Hyperemesis Gravidarum

Mä oon yrittänyt jo kaksi päivää kirjottaa koneella postausta, mulla ois niin ihania kuviakin teille, mutta ei siitä tuu mitään kun saa juosta oksentamassa ja se ruudun tuijottaminen tekee pahaa… Halusin nyt kuitenkin kertoa täälläkin, että me ollaan Avan kanssa viikot mun isoäidillä kun en pysty huolehtimaan Avasta ja viikonloppuisin päästään kotiin kun Topiaksella ei ole töitä. Postaukset ovat siis aika harvassa tämän takia… Uskon kuitenkin että keskiraskaudessa mun olo taas helpottaisi vähän niin kuin viimeksikin kun tarvitsi oksentaa joinain päivinä vain pari kertaa. Ens viikolla jo alkaa toinen kolmannes ja toivon mukaan jossain kohtaa helpottaa. Kirjoitan tätä nyt siis puhelimella sängyssä makaillessa ja laatu on varmasti sen mukaista, mutta tämä olikin oikeastaan vaan ilmoitus, eikä postaus. Facebookkiin olen päivitellyt ultrakuvia ja masukuvia ja laittanut kuulumisia, sinne kun on niin helppo kirjoittaa. Jos ei siis tahdo missata nyt kaikkea kun tämä puoli on hiljaisempi niin kannattaa käydä siellä tykkäämässä. Instagramissa myös on edelleen kuvia ja siellä voit seurata meitä nimellä @emiliaiidajosefina. Toivon ettette unohda meitä ja jaksatte odotella mun olon paranemista! Aina kun tulee parempi päivä niin lupaan tulla postaamaan. Ja kuka tietää, ehkä kuitenkin pääsen vielä helpommalla ja voin jatkaa normaalia elämää. Nyt olo on sen mukainen, että tippa varmaan kutsuu ensi viikolla ja keskityn nyt vain lepäämiseen ja itsestäni ja pienestä vauvanalusta huolehtimiseen. Oltiin muuten perjantaina taas ultrassa ja pieni oli niin vilkas että lääkäriäkin nauratti. Menisi nyt tää loppu puoli vuotta nopeasti… Ja hyvällä tuurilla pääsen synnyttämään jo elokuussa 🙂

Kommentit

33 kommenttia
Avatar

Joo mullakaan ei se primperan auttanu ollenkaan. makasin kaks ekaa kuukautta sairaalassa letkuissa :/ en saattanut kuukauteen syödä mitään ja mulle laitettiin ravintoliuosta suoneen ja oli ku taivas olis auennu ku sain ton lääkkeen! 🙂

Avatar

Paljon tsemppiä ja voimia! <3 ihanaa, että voitte olla siellä isoäidin hoivissa. Hyvä tukiverkosto on kyllä tällaisissa tilanteissa kullan arvoinen.

Avatar

Paljon tsemppiä ja voimia! <3 ihanaa, että voitte olla siellä isoäidin hoivissa. Hyvä tukiverkosto on kyllä tällaisissa tilanteissa kullan arvoinen.

Avatar

Kiitos <3

Avatar

Tsemppiä ja voimia arkeen! ♥ Voin vaan kuvitella kuin hirveetä sulla se pahoinvointi on :/ Kurjaa ettet säästynyt ilman sitä tässäkään raskaudessa. Ihanaa, että sulla on isoäiti, joka auttaa teitä! 🙂

Avatar

Tsemppiä ja voimia arkeen! ♥ Voin vaan kuvitella kuin hirveetä sulla se pahoinvointi on :/ Kurjaa ettet säästynyt ilman sitä tässäkään raskaudessa. Ihanaa, että sulla on isoäiti, joka auttaa teitä! 🙂

Avatar

Kiitos <3 Ja totta, en pärjäis ilman häntä! 🙂

Avatar

voimia kovasti!! <3

Avatar

voimia kovasti!! <3

Avatar

Kiitos <3

Avatar

Voi ei 🙁 hyperemeesi on ihan kauhea 🙁 toivottavasti sulla menee se ohi kuiteskin jossain vaiheessa 🙂 oot kyl tosi sitkee tyyppi, kun et silti vaivu masennukseen ja kyll se aika loppujen lopuksi sit nopeesti menee :)) voimia <3

Avatar

Niin on 🙁 Kiitos paljon <3 🙂

Avatar

Voi ei 🙁 hyperemeesi on ihan kauhea 🙁 toivottavasti sulla menee se ohi kuiteskin jossain vaiheessa 🙂 oot kyl tosi sitkee tyyppi, kun et silti vaivu masennukseen ja kyll se aika loppujen lopuksi sit nopeesti menee :)) voimia <3

Avatar

Millon sulla siis on la? Tsemppiä!:)

Avatar

Millon sulla siis on la? Tsemppiä!:)

Avatar

18.9. Kiitos 🙂

Avatar

Tsemppiä ja voimia! <3 Toivotaan, että helpottaa! 🙂

Avatar

Kiitos paljon <3

Avatar

Tsemppiä ja voimia! <3 Toivotaan, että helpottaa! 🙂

Avatar

Voimia! <3 Ja ihanaa, kun teillä on hyvä tukiverkosto! 🙂

Avatar

Kiitos <3 🙂

Avatar

Tollasta ei toivois kellekkään :/ paljon tsemppiä ja voimia! Lopussa on ihana palkinto. Toivotaan kuitenkin, että pahoinvointi hellittää.

Avatar

Kiitos :))

Avatar

Hei! Mulla auttoi sellainen lääke kun ondanzetron tai jotenki nuin kirjotetaan. Kannattaa kysyä lääkäriltä!! 🙂

Avatar

Pitää kysyä 🙂 Primperan mulla ei ainakaan auta, et jotain muuta vois kyl kokeilla

Avatar

Muru ilmota mulle heti jos voin tehdä jotain! Oot niin kovin tärkeä mulle<3

Avatar

Säkin mulle <3

Avatar

Toivottavasti olo paranee pian! 🙂

Avatar

Toivotaan :))

Avatar

tsemppiä ja voimia! toivottavasti helpottaa pian:-)

Avatar

Kiitos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä