Tukkajuttuja ja risteilyä

Nyt kun vielä muistan niin tähän alkuun lupaamiani tuloksia Oriflamen hiustenkasvatussarjasta.

Tässä ensin hiusten kasvua kahdessa kuukaudessa ilman mitään aineita.

Ja tässä hiusten kasvua kahden kuukauden Oriflamen tuotteiden käytön jälkeen. Aikamoinen ero! Käytin Oriflamen Hair-X Advanced Growth Reviver shampoota ja hoitoainetta. Ovat päässeet loppumaan ja pitääkin tilata nyt lisää, en ole moneen viikkoon käyttänyt enää. Vaikka olin vähän skeptinen niin pakko sanoa, että toimii! Ja hiukset ovat paljon tuuheammatkin ja hyvinvoivan näköiset.

Me tosiaan oltiin su-ma ruotsin risteilyllä Reetan, Jonin ja Eevin kanssa. Lähdettiin sunnuntai-illalla ja tultiin takaisin maanantai-illalla. Ei olla ennen oltu Avan kanssa laivalla yötä, ollaan vaan käyty piknik-risteilyillä ja jännitti vähän, miten menee, mutta voin lämpimästi suositella! Sunnuntailähtö oli luonnollisesti rauhallisempi, enkä koko matkan aikana nähnyt yhtäkään känniääliötä. Jonia lukuunottamatta, mutta sitäkään en nähnyt, kuulin vaan 😀 Illalla laivalla suunnattiin heti iltapuuron lämmitykseen, Ava söi viimeisen Valio Onni puuron ja maistui taas oikein hyvin, kuten kaikki puuromaut tähän mennessä. Nyt kun ne puurot pääsivät loppumaan, syöminen on taas kamalaa taistelua… Onni -puurojen kanssa oli ihanan helppoa. Mutta niin, syötiin illalla vaan puurot ja hetken aikaa istuskeltiin kahvilassa ennen kuin suunnattiin hytteihin. Me jäätiin Reetan kanssa hytteihin nukuttamaan lapsia ja pojat lähtivät vähän irrottelemaan. Ava nukahti hirveän helposti; mä makasin sängyssä hänen kanssa ja laitoin telkkarin päälle, tuijotettiin yhdessä Disney Channelia ja siihen se sammui. Suosittelen ehdottomasti ottamaan Siljalla A premium -hytin, matkustaminen oli huomattavasti mukavampaa kun teinivuosien kämäsessä E luokan hytissä. Kun Ava nukahti, otin karkkipussin ja itkuhälyttimen kainaloon ja lähdin viereiseen hyttiin Eevin ja Reetan kanssa. Oon edelleen supertyytyväinen tähän kameralliseen hälyttimeen; ihanaa kun voi katsoa kun toinen nukkuu niin voi rauhallisin mielin olla toisessa huoneessa.

Aamulla suunnattiin aamiaiselle, mikä oli mun kohdalla aika turha. Mä en pysty aamuisin syömään, syön aamupalan vasta lounasaikaan, ja en nyt sitten saanut alas muuta kuin kulhollisen muroja. Tuli kyllä elämäni kallein murokulho, opinpahan tästä virheestä. Reeta ja Joni heräsivät jo kuudelta ja olivat seiskalta pirteinä aamiaispöydässä kun me vasta yritettiin saada meidän unikekoa heräämään ja raahauduttiin kahdeksalta nuutuneina syömään. Laivalla oli paljon kivoja juttuja lapsille. Eniten Avaa kiinnosti ikkunoista katselu ja pehmolelukoneet. Ava osoitteli niin innoissan pehmolelukonetta, että isin oli pakko voittaa sieltä yksi Angry Birds -pehmo. Eikä mennyt kuin kaksi yritystä. Yritettiin myöhemmin vielä uudestaan kun Ava niin nätisti pyysi, mutta seitsemän yrityksen jälkeen luovutettiin… Ava oli hienosti mukana järjestetyissä leikeissä, vaikka ei ihan pointtia ymmärtänytkään. Ei tehty kauheasti ostoksia laivalla, pari viinipönikkää, karkkia, kynsilakka ja Avalle ihana muumireppu, jota hän tahtoo koko ajan kantaa. Ava on kauhea muumifani. Muut matkustajat ihastelivat kauheasti Avaa kun hän juoksi ympäriinsä muumireppu selässä ja osoitteli ikkunoihin ja sanoi ”jäätä”, vähän epäselvästi tosin. Ava oppi laivalla myös sanomaan ”loppu” kun pillimehu loppuu ja ”apua”. Ava ei vieläkään kauheasti puhu, mutta se on ilmeisesti enemmän henkinen kuin motorinen juttu. Kyllä se alkaa puhua sitten kun itse tahtoo. Laivareissu oli kaikenkaikkiaan aivan mahtava ja oli todella hauskaa! Lähtisin enemmän kuin mielellään uusiksi.

Tiistaina me tehtiin päivälliseksi maailman parhaita hampurilaisia, joista oli pakko laittaa kuvia. Laitettiin hamppareihin itse tehdyt jauhelihapihvit, sipulirenkaita, pekonia, cheddar -juustoa, salaattia, tomaattia, sipulia, ketsuppia ja itsetehtyä valkosipuli-ayolia. Sanat ei riitä kuvailemaan kuinka hyvää oli!

Huomenna on ystävänpäivä ja aion viettää päivän Reetan kanssa Turussa, meinattiin käydä jokirannassa kävelyllä ja ehkä vähän shoppailemassa. Sitten illalla Ava menee ilmeisesti hoitoon kun meillä on Topiaksen kanssa jotain suunnitelmia, joista en ole tietoinen. Meidän on pitänyt koko viikon siirtää Ava uuteen isojen tyttöjen sänkyyn, mutta joka päivä tuntuu tulevan jotain esteitä, joten sänky on edelleen kokoamatta ja tuolla toi nukkua posottaa pinniksessä. Mutta huomenna Topias lupasi koota sängyn, joten palaillaan niissä merkeissä! Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Upeet hiukset ! Tarvisin itekki noita kipeesti, mistä Sais helpoiten ? 🙂

Avatar

Onko noissa housuissa koristenappi? Näyttää vähän samanlaisilta kuin Liljan (aivan liian isot) vastaavaat 😀

Avatar

Ei niissä oo 😀 Mä ostin nio Avalle Kappahlista joululahjaksi 🙂

Avatar

Niin ihana Ava! 😀

Ja kerro ihmeessä miten saitte tehtyä noin ohuet jauhelihapihvit! Mun tekemät on aina joku pari senttiä paksuja ja koko hamppari aina vaan leviää 😀

Avatar

Haha, kahden leivinpaperin väliin ja siinä painelee littanaksi! 😀

Avatar

Pystyykö noita Oriflamen tuotteita tilaamaan netistä vai vaan myyjiltä? Pakko varmaan hankkia tuota shampoota ja hoituria. 🙂

Avatar

Myyjiltä, multa voi tilata jos laitat vaikka fb:ssä viestiä 🙂

Avatar

Hei kiva! 🙂 Laittelen viestiä, kunhan kattelen mitä kaikkee haluun. 😀

Avatar

Laitoin viestiä. Löytyypi varmaan muut-kansiosta. 🙂

Avatar

Paljonko toi shamppoo mahtaa kustantaa? 🙂 ite tarvisin sitä ja kipeesti!

Avatar

Ite tilasin tänään ja oli molemmat tarjouksessa 5,90e!

Niitä pystyy tosin tilaamaan vaan oriflame tuotteiden myyjät, eli jos itse ei oo niin jonkun sellasen kautta 🙂

Avatar

^ 🙂

Avatar

Miten Ava on nyt yhtäkkiä noin ison näkönen? Siis ei iso vaan isompi kuin viimeksi eli ihan vasta. O____O Vai johtuuko se vaan vaatteista? Söpöt by the way. Meijän porukalle laivailu ei tulis mieleenkään kun mulla tulee pahaolo. Ei liiaksi mutta silleen sopivasti ettei oo kivaa. 😀

Hyvää ystävänpäivää. <3

Avatar

Joo tiiän, se näyttää hirveen isolta tytöltä! 😀 ja niin se onkin kyllä <3 ja sitä samaa vaikka tosi myöhässä! <3

Avatar

Ihana Ava! :–) Ja ihan käsittämötän toi hiustenkasvu! Mulla ei kasva omat varmaan vuodessakaan noin paljoa 😀 Olitteko baltic princessillä? 🙂

Avatar

Joo ei mullakaan oo kasvanut sit millään, oon ihan rakastunut! 😀 Ja joo oltiin, ekaa kertaa 🙂 se oli kyllä ihan samalla kaavalla rakennettu ku galaxy ja europa et ei pal ollu uutta 😀

Avatar

Toi Oriflamen shampoo ja hoitoaine, hiusvesi n. kuukausi sitten käyttöön, olleet käytössä hyvän tovin ja mun kilpparivaivan pilaamat hiukset on saanut ihan uutta ryhtiä noilla! Suosittelen lämpimästi <3
Ihania kuvia <3

Avatar

Ihana kuulla! 🙂 ja kiitos! <3

Avatar

Sun hiukset kasvaa ihan hulluu vauhtii! 🙂 Mul on aina samanpituiset -.- 😀

Avatar

Oon niin ilonen et ne vihdoin kasvaa!! 😀

Avatar

Mikä oliskaan sen mukavampi ylläri ystävänpäivänä kun se odotettu kihlaus! 😉

Avatar

Ei näkynyt…. 😀

Avatar

Oliko teillä tuolla hytissä Avalle matkasänkyä? Mahtuuko sinne? Me ollaan oltu Baltic Princessillä kerran meidän pojan kanssa (silloin oli 8kk) ja B-hyttiin ainakin sai matkasängyn, mut muistelisin ettei kaikkiin hyttiin saa koska ei mahdu. Ajattelin vaan kun ollaan varaamassa seuraava risteily samalle laivalle, mutta toi A-premium -hytti näyttäis kivalta!

Avatar

Ei ollut 🙂 otettiin siksi just a premium kun niissä on parisängyt niin Ava sai nukkua meidän välissä eikä tarvinnut ottaa sänkyä mukaan 🙂 mun mielestä tosta hytistä vois sängyn kanssa tulla tooosi ahdas 😀

Avatar

Ok kiitos tiedosta 😀 Meillä vain pakon edessä mentäis kaikki kolme tohon parisänkyyn nukkumaan, kun poika on niin mahdoton ikiliikkuja öisinkin, että en pystyis nukkumaan rauhassa kun pelkäisin sen loikkaavan sängyn reunalta unissaan… 😀

Avatar

Itsekkin olen testannut tuota oriflamen hiustankasvatussarjan hiusvettä, mutta ei tehonnut lainkaan. Tosin taisin tehdä virheen siinä, etten käyttänyt sitä shampootakin samalla. Joten KIITOS kun kirjoitit ja todistit tuon sarjan tehon. Taidan tilata uudestaan ja tällä kertaa ihan koko setin 🙂 Aika utopistisen nopeasti kyllä nuo sun hiukset kasvanu 😮 !

Avatar

Voitko kertoo ton valkosipuli-ayolin ohjeen? Olisin kiitollinen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä