Uusia tuulia

It’s all about Ava on ollut huikean iso osa mun elämääni vuoden ajan. Kuten nimi kertoo, blogi lähti liikkeelle vauvablogina ja kertoi Avasta. Itse asiassa kirjoitin jo raskausaikana blogia, jonka poistin synnytyksen jälkeen. Mutta kuitenkin. Tuntuu hölmöltä pitää nimeä, joka viittaa blogin sisällön olevan vain Avaa koskevaa, kun nykyään kirjoitan enemmän itsestäni ja mieltäni painavista asioista, kuin Avasta. Olen jo kauemmin halunnut vaihtaa blogin nimen, mutta tuntuu pelottavalta ja oudolta, että It’s all about Avaa ei enää olisi. Se on kuitenkin minulle niin tärkeä. Mutta joskus muutokset ovat vain hyvästä. Olen pelännyt niin monia muutoksia elämässäni, jotka loppujen lopuksi ovatkin olleet vain positiivisia, että tämän pitäisi kyllä olla vähäpätöisimmästä päästä. It’s all about Ava ei siis pian olekaan enää It’s all about Ava. Blogin uusi nimi kuvastaa uutta asennettani. Ennen loukkaannuin anonyymien sanomisista ja ajattelin liikaa sitä, mitä muut minusta ajattelevat. Nyt en enää välitä. Jos olet niin no-life, että parasta käyttöä vapaa-ajallesi on kirjoitella blogiini törkeyksiä, se on sinun ongelmasi, minua ei suoraan sanottuna kiinnosta pätkääkään. Tämä on minun blogini, eikä kukaan pakota sinua lukemaan sitä. Tämän asenteen aion omaksua kaikissa elämäni osa-alueissa. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi muiden mielipiteiden murehtimiseen. Nyt siis kiitän ja kumarran It’s all about Avalle, saat olla vielä hetken aikaa vallassa, mutta viimeistään huomenna paikallesi tulee uusi nimi.

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Jeeeee <3 oot kuumin mutsi ikin 😉

Avatar

Hieno päätös, ja olet niin oikeassa. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi muitten ihmisten mielipiteitten murehtimiseen. Hyvä sinä!

Avatar

Hieno päätös, ja olet niin oikeassa. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi muitten ihmisten mielipiteitten murehtimiseen. Hyvä sinä!

Avatar

äääääääääääääääw 🙁

Avatar

äääääääääääääääw 🙁

Avatar

Apua, en osaa varmaan sanoo siun blogia miksikään muuksi! 😀 mutta mielestäni ihan hyvä päätös 🙂 Miun pitäs varmaan ottaa kans asenne että anonyymien hölmöt kommentit ei haittaa millään tapaa ja tää siun kirjotus saiki miut ajattelemaa et miks en kestäis niitä, ne on nimenomaan niitä no-life-tyyppejä jotka haluu varmasti vaan pahottaa toisen mielen, koska yleensä ihminen sanoo asian kiltimmin tai sitten vain vihjailee.. 😀

Avatar

Apua, en osaa varmaan sanoo siun blogia miksikään muuksi! 😀 mutta mielestäni ihan hyvä päätös 🙂 Miun pitäs varmaan ottaa kans asenne että anonyymien hölmöt kommentit ei haittaa millään tapaa ja tää siun kirjotus saiki miut ajattelemaa et miks en kestäis niitä, ne on nimenomaan niitä no-life-tyyppejä jotka haluu varmasti vaan pahottaa toisen mielen, koska yleensä ihminen sanoo asian kiltimmin tai sitten vain vihjailee.. 😀

Avatar

Hyvä Emilia. Täysin oikea asenne!

Avatar

Hyvä Emilia. Täysin oikea asenne!

Avatar

Ihana nimi mutsi! 🙂 <3 T. toinen mutsi 😀

Avatar

Ihana nimi mutsi! 🙂 <3 T. toinen mutsi 😀

Avatar

Jeeeee <3 oot kuumin mutsi ikin 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä