Joulukalenterin 22. ja 23. luukku

Tässä luukussa ei oikeastaan ole edes mitään luukkua. Tai siis näissä luukuissa. Tässä, tai siis näissä, on vain lähinnä selitys luukuttomuudesta. Eihän mulle tietenkään ole mitään velvollisuutta kenellekkään tehdä joulukalenteria ja julkaista joka päivä uutta luukkua, mutta mä olen todella nauttinut tämän tekemisestä ja innolla suunnitellut luukkuja. Laskeekas muuten, kuinka monta luukku -sanaa tähän alkuun mahtui, heh. Mutta niin, mä olen tosiaan nyt jo muutaman viikon ollut kipeänä, flunssassa ja kuumeessa, joka koko ajan laskee pois ja kuvittelen olevani terve, lähden uhkarohkeasti liikkeelle ja romahdan taas sänkyyn potilaana. Tämä kuume on verottanut tosi paljon, mulla on niin kauan ollut ääni poissa, että tuntuu ettei se palaa enää ikinä, kaikki limakalvot ovat ihan hirveässä kunnossa ja olen hullun väsynyt. Siksi viime aikoina blogin kirjoittaminenkin on tuntunut niin väkinäiseltä. 22. luukku piti olla joulusisustuspostaus ja 23. luukusta piti tulla video, jossa laulan joululaulun (meidän piti alunperin laulaa se Karon kanssa yhdessä, mutta ei ehditty kuvata videota), mutta olen vain niin voimaton taas tämän kuumeen kourissa, että en millään jaksa. Tahdon nyt keskittyä vain nukkumiseen lämpimässä peiton alla, jotta jaksan aamulla juhlia ensimmäistä joulua, josta Avakin ymmärtää jotain. 24. luukku on kuitenkin aivan ihana ja toivottavasti korvaa vähän näitä kahta puuttuvaa. Olin niin innoissani tuosta joululaulupostauksesta, koska rakastan joululauluja ja olisin halunnut laulaa teille yhden mun lemppareista, että taidan tehdä sen kuitenkin myöhemmin kunhan ääneni palaisi, vaikka joulu onkin sitten jo ohi. Mutte ehkä se ei ole niin vakavaa 🙂 Tähän hätään toivotan teille kaikille oikein onnellista joulua ja toivon, että teillä on parempi tuuri ja saatte juhlia terveenä! Tähän samaan syssyyn ajattelin kysyä, että olisiko teillä toiveita jotain postausta varten uudeksi vuodeksi? Kun kerran tein jo sen pakollisen kuluneen vuoden muistelun joulukalenterissa niin pitäisi siihen keksiä sitten jotain muuta, mutta mitä…

Tässä vielä Facebookissakin tänään jaettu Avan uusin lempparibiisi, joka soi meillä nyt koko ajan 😀

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

piti senkin pönttö

Avatar

PITIKÖ MEIDÄN LAULAA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä