Reissaillaan

Tänään on oikea reissupäivä. Meidän reipas isosisko, joka tosin vielä mielletään ihan äitin ja isin pikkuvauvaksi, lähti mun isän ja isoäidin kanssa sukuloimaan Lieksaan. Pari viikkoa ne kerjäsi sitä mukaan ja sanottiin ei. Eihän me voida olla niin kauaa erossa meidän pienestä esikoisesta. Pisin aika erossa on ollut 2 päivää kun oltiin edelliskesänä kaverin mökillä viettämässä juhannusta. Kovan suostuttelun ja pohdinnan jälkeen luvattiin sitten vihdoin antaa Ava mukaan tapaamaan meidän sukua. Vaikka äitiä vähän jännittääkin, että karhut käy kimppuun, kaupunkilainen kun olen. Vietin pienenä aina kaikki kesät Lieksassa ja olen varma, että Ava nauttii siitä yhtä paljon kuin minä aikoinani. Mutta miten me vanhemmat oikein pärjätään? Sen lisäksi, että meidän välillä ei ikinä  ole ollut tällaista välimatkaa, Ava on poissa kokonaiset 4 yötä ja 5 päivää! Apua… Yritetään noudattaa neuvoja ja ottaa tämä loman kannalta, mutta luulen, että koko aika kuluu ikävöidessä.

Päätettiin nyt kuitenkin ottaa tästä jotain irti ja Topias lähti mun mukaan Helsinkiin, kun mun alunperin piti lähteä yksin! Ollaan nyt sitten ”kahdestaan” minilomalla, vauva on tietty mukana. Kirjoittelen itse asiassa tätä postausta juuri autossa, varmaan puolisen tuntia menee, että ollaan perillä. Mun työjuttujen jälkeen mennään varmaan vähän shoppailemaan ja syömään.

Kuinka kauan te olette olleet 2 -vuotiaasta erossa? Miten selvisitte?

hesa 023

Avan autokassi

Blogi27

hesa 035

hesa 031

Blogi28

hesa 045

hesa 046

hesa 074

 

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Nyt näkyykin taitaa vaan mun oma kone sekoilla 😉

Avatar

Tuollaset vähän vaaleammat kulmat sopii sulle tosi hyvin! Kaunis olet 🙂

Avatar

Me ollaan myös reissattu Lieksassa paljon! Miehen suku kun on sieltä kotoisin, niin täytyy käydä aina välillä moikkaamassa..

Avatar

Yksi yö on pisin aika, mutta älä huoli kyllä Ava pärjää. Varmasti äitillä ja isillä on vaikeempaa 🙂

Avatar

Pisin aika erossa ollaan oltu huikeat 2 yötä =) lähdettiin viikonlopuksi Nokialle ja Helsinkiin moikkaan kavereita ku oltiin lupailtu asiaa jo niin pitkään. Muuten oltais otettu tyttö mukaan, mutta koska se reissu oli niin lyhyt ja matka pitkä, nii jätettiin suosiolla mummulaan hoitoon =) Aluksi hirvitti, mutta oli se kahdenkeskinen aika niin luksusta. Sai kunnolla keskittyä kavereihin.

Avatar

Voi jestas kuinka nuo luonnolliset kulmakarvat tekee paljon! Olen jotenkin niin onnellinen, että uskalsit kokeilla niitä!! 🙂

Avatar

En koskaan 1yötä pidempää! En kestäis pitempää eroa, 1yö tekee jo tuskaa koska en nuku koko yönä jos tiedän että minini ei ole vieressäni.Me siis aina oltu kahestaan ja nukutaan vierekkäin . Tyttö melkeen 2v

Avatar

joku tulee varmaan sana oksentaa mun kommentin alle, mutta pisin aika erossa meidän esikoisesta on saman verran ku teillä nyt avan kanssa, mut esikoinen oli silloin 6kk.. oli pitkä seminaari jakso ja ei voinnu jättää väliin, onneks oli sitä kaikenlaista tilaisuutta kokoajan siinä muutenhan aika olis kulunut ikävöiden. nyt 2veenä ehkä pisin aika ollut viikonlopun verran, eli 3pv, 2yötä. mutta kyllä se ikävä aina silti yllättää vaikka yhen yön olis molemmat pojat poissa! on siihen hälinään niin tottunut että se hiljasuus tuntuu aika rajulta 😀

Avatar

* Matkalla ylipainosta bikinikuntoon*

Ei jum*lauta, mikä ylipaino? Sekö joka tuli raskauden aikana?

Nii ja hyvä ku ootte tajunnu antaa Nompulle ruokaa nii se itkemnenki loppuu 😀

Avatar

Mie oon asunu lieksassa ja miun isä assuu siellä 🙂

Avatar

Olen ollut Leossa erosta maksimissaan kaksi yötä. Nyt kun erottiin Leon iskän kanssa, niin joudun olemaan erossa Leosta pari kertaa kuussa sen 2 yötä putkeen. Tuntuu vaikealta, kun aika harvoin Leo on yötä muualla, ja yhtäkkiä joka toinen viikonloppu pitäisi osata olla erossa.

Ei tosiaan ole neuvoja siihen selviämiseen, mutta kai siitä ikävästä selviää siten, että asennoituu oikein erossa oloon – ottaa esim. omasta ajasta niin hyvin kaiken irti kuin vain pystyy. Juuri kuten sanoit, että ottaa sen vähän niinkuin lomana. 🙂

Avatar

Kaksi yötä. Mutta kyllä te pärjäätte, ja tuon ikäinenhän vähäsen jo osaa ”jutella” puhelimessa, ja se jos vähän

lohduttaa että lapsi varmaan ei muista ikävöidä yhtä kovasti

tai huomaa ikävän kunnolla vasta palattuaan eli aikuisen ikävä on lasta kohtaan kovempi.

Avatar

Oo oot tosi hyvin onnistunut tässä laittaan sun kulmat!!!

Avatar

Yhden yön verran oon pisimmillään ollu erossa tytöstä, useammin kuin kerran kuitenkin. Ja hyvin sitä pärjää kun lapsi on hyvässä hoidossa niin voi itsekin luottavaisin mielin rentoutua. 🙂 Avalle tulee varmasti kiva reissu! 🙂

Avatar

hei mahtavaa! Näytät tosi freessille ja hyvälle ja hienostihan osaat nuo kulmatkin tehdä luonnollisen näköisiksi mutta silti sellaisiksi että kehystävät kauniisti kasvoja. Hyvä Emilia!!!!

Avatar

Miks tää sun postaus ei näy jos menee suoraa tähän sun blogin sivulle, vaan tän postauksen löytää vaan Kaksplussan blogit välilehdeltä! ;o

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä