Rieskarullia ja rauhallista vappua!

Tiistaina postasin innoissani muutamasta hyvästä päivästä ja voin ilokseni ilmoittaa, että niitä tuli vielä pari lisää! Nimittäin keskiviikko ja torstaikin sujuivat mainion mallikkaasti. Ei kyllä sopinut toi lause nyt yhtään meikäläisen suuhun. Perjantaina valitettavasti olo muuttui taas kurjemmaksi, mutta onneksi osasin nauttia hyvistä päivistä täysin rinnoin! Keskiviikkona kutsuttiin mun sisko aamupalalle ja pidettiin lettukestit. Sitten ulkoiltiin Annin ja Avan kanssa ja nukuttiin kunnon päikkärit rankasta aamupäivästä väsyneinä. Kuten Facebookissa näkyikin niin Ava sai taluttaa koko lenkin Annin rotikkaa Chloea! Iltapäivällä Ava pääsi hoitoon Anni-tädille, kun äiti kävi ripsihuollossa. Nämä mun ripset ovat pysyneet todella laadukkaina ja olisivat kyllä kestäneet sen kolmen viikon välinkin, mutta päätin kuitenkin sitten käydä jo kahden viikon jälkeen huollossa kun tuli sillainen olo, että haluankin vielä vähän lisää volyymia. Ensi kerralla odotan kyllä sen kolme viikkoa! Ripset ovat putoilleet omien ripsien mukana huomaamattomasti ja nätisti, niin kuin kuuluukin. Kävin huollossa taas Kauneushoitola Melonissa, enkä jälleen kerran voisi olla tyytyväisempi! Siskoni kävi siellä myös ottamassa ripsienpidennykset ja oli myös ihan innoissaan, nyt kun otettiin samaa aikaa niin voidaan varmaan jatkossakin käydä samalla kyydillä aina huoltamassa. Nyt olen hyvin jo tottunut siihenkin, etten voi vaan hieroa nyrkillä aamuisin silmiä, vaan se pitää tehdä vähän nätimmin. Pelkäsin että tuhoan nämä pidennykset omalla huonolla muistillani, mutta yllättävän nopeasti niiden varominen on tullut refleksinomaiseksi. Yksikään ripsi ei ole edes irronnut muuta kuin luonnollisista syistä, vaikka Ava on muutaman kerran läimässyt mua aika kovaa silmille. Ihanaa tämä läpsimisvaihe. Juteltiin Melonin Ennin kanssa myös näistä mun miiliumeista, että josko niitä yrittäisi taas poistaa. Multa on monta kertaa poistettu niitä joskus nuorempana, mutta ne tulevat aina takaisin. Nyt kun löysin tuon ihanan happisilmänympärysvoiteen niin ne ovat pienentyneet aika hyvin, joten Ennikin arveli, että tällä kertaa ne voisivat poiston jälkeen pysyäkin poissa sen voiteen ansiosta. Joten jos uskallus riittää niin taidan varailla seuraavan huollon yhteyteen niitten poistoa! Onko joltain muultakin puhkottu miiliumeja? Mulla on jo muutama vuosi taas aikaa siitä kun niitä poistettiin, joten en ihan muista kuinka kipeää se teki. Melonissa on muuten edelleen ripsienpidennykset tarjouksessa vain 50 euroa, joten jos olet lykännyt niiden hankkimista kovan hinnan takia, niin nyt kannattaa tarttua tarjoukseen! Olen alkanut näiden pidennysten myötä miettimään yhä enemmän myös kulmien pigmentointia. Vähänkö olisi ihanaa jos joka aamu voisi vaan nousta sängystä ja olla laittautuneen näköinen! Nyt mun tarvitsee aina piirtää kulmat, joten jos nekin olisi omasta takaa niin heittäisin aamulla vaan poskipunaa vähän nassuun ja voila! Elämä olisi helppoa.

Torstaina vietin päivän Helsingissä. Onhan se ihan kiva paikka ja on kaupoissa vähän isommat valikoimat, mutta kyllä mä vaan olen edelleen Turun oma tyttö! Tämä on mulle sopivan rauhallinen ja passelin kokoinen. Saksassa asustellessakin tykkäsin kyllä välillä käydä Munchenissa ja muissa kaupungeissa, mutta parhaiten viihdyn tällaisissa keskikokoisissa kylissä, kuten Lieto, josta pääsee nopeasti Turkuun shoppailemaan. Aamu ja päivä meni vähän asioita hoidellessa (näistä lisää myöhemmin) ja sitten iltapäivällä hengattiin kahvittelemassa Demin, Jeninan ja Miian kanssa. Oli tosi hauska päivä, kiitos tytöille seurasta! Perjantai menikin sitten kotona aika koomassa, enkä ole vieläkään toipunut tosta torstain aiheuttamasta väsymyksestä, nyt on sentään jo sunnuntai! Lauantaina raahauduin Avan ja Topiaksen kanssa vapputivoliin ja oli kyllä tosi hauskaa! Ava oli ihan innoissaan etenkin yhdestä laitteesta ja oli hauska katsoa kun hän naureskeli siellä isin ja Allu-tädin kanssa, mä en uskaltanut siihen kyytiin tän oksentelun kanssa. Harmitti kauheasti kun en ite päässyt mihinkään laitteisiin, koska mä olen siinä suhteessa ikuinen lapsi! Meidän on kyllä pakko päästä lintsille tai särkkikseen heti kun tää vauva syntyy, jotta pääsen vihdoin pitämään hauskaa laitteissa! Rakastan vuoristoratoja ja kaikkia muita vehkeitä, mitä rajumpi, sitä parempi! Eikös ne oo vielä syyskuussa yleensä auki?

Ava suuttui kun liikkeellelähtö kesti

Tänään meillä oli vähän vieraita kun juhlistettiin Topiaksen synttäreitä kahvin merkeissä. Mä panostan yleensä juhliin aina kauheasti, mutta tässä kunnossa tyydyin väsäämään rieskarullia ja muffinseja. Ostin niille sitten kaveriksi keksejä, patonkia ja tuorejuustoa. Meidän äitille oli omat patongit, gluteeniton pitsa ja suklaata, hänellä kun on keliakia. Gluteeniton leivonta on kamalan aikaavievää ja kallista! Meillä on kaapit täynnä kaikkia gluteenittomia jauhoja sun muuta, kun aina pitää muistaa huomioida sen puoli juhlissa, ja kyllä ne tuppaa epäonnistumaan aika helpolla. Meidän äiti kyllä aina sanoo, että ei se tarvitse mitään ja kuljettaa aina omat suklaat mukana, mutta mun mielestä on epäkohteliasta jos ei huomioi kaikkia yhtäläisesti. Muffinssitaikinan heitin taas omasta päästä, kuten aina, mutta tässä on ohje rieskarulliin, joista tulee erittäin helppo ja nopea välipala!

Rieskarullat

Rullattava täysjyvärieska
Valkosipulituorejuusto
Lehtisalaatti
Savustettu kinkku

Voitele rieska tuorejuustolla. Levitä päälle salaatinlehdet ja kinkku. Rullaa ja leikkaa palasiksi. Eikös ollutkin helppo ja nopea? 😉 Kinkun tilalle sopii tosi hyvin poro, mutta mä en syö poroa, joten käytin savustettua kinkkua. Poro on joulupukin lemmikki!

Tarkkasilmäiset huomaa, että meillä lukee Kaksplussaa muutkin kun äiti 😀

Meidän vappusuunnitelmat tänä vuonna sisältävät vappuaattona grillausta mun vanhemmilla, ja vapunpäivänä vappubrunssi Topiaksen kummitädillä. Miten muut perheelliset viettävät vappua? Viime vuonnahan me oltiin Topiaksen kanssa kavereiden kanssa viettämässä vappua, mutta nyt halutaan olla perheen kesken. Vappupallo täytyy vielä hakea Avalle ja sen saan varmaan samalla kun vappuaaton aamuna käydään äitikavereiden kanssa piknikillä Turussa. Leivon yleensä aina vappumunkit itse, mutta tänä vuonna meidän mamma saa tarjota munkit, koska mua inhottaa se rasvan haju. Kuinkohan monta kertaa tässä kappaleessa on sana ”vappu”?

Kannattaa muuten edelleen tykätä meistä Facebookissa ja seurata Instagramissa, sieltä löydytään nimellä @emiliaiidajosefina. Nyt raskausaikana kun blogi on vähän hiljaisempi, niissä on paljon kuitenkin kuulumisia! Instagramin saa ladattua älypuhelimiin ja sen käyttö on superhelppoa kun sen oppii. Facebookissa lentää aika paljon juttua ja sinne tulee yleensä aika monta juttua päivässä, jollain saattaa jo mennä hermot 😀 Mun vanha Twitter -tilikin on nyt taas tosi aktiivinen, joten sielläkin voi seurailla tästä linkistä näpäyttämällä! Harmittaa niiden lukijoiden puolesta, jotka tahtoisivat kuulla kuulumisia enemmän, mutta eivät ole löytäneet tietään Facebookkiin, joten yritän aina välillä muistutella! Sinne kuitenkin tulee niitä masukuvia, jotka täältä ovat jääneet puuttumaan, ja vauvan syntymänkin sitten syksymmällä päivitän sinne, kun en kuitenkaan ihan heti viiti sairaalasta alkaa postaamaan 🙂

Ps. 3 päivän päästä on raskauden puoliväli ja 4 päivän päästä rakenneultra, jippii!

Kommentit

24 kommenttia
Avatar

Topias on tosiaan viettänyt mun kanssa enemmänkin aikaa 🙂
………….

Avatar

hei kyselit tossa että onko huvipuistot viellä auki syyskuus,niin radios tänään kerrottiin että linnanmäki on lokakuu 20 pvään asti auki,ja että 11 laitetta vaan nykyään maksaa ja siellä enää vaan yks ranneke homma joka maksaa sen 37e,ja saa nykyään ärräkioskiltaki sen rannekeen hommattua,ettei tarvi enää lippujonos seisoo..jotain tämmöstä radios kerrottiin :)ja varmaan särkäniemiki on lokakuuhun asti auki,tänä viikonloppuna ku ne aukes 🙂

Avatar

Korjaan vähän,eli siis sinne tuli 11 laitetta mitkä in lapsille ilmaisia, just sillä että voi tulla ihan pientenkin kanssa 🙂 ja varmaan monilla käy niin että lipun ostamisen jälkeen lapsi ei uskallakkaan niin nyt on sitten 11 ilmaislaitetta 🙂

Avatar

Jos ärrältä saa niin vaan sitten sieltä helsingin päästä, koska ärrän myyjänä tiedän ettei ainakaan tänne turunalueelle ole tollaista palvelua tulossa. Ettei kukaan vaan ala kioskilla sille myyjälle sitten valittaa kun ei sitä ranneketta saanutkaan sieltä vaikka joku niin sanoi 🙂

Avatar

Hyvä tietää, kiitos!! 🙂

Avatar

Oho! Näinkö nopeesti se sun rakenneultra tuli. 😀 Tuntuu, että vastahan siihen oli ikuisuus!:-D

Avatar

Jep! 😀

Avatar

MITÄMITÄ! Onks aika muka menny noin nopee et sun rakenneultra on jo ens viikolla??????

Avatar

Näköjään 😀

Avatar

♥ oli kivaa joo, pian uusiks!! Avan ja Viiman kans 😉

Avatar

Joo! 😉

Avatar

Jee niin oli <3!
Me ei tiedetä vieläkään mitä ihmettä me tehdään vappuaattona! Mut vappupäiväks meillä on sentään suunnitelmia, grillausta nam!

Avatar

Grillaus <3

Avatar

Pakko ensteks sanoa että mä kävin viime syksynä kulmien pigmennoinnissa. Olin jo pitkään halunnu, mutta kun se kuitenkin maksoi halvimmillaan sen 300€ niin en raaskinu. Viime syksynä mun kaveri oli ostanu Grouponista lahjakortin jolla se maksoi vaan 100€ + toinen kerta päälle. Se ei käyttänyt sitä, niin mä käytin, mut multa jäi se toinen kerta menemättä (mikä oli n. 6 viikon päästä) eka peruin sen ja muutin aikaa, ja sit aloin muuttaa sitä jatkuvasti, niin se tosiaan jäi! :/ 😀
Mutta en tiedä vaikuttaako toi nyt kun en oo sitä toista kertaa käyny ns. vahvistamassa pigmentointia. Oon ollu tosi tyytyväinen mun kulmiin nyt, mut jäi vähän häiritsee se toinen kerta, enkä tiedä voiks sitä enää tehä ku ensimmäisestä kerrasta yli puol vuotta 😀

Mä oon muuten ihan samanlainen noissa laitteissa! Haluun aina hurjimpaan ja ainut mikä mua raskauden aikana harmitti, kun en sinä kesänä päässy mihkään huvipuisto laitteisiin!! 😀 rakastan niitä, oikeesti. Ja tuun varmaa aina olemaan yhtä hulluna hurjiin laitteisiin, tai laitteisiin ylipäätänsä! Monet on aina silleen et ”en mä uskalla, hyyi” ja mua harmittaa kun harvemmin kukaan on yhtä hurjapää kun mä! :DD

Mustakin muuten tuntuu et just viime viikolla oli jotain yli 40 päivää rakenneultraan? Hääh! Haha…

Ps. Ihana toi ”Ava suuttui….” <3

Pps. Kannattaa ehdottomasti ensi vuonna suunnata lapsimessuille tänne Helsinkiin!

Avatar

Kannattaa varmaan munkin seurailla noita tarjuksia, mä en kyllä yhtään tiiä uskaltautuisinko siihen! 😀

Avatar

Puhutko tossa ihan miliumeista?

Mekin ajateltiin mennä tonne tivoliin 🙂

Avatar

Varmaan, en tiedä miten ne kirjotetaan 😀

Avatar

ai nuo on miliumeita eli luufinnejä… 😀 itsellä on tullu täs lyhyen ajan sisäl pari tuohon silmän lähelle ja miettiny mitä ne on 😀 Täyty googlettaa oikee mistä puhut 😛 näköjää ne saa itsekkin puhkottua

Avatar

Joo oon joskus yrittänyt mut ne vaan tulehtuu ja näyttää kauheelta 🙁

Avatar

🙂 Nam, kun näyttää hyvältä sun tekeleet! 🙂 Ja mä en ymmärrä, miten mun AINA alkaa tekee mieli lettuja, kun jossain nään ees vilahduksen niistä. Höh! 😛 Enkä jaksa alkaa väsäämään niitä kuitenkaan..

Täällä tosiaan yks perheellinen, vasta tutustunut sun blogiin 🙂 Kiitos tästä! ..ja tosiaan vappua vietetään Liedossa 🙂 miehen siskon perheen luona, rauhallisissa merkeissä. Grillikausi täytyy avata.
Ja ehkä vappuhulinoihin Turkuun, JOS on nätti ilma (on kyl vissiin luvattu kylmää?).

Avatar

Mulla on sama että aina ku nään lettujen kuvia niin alan himoita niitä! 😀

Avatar

Höh, hävisköhän mun kommentti johonkin? :/

..siis erittäin herkullisen näköisiä tekeleitä sulla! Nam! 🙂 Kummallisesti alko tekemään lettuja mieli, niinko oikeestaan aina, kun edes puhutaan niistä 😀 Mut laiskana en jaksa alkaa kuitenkaan väsäämään niitä..

Täällä yks perheellinen tosiaan, lähtee viettämään vappua Lietoon 🙂 Miehen siskon perheen luo. Rauhallinen wappu, grillikausi avataan ja saunotaan. Ehkä wappupäivänä Turkuun, tivooliin tms. jos on nätti ilma (on vissiin luvattu kylmää?).

Voikaa hyvin!

Avatar

Mulla on pienestä asti ollu luomet täynnä miiliumeja ja aluksi kävin niitä ottamassa pois kosmetologilla, mutta koska se teki niin kipeää ja ne palasivat niin en enää ajatellutkaan meneväni. Jotkut kkosmetologit sanoo että ne tulee kuivasta ihosta ja jotkut sanovat syyksi rasvaisuuden joten arvo siinä sitten. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa löysin voiteen (syväkosteuttava silmänympärysvoide) mikä on auttanut! Se kosteuttaa ja näin ollen ”kasvattaa” miiliumeja minkä jälkeen ne lähtevät pyyhkäisyllä pois! Mutta ajan kanssa tietenkin. Miliumeja ei saa missään nimessä puhkoa itse, sillä ne tulehtuvat todella helposti ja silmänympärys iholla varsinkin tämä voi olla tuhoisaa. Minkälainen toi sun rasva on ja mistä oot sitä ostanu? 🙂

Avatar

Käytän Oriflamen Oxygen Boost rasvaa ja se kutistaa/kadottaa multa noi 🙂 kyllä ne kuivasta kuulemma johtuu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä