Pääsiäispupun vierailu

Me oltiin tänään virpomassa! Ava oli pikkuinen pääsiäispupu ja sai paljon ihania palkkioita. Ava tykkäsi heilutella pajunoksia, mutta aina kun aloitettiin sanomaan sitä lorua, Ava suuttui ja heitti oksan maahan, joka ovella sama juttu. Meidän kierros kesti tosi monta tuntia ja pysähdyttiin syömään ja kahdille kahveille. Viimeisellä ovella Ava jäi autoon nukkumaan ja me vietiin äkkiä oksa ovelle. Kierros sujui muuten tosi hyvin, mutta toiseksi viimeisessä paikassa Ava kaatui ulkona naamalleen, neiti kun ei suostu pitämään kädestä vaan pitää saada kävellä itse, ja sen seurauksena oli haalari ja naama täynnä verta kun meni sitten huuli halki. Raukan huuli on nyt ihan turvonnut ja kamalan näköinen, mutta ei onneksi taida sattua ihan hirveästi. Ava sai perinteisten suklaamunien ja patukoiden lisäksi muunmuassa pillimehuja, maissinaksuja, keksejä, sukkia, legoja, rusinoita ja xylitol -pastilleja ihanien isojen avattavien munien sisällä. Meillä ei käynyt kotona aamulla yhtään virpojaa, joten me raukat joudutaan näköjään syömään kaikki nämä virpojille varatut palkkiot. Kävittekö te virpomassa?

Ps. Vauva.fi sivustolla on käynnissä Veikein 1- vuotias -kilpailu. Käykää ihmeessä siellä tykkäämässä suloisista kilpailijoista, etenkin ihanasta Aatusta ja Miltonista! Aatun elämää voi seurailla täällä 🙂

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

millon videopostausta?
jos ei vielä, niin voitko toteuttaa tänään edes yhden toivepostauksen? Paljon sulla kuluu kuukaudessa meikkeihin ja vaatteisiin? Ja niistä jonkunlainen postaus että mitä oot esim viim kuukauden aikana ostanut 🙂 Haluisin ite vähän vertailla, kun itellä tuntuu menevän ihan sikana rahaa vaatteisiin yms 😀

Avatar

Ompas täällö söpöjen poikien linkkejä, ja vielä söpömpi virpoja <3

saa nähdä päästäänkö mekin ensi vkl virpomaan 🙂

Avatar

Oksia keräämään vaan niin tulee raahattua ettei mee oksat hukkaan 😉

Avatar

Kiitos Emilia! 🙂
Ihana pikku pupu <3 Meilläpäin virvotaan vasta ens lauantaina, ja mä tyhmänä olin ottanu koko päivän jo täyteen asiakkaita, joten meidän pikkumies pääsee virpomaan vasta ens vuonna 🙁

Avatar

Eipä mitään! 🙂 Ai niin, mä muistinkin et siellä virvotaan vasta viikon päästä mut luulin että sunnuntaina 😮 voi harmi 🙁 mut ehtii sitä ens vuonnakin 🙂

Avatar

Sulonen Ava! 🙂

Avatar

Hän on! :))

Avatar

Ihana pikkujänö! 🙂

Avatar

<3 :))

Avatar

Voi tahtotaaperojänönen <3

Avatar

Höntti ku ei voi totella <3

Avatar

voi eeei kuinka hellyyttävä pikku virpoja! <3

Avatar

Kyllä noin söpölle mielellään antaa niitä suklaamunia ja muita palkkioita! 🙂

Avatar

Niin sulonen pikku pupu<3

Avatar

Eikö! <3

Avatar

Suloisia kuvia 🙂

Avatar

Kiitos! :))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä