Toisenlainen tonttu

Kaikki maan pinnalla varmasti huomasivat, että eilen oli jouluaatto. Meidän aamu alkoi väsyneenä sängyssä makailemalla, kunnes Avalla meni hermot ja siirryttiin avaamaan pari lahjaa. Ava avasi aamulla vain meiltä, sekä yhdeltä kummisedältä ja Reetalta saadut lahjat, loput olivat muualla ja avattiin myöhemmin. Lahjojen avaamisen jälkeen alettiin pakkailla ja lähdettiin mun vanhemmille joulusaunaan. Syötiin siellä riisipuurot ja annettiin ja avattiin taas lisää lahjoja ennen kuin päästiin saunaan asti. Teen sitten lahjoista erillistä postausta myöhemmin! Ava toimi hienosti tonttuna lahjojen jaossa ja vei kaikki paketit sille, kenen nimen mummi aina sanoi, hyvä Ava! Puoli kahden jälkeen lähdettiin meidän isoäidille syömään ja meillä kävi siellä joulupukkikin tuomassa lahjoja! Ruoka oli niin namia ja nälkä kova, että en tietenkään ottanut siitä yhtään kuvaa, mutta eiköhän jokaisella ole ollut kotona ne melkein samat ruuat. Paitsi nakkivoisula, joka on kuulemma joku meidän suvun oma juttu, vaikka olen aina luullut, että se on perinteinen jouluruoka? Illalla mentiin vielä Topiaksen äidin luokse jälkkärille ja siellä oli myös Topiaksen isovanhemmat ja veli kihlattunsa kanssa. Tuli muuten hirmuinen vauvakuume kun heille on tulossa kaksoset alkukeväästä!

Siskot <3

Anna, minä, Alisa ja Annika

Päivän asussa:
Mekko, Nelly
Legginsit, H&M
Sukat, joululahja Reetalta, valitsin mukavuuden ennen tyyliä ja otin oikein asuun sopivat sukat 😀
Koru, Guess (Reetalta<3)
Hiuskoru, Nelly

Tänään saatiin taas ahtaa mahamme täyteen kun oltiin taas meidän isoäidillä syömässä jouluruokaa. Meidän piti olla tänään Topiaksen isällä viettämässä joulua, mutta heille rantautui norovirus ja nyt toivotaan, että se ei ole tullut meille kun Ava ja Topias olivat siellä lauantaina.

Tämä nähtiinkin jo fb:ssä, ei tullut söpöjä tonttukuvia tänä vuonna vaan saatiin vähän toisenlainen tonttu 😀

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Oumaikaat, miehesihän näyttää Anthony Bouradainilta! :D:D

Avatar

Ihana toi toisenlainen tonttu! xd <3 <3

Avatar

Hihi<3

Avatar

minkä rotusia noi koirat on?:) Näyttää ihan samalta kun mun toinen koira, ja se on norwichinterrieri.:-D

Avatar

No on siinäki koiranomistaja kun ei oman koiransa rotutovereita tunnista… O.o selkeät Norrit <3

Avatar

Norwicheja ne on 🙂 kyl mäki välil jään miettimään et onko joku nyt norwichi vai cairni vaivaivai 😀

Avatar

ihan ekaks pakko kysyy et…nakkivoisula? en oo ikinä kuullukkaan 🙂
Ja kuten ylläkin sanottiin ihana tuo toisenlainen tonttu… 🙂 ei ainakaan ihan perinteinen 😀

Avatar

Samaa piti kysyä, että mitä ihmettä on nakkivoisula? 😀

Avatar

Siis siinä on voisulassa kypsytettyjä nakkeja ihan vaan 😀 ihan sairaan hyvää!

Avatar

kylläpä nauratti ensimmäisen kuvan paidan teksti 😀 ja teillä on kyllä suloinen pikkutonttu 🙂

Avatar

Hehe, kiitos! 🙂

Avatar

Pakko sanoa, kun on jo jonkin aikaa häirinnyt..sun kulmakarvat on jotenkin vähän hassut, kun ne on niin korkealla ja vahvat, kannattais ehkä tehdä ne niin, että ne olis vähän vaaleammat sieltä silmien välistä ja tummenis vähitelln niin, että tummin kohta olis se kaaren korkein kohta ja loppupää :)Itse sitä tulee vähän sokeaksi, tiedän kokemuksesta; nykyään ku katon omia vanhoja kuvia niin kauhistelen mun maalattuja kulmia 😀

Avatar

Mitä vikaa noissa kulmissa muka on?
Musta ne on just ihanat 🙂

Avatar

Kiitos, mä tykkään näistä ihan kyllä näin vaan 😀

Avatar

Vitsi kun näytät niin paljon yheltä mun kaverilta! 😀 Mutta nätti oot kuvissa ja muutenkin ihanan hyvälaatusia kuvia! 🙂

Avatar

Hahaaaaaaa voi ei :DD kiitos! 🙂

Avatar

Ihania kuvia toisenlaisesta tontusta;)

Avatar

hän on söppänä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä