Vitsa sulle, palkka mulle

Nyt sitä sitten ollaan 21 -vuotiaita! Eipä ole tämä päivä poikennut mitenkään normaalista, eilen tosiaan juhlittiin sukulaisten kanssa. Ehdottomasti paras synttärilahja oli kyllä se kun tunsin pikkuvauvan ensimmäiset liikkeet ♥ Vahvistaa taas niin paljon tätä oloa, että kyllä siellä mahassa oikeasti taas kasvaa pieni elämänalku, aivan uskomatonta.

Tänään ollaan valmistauduttu pääsiäiseen, otettiin viime vuodesta opiksemme ja tahdoin nyt aloittaa virpomisoksien tekemisen ajoissa. Se on aina niin kivaa väkertää niitä viimeisenä iltana paniikissa… 12 oksaa tuli tänä vuonna tehtyä, Topias teki niistä kokonaisen yhden oksan. Aloitin kolmen jälkeen pakertamaan ja ajattelin saavani hienoja kuvia taidonnäytteistäni, mutta kolme tuntia myöhemmin huomasin auringonvalon kadonneen ja lisäsalaman jääneen kotiin. Joten tulos on tällainen! Tein oksien lisäksi muutaman koristeen ja otin kuviin mukaan myös Avan viime viikkona tekemän rairuohorasian, oon kyllä niin ylpeä! Ava liimasi ja piirsi niin hienosti itse. Samalla kun mä viimeistelin ja siivosin pöytää, Ava teki Topiaksen sylissä mun askartelupussin jämäpaloista hienon taideteoksen. Mulla on aivan valtava askartelupussi, jota aina kuljetin mukana lapsenvahtihommissa ja lapset aina innoissaan odottivat, että mitä tällä kertaa askarrellaan. Ja yritän edelleen aina päivittää tätä pussia, koska tykkään kauheasti askarrella ja pyrin aina tekemään kortit sun muut jutut itse. Sitten kun mulla on taas enemmän voimia, voisin tehdä jonkun ihanan askartelupostauksen ja laittaa siihen vinkkejä helpoista askarteluista lapsille. Näissä oksissa oli kyllä aika homma, mutta mun mielestä tuli tosi hienoja! Mä aina inhosin antaa karkkia simmosille virpojille jotka oli liimannut kaks höyhentä hätäsesti oksaan kiinni ja se oli siinä. Näiden eteen on ainakin nähty vaivaa. Ja vaikka Ava ei suklaamunia saakkaan syödä niin me voidaan Topiaksen kanssa uhrautua ja syödä ne, ja moni meidän virvontapaikka on varannut Avalla omat virpomispalkkiot. Viime vuonnahan mä tein Avalle ihanan tipu-asun ja tänä vuonnakin tahtoisin tehdä asun itse, mutta näätte sitten sunnuntaina miten kävi!

Tässä vielä mielen virkistykseksi kuva Avan viime vuotisesta asusta!


Aiotaanko teillä virpoa?

Ps muistattehan käydä äänestämässä Kaksplussan kisassa! 🙂

Kommentit

23 kommenttia
Avatar

No mutta aikuiset voi sitten säästää lapsen hampaita ja syödä ne suklaat 😉

Avatar

Meillä kävi joskus virpoos semmosii poikii, jotka oli laittannu just sen kaks sulkaa ja kiinnittänyt neki vaivaset PURUKUMILLA! hyi yök…
Nättejä oksia oot kyllä väsänny 🙂

Avatar

YÄK 🙁 ja kiitos! 🙂

Avatar

Meillä kävi joskus virpoos semmosii poikii, jotka oli laittannu just sen kaks sulkaa ja kiinnittänyt neki vaivaset PURUKUMILLA! hyi yök…
Nättejä oksia oot kyllä väsänny 🙂

Avatar

Oih, iskee kateus – mulla ei riitä kädentaidot edes noinkin yksinkertaisiin koristeluihin. 🙂 Ihanat pääsiäistunnelmat!

Avatar

Haha! 😀

Avatar

Oih, iskee kateus – mulla ei riitä kädentaidot edes noinkin yksinkertaisiin koristeluihin. 🙂 Ihanat pääsiäistunnelmat!

Avatar

Näyttää kyllä tosi kivoille! 🙂 Mä muistan kans ku joskus käyny virpojia joiden oksissa on just se muutama hassu höyhen… Ite kuitenkin aina nähnyt vaivaa ja kivempihan se on antaa niitä herkkuja sellaisille, jotka ovat nähdeet vaivaa :).

Avatar

Niinpä! 🙂 Ja kiitos! 🙂

Avatar

Myöhäset onnittelut!! (:
Itekkki just eike täytin 17 🙂

Ja eikä, ihania noi oksat! Tietysti myös toi Avan viimevuotinen pukukin!

Avatar

Kiitos ja onnea sullekkin! 🙂

Avatar

Miksei Ava saa syödä suklaata?

Avatar

Johtuiskohan siitä et Ava on 1v 5kk vanha? Mun mielestä ihan huippua ettei noin pienelle syötetä sokeria!!

Avatar

Noh mähän en tiedä, mutta kuvittelisin että Emilia yrittää välttää antamasta Avalle mitään herkkuja kun sillon tällön, esim jotkut juhlat tai jos edes sillonkaan. Eiköhän jokainen vanhempi päätä itse mitä lapselleen antaa. En mäkään rehellisesti sanottuna halua antaa meidän reilu 1-vuotiaalle jotain karkkia tai suklaata, koska ei ne vaadi jos ne ei niitä saa. On myös paljon muuta hyvää mitä lapselle voi antaa. Esm meidän tyttö syö ihan yhtä mielellään banaania, kun sitä suklaata. On ihan tyytyväinen. Eiköhän sitä suklaata kerkiä vielä elämässä Avalin syödä 😉

Avatar

Koska ton ikäinen ei todellakaan tarvitse suklaata enkä aio pilata Avan hampaita karkilla 😀 puhumattakaan kaikista muista terveyshaitoista

Avatar

Vautsi miten kivoja ! 🙂 Pitäisiköhän sitä poitsun kanssa tehdä jotakin tommosia. Pitäs vaan tarkistaa, että millon sitä nyt virvotaankaan ? Niin ja hankkia muille virpojille jotain herkkuja. Voiko sitä mennä virpomaan pojan (pian 3v) kanssa vaikkei se osaisikaan sitä virpomisjuttua sanoa ? 😀 Öööö.

Avatar

Ei Avakaan osaa sanoa sitä! 😀 Ava heiluttaa oksaa ja me sanotaan se loru 😀

Avatar

Ihania! Ja ihana sinä, onneksi olkoon niin ihanasta lahjasta! 🙂

Muistan itsekkin ne ”naapurin pojat” jotka kävivät vaivaisella parilla risulla virpomassa. Vielä sen jälkeen kun kehtasi virpoa parilla höyhenellä ripustetulla oksalla, pojat valitti ”No voi hö, me saatiin vaan (!!) pieni suklaapallo.” Aargh, sitä vihan määrää. 😀

Hyvää pääsiäistä!

-Olivia-

Avatar

Kiitos! 🙂 Ja jep, jos haluu kunnon palkkion niin tee kunnon oksia 😀 nykyajan lapset on niin kiittämättömiä…

Avatar

Aiotaan virpoa.Sitä odotettu joulusta asti.Se vain että iso mummat pistää sen koko pannun täyteen karkkia(:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä