Relax, take it eeeaaaasyyyyy

Meillä on vietetty aika rentoa viikonloppua. Perjantaina olin juhlimassa alkoholitonta pikkujoulua ja yllätysbabyshowereita kaverille, Topias haki mut Avan kanssa jo ennen kymmentä ja oli tosi kiva ilta, vähän erilaiset pikkujoulut 🙂 Lauantaina Topias oli oikeasti koko päivän pelaamassa änäriä kaverin kanssa. Miehet…. Tai pitäiskö sanoa pojat? Aamulla käytiin kaupassa ja pienellä kävelyllä, eli sai se varmaan puoli tuntia raitista ilmaa eilen. Mentiin Avan kanssa sitten shoppailemaan vähän ja ostin Avalle uuden jumpsuitin ja villahaalarin. Ilta vietettiin mun porukoilla syömässä jouluruokaa ja jälkkäriksi mustaherukkaparfeeta, nam. Mun sisko pyysi, että Ava saisi jäädä yökylään (:D), joten mä palasin kotiin yksin kun Ava oli nukahtanut ja nukuin tänään pitkään. Että näinkin mielenkiintoinen viikonloppu, ehtikö joku jo nukahtaa?

Huomenna on Avan leikkaus. Mua jännittää ja ahdistaa ihan sikana, toivottavasti Ava ei ole kauhean kipeä sen jälkeen. 8.30 pitäisi olla Mehiläisessä, Ava normaalisti nukkuu vielä silloin, joten toivon, että saadaan hänet nukkuvana autoon ja sieltä nopeasti leikkaukseen, ettei ehdi tulla ihan hirveä nälkä. Pahoittelen jos en huomenna ehdi vielä aamusta ihan julkaista joulukalenterin luukkua. Nyt lähden pyörähtämään salilla ja sitten rupean varmistamaan, että kaikki on varmasti kunnossa leikkausta varten ja tavarat pakattu. Pitäkää kaikki peukkuja pystyssä ja toivotaan, että Avan leikkaus sujuu hyvin ja neiti paranee nopeasti!

Kukkuu

Perus Lieto, joku mummo käynyt parantamassa puuparan 😀

Käytiin vähän ostamassa sisustustarroja

Topias luuli, että nä tulee näin ja ihmetteli ku näyttää tyhmältä 😀

Allu-tädin päälle on kiva kiivetä

Tuli tästä kuvasta mieleen että en oo tainnut kertoa, että Ava osaa avata näppäinlukon, laittaa kameran päälle ja ottaa itestään kuvan 😀 hän tekee sitä koko ajan ja mun puhelin on täynnä kuvia Avan naamasta lähietäisyydeltä 😀

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

XDDDDD ei olla eikä siellä ikinä oo ollut sillasta sivua 😀

Avatar

haha ihana ava 🙂 laita niitä kuvia tänne 😀

Avatar

haha ihana ava 🙂 laita niitä kuvia tänne 😀

Avatar

Hyvi menee. Nuo leikkaukset on jo onneksi niin perus kirurgeille että ne ei juurikaan pieleen mene 🙂

Avatar

repesin tolle kuvalle Avasta, missä ei naamaa näy. ihana! 😀
tsemppiä huomiselle. molemmille!

Avatar

Ava vilahti uusi päivän jaksossa ku siinä joku nainen katto sitä kaksplussaa missä on avan kuva !:D

Avatar

Ihana Ava! 🙂 Tsemppiä huomiselle ja varmasti kaikki menee hyvin 🙂

Avatar

Hyvin se leikkaus menee! 🙂

Avatar

Voimia huomiselle! Varmaan kovempi päivä äidille kuin tytölle. Hyvin kaikki menee!!!

Avatar

En tiedä miksi, mutta noi avan kävelykuvat sai mut järkyttymään siitä, että miten nopeasti aika on kulunut! Just hän oli pieni toukka 🙂

Avatar

Ootteks eronnu topiaksen kans kö tuolla ylhäällä ei oo enäänku etusivu Emilia ja ava. Eikös siellä joskus ollut Topias?

Avatar

Saako noi tarrat helposti irti ikkunasta? Tekis mieli itekkin ostaa 🙂

Avatar

En ole kokeillut irrottaa mutta kyllä niiden pitäisi lähteä 🙂

Avatar

Mä niin tahtoisin ton haalarin meidän pikkuneidille mut en ole uskaltanu ostaa vaik kivoja alejaki on osunu eteen kun en yhtään tiedä minkä kokosia vaatteita tuo ens talvena vois pitää 😀 Täks talveks ei todellakaan tarvita mut ens talveks mää kyl aion ton jostain metsästää!
Onpa nuo hiutaleet kivoja 🙂

Avatar

Mäkään en kyllä osais ajatella noin pitkälle 😀 ja mäkin tykkään niistä 🙂

Avatar

Onko nämä kuvat otettu uudella kameralla?
Miten ovat niin täynnä kohinaa/puuroisia varsinkin nuo ”maisema”kuvat tms, mistähän mahtaa johtua?

Avatar

Siitä että aika monta kertaa olen sanonut että en vielä ole osannut laittaa oikeita asetuksia uuteen kameraan vaan harjottelen pikkuhiljaa 😀 en halua vedellä millään automaatilla ja kun säätää itse kaikki isot ja aukot sun muut niin helposti tulee välillä sitten väärät 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä