 😀

Avatar

Hei voisitko kertoa tuon broilerikiusauksen ohjeen? Vaikkei se kovin vaikea pitäisikään olla, mutta silti onnistun saamaan siitä aina hirveän makuista ja näköistä 😀

Avatar

Öööm no mä en yleensä harrasta reseptejä vaan sovellan vaan mutta tä oli tämmönen pikaversio kun en jaksanut kuoria perunoita 😀 laitoin perunasipulisekoituksen, hunajamarinoitua broileria jonka maustoin vielä mustapippurilla, chilillä ja basilikalla, siihen päälle juustoraastetta vähän ja sit purkki valkosipuliruokakermaa ja purkki tavallista ruokakermaa 🙂 oisko uunin asteet ollu kahdensadan luokkaa ja noin tunnin oli uunissa, vähän alle

Avatar

Voi, ihana Ava! 😀

Avatar

Voi, ihana Ava! 😀

Avatar

Hän on :))

Avatar

Hei sinä hot super-mami, koska me ehditään kahvittelemaan? 🙂
Ps. Ihana postaus!!

Avatar

Hei sinä hot super-mami, koska me ehditään kahvittelemaan? 🙂
Ps. Ihana postaus!!

Avatar

Kiitos 🙂 pitää sopia joku päivä!

Avatar

Ihana tää teksti, ihan älyttömän hyvin kirjoitettu! 🙂 Pisti hymyilemään, ja Avalla tosiaan on jo aika paljon tukkaa. ^^

Avatar

Voi kiitos hirmusti :))

Avatar

Ihana tää teksti, ihan älyttömän hyvin kirjoitettu! 🙂 Pisti hymyilemään, ja Avalla tosiaan on jo aika paljon tukkaa. ^^

Avatar

Ootte niin nättejä molemmat 🙂

Avatar

Voih, kiitos 🙂

Avatar

olipa ihana postaus :)voi kun itsekin pääsisi jo odottamaan omaa pientä,3kk takana ilman ehkäisyä ja nyt jo turhauttaa xD 😀

Avatar

Mä en osaa tohon sanoa juuta enkä jaata kun en ole ikinä kokenut 😀 mutta toivottavasti pian tärppäisi! 🙂

Avatar

Olipa kiva postaus! Vitsikun itekkin jostain sais motivaatiota urheiluun, mut ei tunnu sitä mistään löytyvän 😀 Pitäis varmaan joku salikortti hommata ja noissa jumpissa ruveta käymään 🙂

Avatar

Mulla ainakin on sillon just enemmän motivaatiota kun on etukäteen maksanut sen salikortin niin ei raaski olla käyttämättä koko rahan edestä 🙂

Avatar

tää sun blogi on nii kiva! 🙂 vaikutat ihan parhaalta äidiltä vaikka ootkin niin nuori!! ja aava on yksi söpöimmistä ja kauneimmista vauvoista minkä oon nähny!! <3 itellekki meinaa vauvakuume nousta vaik se ei ehkä oo kauhee hyvä ku oon vast 16 :D:D hehe hyvä minä

Avatar

Voi kiitos ihanasta kommentista! 🙂 eihän se äitiys ikää katso mut suosittelisin sen muutaman vuoden odottamaan 🙂 elä rauhassa sitä nuoruutta ja nauti vapaudesta, et saa sitä ikinä takasin mut sulla on kyllä loppuelämäs aikaa olla äiti 🙂 muutenkin kaikki on superisti helpompaa jos on EDES täysi-ikäinen

Avatar

itsekin 16 vuotias 5 kk pojan äiti, ja hyvin pärjätään, mutta kyllähän se raskasta on 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä