Kevät

Optimistina uskon, että pian alkaa tämä ihana aurinko lämmittää niin paljon, että toppavaatteet saa laittaa pois ja ottaa tilalle ne vanhat kunnon tuulipuvut, joita nykyään niin hienosti sanotaan välikausivaatteiksi. Avalla oli viime syksyllä erikseen housut ja takki ja tykkäsin siitä yhdistelmästä hirveästi, musta se oli paljon parempi kuin aiemmat haalarit. Etenkin nyt kun Ava kävelee. Avalla oli Kappahlin housut ja kirppikseltä Name Itin takki. Mä en jotenkin pysty uskomaan näiden tänä kautena joka puolella tuputettavien softshell-pukujen toimivuuteen. Kaipa ne ovat hyvälaatuisia ja lämpimiä, mutta se kangas vaan tuntuu niin ohuelta ja pilipalilta. Avalle onneksi menee vielä viime syksyn kuravaatteet, joten niitä ei tarvitse metsästää. Kumisaappaita meillä on kaapissa kolmet kappaleet eri kokoja, joten uskon, että jotkut niistäkin ovat sopivat. Olen yrittänyt hartaasti katsella noita välikausipukuja, mutta en ole löytänyt kaupoista mitään kivaa, joten taitaa mennä tilaamisen puolelle. Nyt kun Ava on näin iso niin vaatteetkin kärsivät kovassa menossa enemmän, enkä aio panostaa ja ostaa mitään Racoonin pukua, kuten talvella, ellei sitten muut merkit osottaudu vesiperäksi, jolloin pitää turvautua Racooniin. Avalla on jo kaksi ihanaa hienostelutakkia kevääksi, jotka pitääkin muistaa kuvata myöhemmin!

Pinkki Kuorihousut, Taslan, Long, , : , Kaxs, Pull on...
Avalla oli nämä Kappahlin housut jo syksyllä ja olin niihin niin tyytyväinen, että jos en löydä mistään kivoja henkelillisiä niin ostan varmaan nämä isommassa koossa.
Nämä Racoonin housut olisivat kyllä ihanat ja niissä on ne henkselitkin.
Kuorihousut 74-92 (kerros 3)
Polarn o Pyretin kuorihousut

Meillä oli tämä Name Itin takki eri värisenä syksyllä ja se oli ihan mahtava, joten se on aika kärkisijoilla harkinnassa.

Mä en ole oikein löytänyt muita mieleisiäni takkeja, joten jos tiedät hyviä niin kerro ihmeessä! Keltainen olisi ihana, vaalenpunainen ja muut värioksennukset on myös kivoja.

Vaatepuolta pitää katsoa nyt muutenkin kuin ulkovaatteiden osalta, sillä myös sisävaatteita tarvitaan lisää. Paitoja Avalla on todella paljon, housujakin löytyy, mutta etenkin legginsipuoli on jäänyt uhkaavan niukaksi. Ajattelin laittaa tähän muutamat vaatteet, joita tahdon Avan kevätvaatevarastoon kuuluvan.

Keltainen Treggingsit, Twill, , TAYLOR/SUPER SLIM (Tight...
Kappahl

Nämä ostinkin tänään jo Lindexistä

Lindex
Lindex
Lindex

H&M
Zara

Zara

Mun mielestä tän kevään tarjonta Avan kokoisille on aina niukkaa ja tylsää. Kaipaisin enemmän keltaista, raitoja ja ihania kuvioita. Kaikki ihanat kuviot tuntuvat olevan tylsissä väreissä ja jäävät ostamatta. Jos saisin päättää niin Avan vaatekaappi olisi täynnä keltaisia, pinkkejä, turkooseja ja korallin värisiä legginsejä raidoilla, sydämmillä ja palloilla. Niiden kavereina olisi yksivärisiä tunikoita, joissa on joku ihana kuva tai muu kiva yksityiskohta. Paljon värikkäitä tennareita ja jokaiselle tennariparille samanväriset aurinkolasit kaveriksi. Kaulaan huiveja ja selässä kulkee se oma pinkki muumireppu. Valitettavasti vain mun toiveet ja kauppojen tarjonta eivät aivan kohtaa joten näillä mennään.

Missä kaupassa on parhaat kevätvaatteet ja raikkaimmat värit? Neuvokaa tuttuun turvautuvalle, että mistä kannattaa lähteä penkomaan!

Kommentit

33 kommenttia
Avatar

Kommentoin melko myöhään, mutta kuitenkin:
Ootko tutustunu Pomp de luxin vaatteisiin? Se on tunnettu romanttisesta röyhelötyylistään, mutta tämän kevään/kesän mallistossa on myös tosi paljon kivoja ja raikkaita värejä, keltasta, persikkaa, pinkkiä ja vihreetä jne. Perustrikoot ja legginssit on ainakin todettu tosi tomiviksi meillä! Jotkin vaatteista on tosin melko niukkaa mitotusta, meidän 2,5-vuotias neiti käyttää pääasiassa niitten 104-kokoa (josta alkaa ”isojen puoli”), vaikka muuten onkin kokoa 92-98.

Kandee katsoa (ja nyt on just ale menossa, luultavasti ihan kohta alkaa jo -50% alekin…): http://www.pompdelux.com

Avatar

Ellokselta kantsii katsoa 🙂 Mie oon aikuistenkin vaatteita ostanut sieltä ihana-kuosisia 🙂

Avatar

Ellokselta kantsii katsoa 🙂 Mie oon aikuistenkin vaatteita ostanut sieltä ihana-kuosisia 🙂

Avatar

Mä tilasinkin sieltä Avalle sen toisen hienostelutakin, mutta pitää vielä kurkata noita välikausitakkeja! Sieltä tais tulla just joku tarjouskin postissa…

Avatar

Heh, ihan samoja lindexin vaatteita on munkin ostosliatalla mutta aina vaan pyörin ja pyörin kunnes ne kohta loppuu 😀

Avatar

Heh, ihan samoja lindexin vaatteita on munkin ostosliatalla mutta aina vaan pyörin ja pyörin kunnes ne kohta loppuu 😀

Avatar

Mulle käy varmaan samoin… 😀

Avatar

Ihana tyylilyyli se teidän Ava! 🙂

Oon löytäny tän blogin ihan pari viikkoa sitte ja jäin heti koukkuun! Itse asiassa oon kuullu tästä blogista jo joskus tyyliin vuosi sitten, ku puhuttiin kavereitten kans hyvistä blogeista ja yks suositteli tätä. En sitten enää kotona tietenkään muistanu mikä sen nimi oli, mut nyt ko tän löysin niin hoksasin että tästähän se kaveri sillon puhu. 😀

Avatar

Ihana tyylilyyli se teidän Ava! 🙂

Oon löytäny tän blogin ihan pari viikkoa sitte ja jäin heti koukkuun! Itse asiassa oon kuullu tästä blogista jo joskus tyyliin vuosi sitten, ku puhuttiin kavereitten kans hyvistä blogeista ja yks suositteli tätä. En sitten enää kotona tietenkään muistanu mikä sen nimi oli, mut nyt ko tän löysin niin hoksasin että tästähän se kaveri sillon puhu. 😀

Avatar

Haha voi vitsi 😀 Onneks löysit perille ja tervetuloa seuraamaan 🙂

Avatar

Kappahlin Protex (?) housut, siis ne joissa on lahkeissa takana örkin kuvat ovat kyllä hintalaatusuhteeltaan todella hyvät. Ajattelin käydä itsekin hakemassa semmoiset, kun tulee seuraava alekoodi, niin ei jää senkään vertaa hintaa 🙂

Avatar

Kappahlin ulkovaatteet on kyllä ollut tosi hyvälaatuisia! 🙂 luultavasti meille tulee taas noi Kappahlin housut

Avatar

Kappahlin Protex (?) housut, siis ne joissa on lahkeissa takana örkin kuvat ovat kyllä hintalaatusuhteeltaan todella hyvät. Ajattelin käydä itsekin hakemassa semmoiset, kun tulee seuraava alekoodi, niin ei jää senkään vertaa hintaa 🙂

Avatar

Huomasin yks päivä Seppälän ohi kulkiessani, että siellä näytti olevan tosi värikkäitä vaatteita pienille tytöille ja pojille! Vähän ton tyylistä kun kuvailit.

Avatar

Huomasin yks päivä Seppälän ohi kulkiessani, että siellä näytti olevan tosi värikkäitä vaatteita pienille tytöille ja pojille! Vähän ton tyylistä kun kuvailit.

Avatar

Siellä oli kyllä kivoja, mutta mistään ei ollut kokoja! :(( sieltä oli kaikki loppu….

Avatar

Hööh, ei ne mitään tuulipukuja oo nuo tekniset vaatteet mutta kuitenkin 😀 Eipä ollu ennen moisia :)) sai kulkea niissä tuulipuvuissa.
Meijän pikkuprinsessalle on kevääksi reiman housut ja kirppikseltä nappaamani cirafin haalari. Joku takki pitäs vielä kehittää.

Avatar

Kyllä noita samanlaisia Reiman ja Lassien takkeja mun nuoruudessa sanottiin ihan vaan tuulitakeiksi :DD

Avatar

Hööh, ei ne mitään tuulipukuja oo nuo tekniset vaatteet mutta kuitenkin 😀 Eipä ollu ennen moisia :)) sai kulkea niissä tuulipuvuissa.
Meijän pikkuprinsessalle on kevääksi reiman housut ja kirppikseltä nappaamani cirafin haalari. Joku takki pitäs vielä kehittää.

Avatar

seppälä, lindex, hm. Se tavallinen. Johonkin noista tuli juuri uusi mallisto, jossa on keltastapinkkiäiranssia -värioksennusta. Kaikilla mahdollisilla kuvioilla, että siitä vaan etsiskelemään, kyllä sieltä löytyy. 🙂

Avatar

Seppälässä ainakin oli, mutta siellä ei oikein ollut kokoja :/ ja kaikki värit tuntui olevan vauvaosastolla, eikä mitään jäänyt isommille…

Avatar

Tuo kissatunika on mun suosikki!

Meillä oli Amandalla viime vuonna Molo Kidsin softshell- takki ja vaikka se tosi hyvä olikin, niin kyllä mienuakin silti edelleen hieman epäilyttää kyseinen materiaali. Varsinkin tuulenpitvyys epäilytti, kun materiaali on niin pehmeää, mutta eipä lapsi kyllä kertaakaan valittanut että olisi ollut kylmä tuulen vuoksi. Haalaria en jo ihan kulutuksen vuoksi uskaltaisi kokeillakaan. Meillä ei ole ollut kummallakaan lapsella koskaan vk- haalaria, vaan aina kaksiosainen, jo ihan päiväkodinkin toiveesta, mutta just siksi, että minusta se on paljon kätevämpää, kun takin saa tarvittaessa pois tai sadekelillä kauppaan juostessa riittää pelkkä takin pukeminen.

Oon muuten samaa mieltä noista tylsistä kevätvaateväreistä ja -kuoseista. Ja mitä isommaksi lapsi kasvaa, sitä tylsemmäksi menee 🙁

Avatar

Joo se tuntuu kyllä oudolta, mutta kai se toimii kun se on niin suosittu materiaali 😀 Ja mä kanssa tykkään kaksiosaisista just ton takia, että voi heittä päälle sen pelkän takin yms 🙂

Avatar

Stockmannilla huomasin, että ainakin Reimalla oli ihania vihreitä ja keltaisia kevättakkeja! Semmoisia raikkaita värejä kaipaisin kevääksi pojalleni 🙂

Avatar

Pitääkin käydä katsomassa! 🙂

Avatar

Name it ! Ihania nuo takit ja siellä ne värit on vaan niin ihania niissä vaatteissa, ei aina perus vaalenpunaista.

Avatar

Siel on kyllä ihania! 🙂

Avatar

Täältä kannattaa käydä katsomassa: http://www.next.co.uk Tulevat kyllä ulkomailta. Tämä on aivan ihana blogi! <3 Olen seurannut tätä jo jonkin aikaa ja aina innolla odotan uutta postausta! 🙂

Avatar

Voi kiitos! <3 Ja kiitos muistutuksesta, mä olin ihan unohtanut Nextin olemassaolon! Pitä käydä heti kattomassa 🙂

Avatar

Mun mielestä Reimalla on tosi paljon kivoja ja värikkäitä takkeja, kannattaa kurkata! 🙂

Avatar

Pitää katsella! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä