Piparii

Hei apua, kohta on jo joulukuu! Lauantaihan on siis joulukuun 1. päivä ja silloin aukeaa kalenterin ensimmäinen luukku! Tätä olen odottanut, olen ollut tosi innoissani tästä joulukalenterista. Ja tekin olette varmasti innoissanne, kunhan kuulette kalenterin muutamat yhteistyökumppanit, joita en ole paljastanut! Luukut ovat muutamaa vaille valmiina ja julkaisua odottamassa 🙂 Vähän nolottaa jo etukäteen pari luukkua! 😀 Muistattehan myös, että joulukalenterin arvonnat ja kilpailut ovat vain tämän blogin rekisteröityneille lukijoille. Ettei tule liian iso homma. Blogger -tilin luominen ja lukijaksi liittyminen on helppoa, mutta myös anonyymit saavat tietenkin ”nauttia” muiden luukkujen sisällöstä, joissa ei ole arvontoja tms 🙂

Ja kun kerran ollaan nyt ihan joulussa, me leivottiin Annen innoittamana tänään Avan kanssa pipareita. Joulutorttuja olen syönyt lokakuusta asti, mutta piparit on jääneet vähemmälle huomiolle. Topiaskin sai piparia kun tuli kotiin illalla. (oliko huono vai huono läppä) Piparien ollessa uunissa nappasin myös kuvat jääkaapissa odottavista tarjoiluista huomiselle, kun mulla on Me&I -kutsut. En voinut ottaa niistä selvää kuvaa, ettei vaan Mirka pety ja jätä tulematta kun se on tulossa vaan ruoan toivossa. 😀

Avan kitarisaleikkaus on maanantaina ja mua ahdistaa se aivan hirveästi. Lähinnä se hetki, kun pitää lähteä pois ja jättää Ava saliin. Olen täyttänyt jääkaapin jogurteilla, rahkoilla ja pilteillä ja pakkanen on täynnä sokeritonta jäätelöä. Vastoin kaikkia periaatteitani ostin jopa mehua Avalle kylmään, vaikkakin sokeritonta. Olen ollut aivan uskomattoman tyytyväinen tämän 4 kuukautta kestäneen yskän aikana Mehiläisen ja Fennian toimintaan. Kummastakin päästä on tullut todella hyvää, asiallista ja nopeaa toimintaa, kiitos! Luojan kiitos otettiin odotusaikana Avalle vakuutus. Muuten oltaisiin vielä kuukausikaupalla TYKSin leikkausjonossa. Ihanaa ajatella, että kohta tämä on ohi. Nytkin kuuntelen tässä surullisena Avan huoneesta tulevaa meteliä; raukalla on niin kauhea yskä (niin kuin joka yö ja päivä), että ei pysty hengittämään kunnolla ja herää koko ajan yskimään ja itkemään sen takia. 4 kuukautta tätä on tosiaan kuunneltu ja tuntuu jo oudolta ajatella elämää ilman tätä. Mutta ihanaa, jos saadaan Ava kuntoon nyt hyvissä ajoin ennen joulua!

Onko teillä leivottu jouluherkkuja?

Photobucket
Ava on tehnyt tän piparin alusta loppuun ihan itse <3

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kommentit

24 kommenttia
Avatar

Ps tosta unohtui näköjään se, ettei tässä mehussa ole mitään lisäaineita. Mutta edelleen antaisin mieluummin lisäaineita kun jotain sokerilitkua.

Avatar

Ihana Ava<3
Mä en tykkää mistää jouluruoista tai leivoksista 😀 Täytyy kuitenkin varmaan ekat piparit leipoa Tomaksen kanssa tänä vuonna jo. 🙂

Avatar

Mäkään en välitä jouluruista, mut RAKASTAN joulutorttuja 😀

Avatar

Oliko se Avan vakuutus kallis kun itse oon kattellu vakuutusta meiän pian syntyvälle vaaville mutta hinnat on ollumeet niiin kalliita ettei kyllä taida vakuutusta tulla :/

Avatar

En mä muista paljonko se on, mutta mun mielestä ihan hyvän hintanen 🙂 ja on maksanut itsensä jo moninkertaisesti takaisin 🙂 suosittelen lämpimästi Fenniaa!

Avatar

Ei todellakaan millään pahalla mutta ihmetyttää että miksi syötät avalle sokerittomia tuotteita jotka on sokerin sijasta makeutettu keinotekoisilla makeutusaineilla? Sokeri ei juu ole lapselle hyvästä ainakaan suurina määrinä mutta makeutusaineet ovat vielä epäterveellisempia

Avatar

Asiat ei ole noin mustavalkosia. Jos itselläni olisi lapsia niin tuskin minkäkään hirveänä heille sokeria tuputtaisin. Itse sain pienenä liikaa karkkia ja muuta sokerimössöä ja kärsin siitä tänäkin päivänä. Esim, hampaat reikiintyvät todella helosti. Toinen esimerkki on kaverini joka ei pienenä koskaan saanut syödä karkkia. Hänellä ei ole ikinä ollut reikiä eikä edes tee mieli sokeria.

Avatar

No ei kai kukaan järkevä vanhempi lapselleen paljoa herkkuja anna jolloin sokeri on parempi vaihtoehto

Avatar

emilia ihmeessä kokeile lukea juttuja keinomakeasta… ja pliis anna lapaellesi jatkossa mehua jossa on sokeria. järkyttää sori vaan ees ajatella et joku oikeesti antaa lapselle mieluummin jtn aspartaamilla tai vastaavalla makeutettua mehua.

Avatar

Jokainen tekee miten ite näkee parhaaksi, mulle sokeri on näistä kahdesta se isompi paha ja tulen kyllä tänne selittelemään tekosiani sitten kun Ava kuolee siihen että on saanut leikkauksesta toipuessa sokeritonta mehua. Omg.

Avatar

voi kun sun tyttö on suloinen! :)meillä ei vielä ole jouluherkkuja leivottu, joulukuun puolella sitten. ensi viikon pikkujouluissa on varmasti kaikenlaista herkkua : )

Avatar

Voi kiitos 🙂

Avatar

Hahahha ihana tissi-nainen :-DDD

Avatar

Oon ylpeä 😀

Avatar

Seuraatko uus päivää? hassu sattuma kun eilisessä jaksossa se Marika lukee kaks plussaa(vai onko se nyt vauvalehti) jossa Ava on 🙂 Ava pääs telkkariin 😀

Avatar

En seuraa, hassu juttu 😀

Avatar

Voi että miten suloinen Ava on! 🙂 Ja hauskoja pipareita 😀

Avatar

Hih kiitos 😀

Avatar

Ava mikä söpöys <3 Ihania pipareita ja hyvää joulun alkua teidän perheelle 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Hauskoja pipareita joukossa!
Meillä kans otettii vauvavakuutus hyvissä ajoin ennen syntymää (op:sta muistaakseni 320€)
Ja ollaan nyt 2 krt käyty yksityisellä (ikää 8kk)

Avatar

Kiitos! 😀 meilläkin tuli käyttöä vasta ”vanhempana” mtuta kyllä ne vakuutukset vaan kannattaa

Avatar

Tulipas piparihimo (hah) noista kuvista! Mä leivon joulutorttuja ja pipareita itsenäisyyspäivänä, kuten meillä on aina kotonakin tehty.

Toi vauvavakuutus on ollut meilläkin tarpeen, kun ensimmäiset laskut tulivat heti syntymän jälkeen teho-osastohoitomaksuista. Siinä hujahti kerralla se vakuutuskauden omavastuu, ja nyt ollaan saatu käyttää yksityisellä ihan huoletta.

Avatar

Haha 😀 joo kyllä se vakuutus vaan kannattaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä