Joulukalenterin 21. luukku

21. luukku sisältää mun ja Karon illan! Ja koska meillä meni niin myöhään, myöhästyi luukkukin. Eilen siis Karo tuli Turkuun Topiaksen bändin mukana ja mentiin yhdessä niiden keikalle. Meidän oli tarkoitus hengata päivä yhdessä, mutta erinäisten vastoinkäymisten takia, Karo saapui tänne vasta illalla ja menin sitten heti Klubille, missä syöksyttiin toistemme syliin kuiin rakastavaiset pitkän eron jälkeen 😀 Chillailtiin sitten vip-tiloissa ja kuvattiin jopa vessassa teille video, joka meni pilalle ja päätettiin jättää se julkaisematta, mutta hahaaa mä julkaisen sen silti, ihan vaan sen takia, että se on niin huono! Pin Up Bloodin keikan jälkeen käytiin torikiinalaisen kautta ja mentiin meille. Topias nukkui sohvalla, Topias patjalla ja mä ja Karo vallatiin sänky. Olin varautunut heilumaan vaivaantuneena siellä keikalla, että ”juu ihan on kiva”, mutta positiivinen ylläri: Pin Up Blood olikin tosi hyvä ja tykkäsin kovasti! Hyvin jaksoin kuunnella tunnin ja oisin voinut kuunnella vielä lisääkin! Aamulla kunhan ensin nukuttiin pommiin, Topiaksen ja Karon pitikin lähteä sitten kauheessa kiireessä hakemaan bändiä ja suunnata takaisin kotia kohti ja mä jäin sänkyyn mököttämään kun Karon piti jo lähteä, ihan pyllyreiästä. Mutta ens kerralla Karo, Topias ja Sofia tulee kaikki yhdessä ja voi sitten olla kauemmin! Oli ihanaa päästä hipelöimään Karon masua ja olin varautunut kertomaan Karolle kumpaa sukupuolta tuleva pienokainen on, mutta ensimmäistä kertaa mun kuudes aisti petti! Yleensä mulla tulee aina heti kun näen livenä ja kosken jonkun mahaa niin fiilis, että onko siellä tyttö vai poika, enkä ole kertaakaan ollut väärässä. Mutta tässä nyt ne vähät kuvat, joita meidän illasta saatiin ja koska en jaksa alkaa ladata sitä videota youtubeen, laitan sen tässä illan aikana Facebookkiin. Siitä tulikin mieleen, että jos joku ei ole huomannut, blogilla on uusi Facebook -sivu, koska nimi vaihtui!

Karon joululahja ja se mokoma meni jo avaamaan sen!

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Voi kiitos, se on Nellyltä 🙂

Avatar

Symppis postaus! Tuli itellekin kiva fiilis. 🙂

Avatar

Hih :))

Avatar

Symppis postaus! Tuli itellekin kiva fiilis. 🙂

Avatar

Hih :))

Avatar

Kauhean söpö tuo paketti! Haluan tuollaisia ylihuomenna 🙂

Avatar

Toivottavasti sait! 🙂

Avatar

Kauhean söpö tuo paketti! Haluan tuollaisia ylihuomenna 🙂

Avatar

Toivottavasti sait! 🙂

Avatar

todella ihana tuo pääkoriste! ja muutenki oot tosi kaunis! mistä olet tuollaisen hankkinut? 🙂

Avatar

todella ihana tuo pääkoriste! ja muutenki oot tosi kaunis! mistä olet tuollaisen hankkinut? 🙂

Avatar

Voi kiitos, se on Nellyltä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä