Arvontojen voittajat

Onnettarena toimi jälleen kerran random.org:in satunnaisnumerogeneraattori.

Korumaan lahjakortin voittaja on arpa numero 41 eli [email protected] Onneksi olkoon, tarkkaile sähköpostiasi! Muistin tonttuna kirjoittaneeni osallistumisaikaa 6.5. asti vaikka näköjään arvonnassa lukikin 5.5………. Mutta oman tonttuiluni takia hyväksyin mukaan myös nämä 6.5. mennessä tulleet ilmottautumiset. Osallistujia oli huikeat reilusti yli 300, wow!

Sitten vielä taannoisen hyväntekeväisyyssetin voittaja, tähän arvontaan siis osallistuttiin lahjoittamalla Lastenklinikoiden kummeille. Voittajaksi selviytyi………………….. Jannamaari Moilanen, olen sinuun yhteydessä! 🙂

Onneksi olkoon vielä molemmille voittajille!

Ps. Huomenna sitten niitä paljastuksia!

Hikinen ja räkäinen onnittelija!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä