Tossua pukkaa

Mun on pitänyt tehdä kenkäpostausta jo vaikka kuinka kauan, mutta olen koko ajan lykännyt sitä, koska mulla on kenkiä niin jäätävän paljon ja siinä on ihan hirveä homma. Päätin nyt kuitenkin tehdä tämän postauksen meidän tämän syksyn ja talven käytetyimmistä kengistä ja sitten mukana on pari ikisuosikkia. Pääsin myös testailemaan mun uutta monopod -jalustaa ja toivottavasti pian saan käyttöön myös sen kolmijalan jonka meidän iskä lupasi tuoda mulle. Laitan tähän ensin mun kenkiä ja sitten Avan! Mä olen ihan hirveä kenkäfriikki, rakastanrakastanrakastan kenkiä ja viimeksi kun laskin ne, niitä oli joku 50 paria. Mä olen ollut keväästä asti kenkienostokiellossa, mutta on niitä silti tullut aika paljon lisää….. Nä korkkarit näyttää kaikki tosi hassuilta kun korot näyttävät niin matalilta, koska ne uppoavat tohon lampaantaljaan.

Mä en oikeasti ikinäikinäikinäikinä kehtaisi kuvata tänne kaikkia Avan kenkiä, pitäisitte mua ihan sekopäänä…… 😀

Mun uusimmat rakkaudet Nellylta <3 Ihanat! 

Löysin nämä seuraavat käyttämättöminä kirppikseltä kympillä, H&M.

Nämä seuraavat kaksi rakkauspakkausta ovat Zalandolta ja molemmat kuuluvat maailman mukavimpiin kenkiin! Siksi ne onkin syksystä asti olleet mun vakkareita.

Ostin nämä varmaan joskus 14 -vuotiaana, mun ensimmäiset kunnon korkkarit ja rakastan niitä edelleen! Nostalgiaa!

Ostin kesällä Skopunktenista nämä superihanat kiilakorot, ne on sairaan mukavat jalassa!

Beiget tolppakorot Dinskosta, jos oikein muistan. Pakko sanoa, että hitto että näissä alkaa särkeä jalat 😀

Ostin nämä kiiltonahkapiikkarit Biancosta, ja sain ensimmäistä kertaa elämässäni todella hyvää palvelua kenkäkaupassa! Kokeiltiin myyjän kanssa monia erilaisia kenkiä ja aina vaan pienemmät koot oli liian pieniä ja isommat liian isoja ja sitten se myyjä tutki mun jalkaa ja huomasi että mulla on normaalia kapeampi nilkka ja myi mulle sellaiset jutskat mitkä kaventaa sitä kengän nilkkakohtaa ja pitää jalan paikoillaan, kyllä helpotti.

Nää on mun tämän talven mukavuuskengät, Top Sportista kai.

Ihanat nahkaiset cowboy bootsit kirppikseltä

Nää seuraavat on mun raskauskengät 😀 Ne on mulle nykyään ihan liian isot, mutta käytän niitä villasukan kanssa. Ostin nämä raskausaikana Saksasta ja ei hitto oikeesti, mukavampia ja pehmeämpiä kenkiä ei voi olla olemassa! Ja ostin tosiaan isomman koon siksi, kun sillon mun jalat olivat niin turvonneet.

Avan kengät

Liilat karvavuoratut talvikengät Puolasta.

 Avan uudet Goretex -kengät Timberlandilta.

Ainot! <3

Nääkin ovat karvavuoratut ja tosi lämpimät! Junior Kidsiltä.

 Mummi osti Avalle hienot talvisaappaat.

H&M:n uggit.

Sitten vielä parit peruskuomat
 

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Nyt ei olisi kyllä mun kannattanu edes kattoa tätä postausta, kun hirviä kenkähimo iski ! 😮 Oispa vaan hieman pienempi jalan koko minulla, niin voisi melkeinpä mitä vaan kenkiä tilailla ja testailla 🙂

Avatar

<3<3<3<3 mäkin voisin esitellä omiani! Ainakin jos ostan muutamat lisää 😉 Jos sulta häviää huomenna muutamat kengät, turha soitella perään.. Ei ku, mikä sun koko on!?

Avatar

Pistän kengät lukkojen taakse XD

Avatar

Sopii koittaa :DDDDDDDD Ainakin nyt, kun tiedän sun kengänkoon… We’ll see.

Avatar

Oli pakko tulla kertomaan, että näin tänään Zarassa sellaset ihanat mustat niittikengät, 50€. Arvaa jäikö kaihertamaan……. Mennäänkö shoppailemaan?

Avatar

Ahh mitä kenkiä sulla!!<3 Sitte noi Avan ainot ja hm uggit, ei vitsi miten söpöt!!

Avatar

Hih ne on söpöt!

Avatar

Nuo pinkit aamutossut ovat muuten Reinot, koska Ainoissa on se tupsu siinä kärjessä 😀 mutta ihania kenkiä, kaikki kelpais mullekin!

Avatar

Minäkin kiinnitin huomioni tähän sanaan 😀 Monet nimittäin sekottaa ne 😀

Avatar

Mä seison sanojeni takana, koska oon melko sataprosenttisen varma, että siinä laatikossa luki ”vauvan ensimmäiset ainot”, mutta nyt kun kävin netissä kattomassa niin noissa kyllä lukee Reinot. Ehkä ne on eksynyt jostain syystä väärään laatikkoon?

Avatar

Kuinka säilytät teillä kenkiä, kun niitä on niin paljon? Sulla varmaan kehitetty joku käyttökelpoinen niksi;)?
Musta tuntuu, että ne vie niin hulluna tilaa ja en tykkää että ne sekaisin eteisessä..

Avatar

jotenkin rakkaus kenkiin tuntuu kaukaa haetulta kun postimerkin kokoinen eteinen on niitä täynnä koossa 28-45 😀 mut kyl mä silti rakastan noita uusimpia lfa kenkiäni. eipä varpaat palele. korkkareissa taittaisin varmaan nilkkani. mut mun sisko kuuluu kenkiä rakastaviin. hän juur kans osti mustana sun noi ekan postauksen nellyn kengät. mun huimassa lukijakaartissani roosah jos sattuu vaikka kiinnostamaan 😀

Avatar

Minkä kokoinen jalka sulla on?:) Ja minkä kokoiset noi ensimmäiset kengät on? Itse tilasin tollaset valkoisina koossa 38 (mun normaalikoko) ja ne oli tosi pienet. 😮

Avatar

Niin ihania kenkiä mun on kohta oikeesti ihan pakko mennä tilaan kenkiä 😀

Avatar

Hei muuten, minkä ikäsenä aloit käyttään korkokenkiä?:)

Avatar

Tiiäkkö onko noita ruskeita nilkkureita enää Zalandolla? Yritin ettiä mutta en löytänyt :/ Oon ettiny nahkakenkiä jossa on kahta eri ruskeaa ja vielä toi mukavuuspuhe innostutti entisestään!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä