Kirppistä

Vaikkei mun ole mikään pakko tätä kyseistä aihetta nyt mainostaa, niin en voi jättää väliin! Me aloitettiin eilen niiden Valio Onni -puurojen maistelu. Aloitettiin vadelma-kaurapuurolla ja Ava aloitti heti sen perinteisen ”käännän pään pois enkä suostu avaamaan suuta” -skenaarion. Pidin sitten Avan päätä paikoillaan toisella kädellä ja lykkäsin lusikan suuhun niin olisitte nähneet kun neidin silmät kirkastuivat ja alkoi kuulua sillaista mmmmmm -ääntä syömisen ohessa! Siinä kohtaa mun oli pakko saada tietää, että voiko se puuro oikeasti olla hyvää, nimittäin ulkomuoto oli vähän epäilyttävä. Mutta ei hitsi, se oikeasti maistui vadelmalle ja oli tosi hyvää! Mä en tästä kehumisesta hyödy mitään vaan mun on vaan pakko oikeasti suositella nyt näitä puuroja etenkin kaikille, joiden lapset ovat yleensä puurojen kanssa nirsoja. Mä en ole ikinä ennen käyttänyt tällaisia valmispuuroja, mutta nyt on varmaan pakko alkaa käyttää. Aamulla kokeiltiin vielä viljaisaa puolukkapuuroa ja sitä en maistanut itse (koska en ole puolukan fani), mutta Ava veteli iloisena koko lautasellisen eikä kertaakaan kääntänyt päätä pois tai kiukutellut! Ihana aloitus aamulle.

Aamu oli siitäkin syystä loistava että Karolta tuli niin ihana tekstari! <3 Jonka sisällöstä voitte varmasti pian lukea hänen omasta blogistaan. Hyvin alkanut aamu jatkui hyvänä päivänä kun Katri ja Valtteri tuli hakemaan meitä kirppiskierrokselle. Käytiin Pikkusiilissä, joka oli aika pettymys, koska kaikki kivat vaatteet mitä löysin, olivat todellatodella käytettyjä, hirveästi nukkaa ja käytön jälkiä. Lähdin liikkeelle sillä filosofialla, että käympäs tästä taas ostamassa jollain kuudella eurolla kassillisen vaatetta, mutta ei mennytkään ihan niin. Tosin on pakko myöntää, että musta on myös tullut aika nirso ja haluan, että kaikki Avalle ostetut vaatteet ovat joko uusia tai uudenveroisia. Kuuden euron vaatekassillisen sijaan mukaan tarttui Avalle 10 eurolla maailman ihanimmat kengät ja 15 euron nahkatakki. Molemmat uudenveroisia. Pikkusiilin jälkeen käytiin Minimanissa, josta Katri löysi vaikka mitä ja mä löysin itselleni kengät ja laukun. Ava sai sieltä muumi -dvd:n. Me chillaillaan nyt mukkilassa (mummila+ukkila=mukkila) ja mummi repii hiuksia päästään, kun ollaan sotkettu niin paljon. Avalla on muumi dvd päällä ja tyrnimarjoja mussutettavana, joten sain tulla rauhassa koneelle. Täällä on aina kauhean kylmä, mutta onneksi mun pikkusisko oli saanut valmiiksi tällasen ihanan onepiecen jonka hän teki mulle! Ja seuraavaksi hän tekee Avalle, kunhan käydään ostamassa kankaita.

 photo 012_zpsa16967e3.jpg

 photo 008_zps01262211.jpg

 photo 022_zpse3e83125.jpg
10 € Pikkusiilistä

 photo 024_zpse13d4dc9.jpg
15€ Pikkusiilistä

 photo 017_zps230c7bfc.jpg
5€ Minimanista

 photo 026_zps72ce5718.jpg
4,5€ Minimanista

Kommentit

23 kommenttia
Avatar

tosi taitava sisko sulla kyllä 🙂

Avatar

ihania noi vaatteet Avalle 🙂 siis onks toi ite tehty jumpsuit ? EI uskois! 🙂 vautsi!

Avatar

Joo on! 🙂

Avatar

Oot söpö <3
Noi Avan kengät on kyl niin mageet!! *kuolaa* …

Avatar

Hih <3 ne on iiiiihaaanaaaat

Avatar

Siis tekikö sun sisko ton onepiecen itse? 😮 VAU!

Avatar

Joo teki! 🙂

Avatar

wow, hieno jumpsuit! siskollas on taitoa! 🙂

Avatar

Jep! 🙂 Ja hän on vast 14 -vuotias 😀

Avatar

Meilläkin kokeiltiin yks päivä valmispuuroja ja neiti tykkäs myös niistä enempi kun ihan peruspuurosta. (Ainakaan normaali kaurapuuro ei meillä ihan hirveen hyvin uppoa :D) Mut olin kans ihmeissäni kun itekin maistoin sitä puuroa ja maistu munkin mielestä hyvälle! Olisin ite voinut syödä ihan samaa tavaraa.. 😀 Mut musta se onkin aika tärkeetä et myös itse voisit syödä sitä samaa ruokaa mitä lapselle tarjoat, en henkilökohtasesti ainakaan tahdo meidän neidille tarjota sellasta ruokaa mitä en itsekään söisi..Saatikka sellasta mitä ei vois edes maistaa.. Siitä syystä teenkin lähes kaikki soseet ite. 🙂

ps. Ihana toi jumpsuitti!

Avatar

Joo meilläki uppoo nää paremmin! 😀 Ja totta, en mäkään haluu antaa Avalle mitään mitä en itse söis

Avatar

Ihanan pirtee toi jumpsuit 🙂 Siskos tekee kyllä hienoa jälkeä!

Avatar

Eikös! 🙂

Avatar

Hitsi miten hyvä tuo puuro homma, meillä ei oo menny mikään muksu puuro alas pojalla, täytyypi tuota nyt sitten kokeilla! 🙂

Avatar

Kannattaa kokeilla! 🙂

Avatar

Ihana toi nahkatakki ja laukku!

Avatar

Mäki tykkään sikana!

Avatar

Nuo puurot on kyllä tosi hyviä! 🙂 ja mitä löytöjä kirppikseltä tytöille löytää melkein aina jotain tosi ihanaa mikä on pakko saada!

Avatar

Niin on! 🙂 Mä en ikinä nykyään löydä Avalle mitään mut pojille ois vaiks mitä:/

Avatar

Wau miten taitava sisko sulla on! 🙂 Upee jumpsuit!

Avatar

Hän on kyl! 🙂

Avatar

Voi vähänkö taitava pikkusiskos! 😀

Avatar

Jep! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä