Valmiina synnyttämään?

Kerroin teille raskausaikana päässeeni testaamaan Babyfit -nimistä palvelua odottaville ja synnyttäneille äideille. Babyfit on hyvän olon verkkopalvelu, joka auttaa sinua voimaan paremmin raskausaikana ja palautumaan synnytyksestä nopeasti. Olen käyttänyt Babyfitiä raskausajan liikunnan mahdollistamisessa, sekä apuna raskauskilojen minimointiin personal trainerin avustuksella. Babyfitistä löytyy raskausajan ja vauva-ajan liikunnan lisäksi ruokaohjeita ja personal trainer -palvelu, sekä nyt uutuutena synnytysvalmennusosio!

babyfit1

Babyfitin synnytysvalmennus on täydellinen tapa valmistautua vauvan synnytykseen omassa tahdissa juuri silloin kuin itselle sopii, ja kerrata tiettyjä aihealueita uudestaan ja uudestaan, kunnes tuntee olonsa itsevarmaksi niiden suhteen. Synnytysvalmennuksesta löytyy kaikkea tarpeellista asennoista ja akupainannasta imetykseen ja sairaalakassin pakkaamiseen.

babyfit2

Uusi synnytysvalmennusosio vie Babyfitin tavoitteen saada joka puolella Suomea asuville äideille tarpeellista tietoa ja tukea taas ison askeleen eteenpäin. Harvalla paikkakunnalla enää tarjotaan äideille synnytysvalmennusta, ja joillekkin sinne lähteminen vain on liian iso kynnys. Babyfitin sivuilla voit valmistautua synnytykseen omassa tahdissasi, etkä jää tietoutta paitsi vain, koska asut syrjäisellä seudulla.

babyfit3

Kaikki Babyfitin synnytysvalmennusvideot ovat selkeitä ja helppoja seurata. Tunnelma on rauhallinen ja videosta jää hyvä fiilis. Ei mitään turhaa pelottelua tai kauhutarinoita, vaan positiivisella mielellä valmistautumista realismin rajoissa. Synnytysvalmennus on suureksi avuksi myös isälle, nimittäin valmennuksessa käsitellään myös sitä, miten puoliso voi olla tukena ja auttaa kivunlievityksessä.

babyfit4

Olen kokenut Babyfitin helpoksi käyttää ja erittäin hyödylliseksi kiireen keskellä! Babyfittiin voi tutustua rekisteröitymättä täällä ja Babyfitin Facebook-sivun kautta pääset seuraamaan ajankohtaisia uutisia palvelusta.

Postaus on osa Babyfitin kanssa yhteistyössä toteutettua postaussarjaa.

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Heti kun muistaisin joskus kuvata niitä! 😀

Avatar

Heippa!

Olisin kiinnostunut tuon sivun liikuntaosiosta. Opiskelen liikuntaneuvojaksi ja alan kirjoitella opparia raskaana olevien liikunnasta. Netissä ja kirjoissa on aika paljon tietoa aiheesta, mutta jos tuo sivu on juurikin suunniteltu ainoastaan raskaana oleville, niin siellä on varmaan enemmän ”varmaa” tietoa kuin muilla sivuilla mitä tässä olen selaillut. Liitän oppariini myös jumppavideoita, joten olisi kiva nähdä minkälaista jumppaa missäkin suositellaan 🙂 Ootko kokeillut tai katsellut videoita? Ja ootko kokenut toimiviksi? Niitä ei siis pysty katselemaan jos ei ole rekisteröitynyt? Mulla ei jostain syystä nyt oma kone tuota sivua avannut. En viitsisi kuitenkaan turhaan rekisteröityä, kun muuta tarvetta sivulle ei ole.

Avatar

Joo olen kokeillut 🙂 kannattaa vaikka ottaa yhteyttä tonne ja kysellä! 🙂

Avatar

hei olis kiva kuulla tosta teidän osallistumisesta erilaisiin äiteihin, meinaatko tehdä siitä postausta tai jotain? vai ootko siitä jossain kirjottanut 😮 mulla on ihan menny ohi jos jossain oot kertonut, mutta siis mua kiinnostais esim että kun sulla tuli lähtö synnärille niin soititteko sieltä jostain kuvausryhmän paikalle vai mitä!:D ja että kun sä kävit useempaankin kertaan sairaalassa? 😮

Avatar

Mä en saa valitettavasti vielä kertoa siitä mitään 🙂 mutta 11.11. tulee jakso ja sitten siitä voi jo puhuakin 🙂

Avatar

Milloin teet postauksen teijän rattaista? Jos siis olette hankkineet tuplat 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä