Lauantain rilluttelut

Eilen mulla oli raskauden jälkeen ensimmäinen tyttöjenilta! Mun ihanat ystävät kokoontuivat meille syömään, juomaan ja pelailemaan. Tein taas sitä mun maailman parasta kanasalaattia, jonka ohjeen löydät täältä, sen seurana oli patonkia, tuorejuustoa, viinirypäleitä ja ruissipsejä. Jälkkäriksi syötiin digestivekeksejä suklaavaahdolla ja karkkia ja sipsiä. Kävin eilen jopa Alkossa ekaa kertaa yli vuoteen ja ostin kuoharipullon!

kaikki 720

kaikki 746

Blogi27

Blogi28

Rosa ja Milla pelaamassa Aliasta! (http://surutpoisjakukkarintaan.blogspot.fi/)

kaikki 752

Peppi (Instagram @pepnasty)

Blogi29

Toppi ja hame New Yorker
Sukkahousut H&M
Kaulakoru Aagaard

kuva 3

kuva 2

Mulla oli tosi hauska ilta, mutta huomasi taas tämän, että en oo tottunut juomaan alkoholia. Mulle nousee hirveän nopeasti kaikki päähän ja baaristakin lähdin kahden tunnin jälkeen kun tuli niin paha olo. Harmitti sikana meinaan lähteä ihan kesken kun oisin vaan halunnut tanssia läpi yön! Vietettiin siis iltaa meillä ja keskiyön jälkeen siirryttiin Turun The Monkeyyn jatkamaan. Yllätyin positiivisesti kun ajattelin, että baaritiskillä ja narikassa olisi aina ihan hirveät jonot, mutta Monkeyn henkilökunta oli hirveän tehokasta ja jonot soljuivat sujuvasti koko ajan eteenpäin. Tykkään! Ei mennyt koko ilta jonotellessa, kuten usein käy. Mä olin vähän kujalla kun en tosiaan oo kauheasti kotoa poistunut vuoteen niin listahitit ovat vaihtuneet ihan totaalisesti, enkä tunnista mitään biisejä. Silloin kun mä olin viimeksi baarissa niin koko ajan soi Gangnam Style 😀 Tuli sieltä kuitenkin sitten muutama ikivihreä, joissa mäkin osasin laulaa mukana.

kaikki 858

Sanni kauhisteli eilen mun täyttä kalenteria.
kuva 1 (1)

Tällainen ihanuus herätti äitin <3

Tuntuupa hassulta kirjoittaa  taas siitä, kun olen ollut ulkona! Niin kauan tämä blogi on ollut täynnä sitä, miten vain makaan kotona ja kertoilen vähän raskaudesta ja Avan kuulumisia. Koko raskausaika tuntui olevan ihan uskomattoman tylsää ja nyt mulla sitten taas olisi niin paljon tekemistä, etten mitenkään ehdi kaikesta kirjoittamaan! Lähden tästä pian salille ja siitä tulikin mieleen, että yritän ensi viikolla saada tehtyä sitä palautumis-/treenipostausta. Mulla on taas kauhea lista postauksia tulossa tietyistä aiheista, haluaisitteko vaikuttaa vähän siihen, missä järjestyksessä ne tulevat? Kommentoikaa vaikka alle, mitkä seuraavista kiinnostavat eniten niin voin sitä mukaa niitä julkaista: tuplarattaat, palautuminen ja treenaus, ihonhoito, hiustenkasvatus, videopostaus, päivä kuvina.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Kommentit

36 kommenttia
Avatar

Eihän se, että juo kuoharia, välttämättä tarkoita etteikö imettäisi. Eiköhn Noah saa sillä välin pullosta joko korviketta tai pumpattua äidinmaitoa.

Avatar

Tuplarattaista olisi kiva kuulla 🙂

Avatar

Videopostaus tai päivä kuvina ekaks:)

Avatar

mä oon kiinnostunut palautuminen ja treenaus ja videopostaus! =) ihana kirjotus taas ja hyvä et pääset vähän tuulettumaan!! 🙂

Avatar

Miksei ole tullut kunnollista postausta Noahista ja hänen kuulumisista/kehityksestä? 🙂 On koko poika jäänyt jotenkin ihan pois blogista.. mitä nyt kuvia välillä.. 🙁

Avatar

Luonnoksissa odottelee 2 kuukautispostaus, jonka julkaisen huomenna 😉

Avatar

Ihonhoito & Palautuminen ja treenaus olis kiva ensmäisten postausten joukosta lukea 🙂 Kiva, että oot päässy viihteelle. Mulla olis sama edessä kuukauden päässä ja hirvittää jo etukäteen kuinka nopeasti nousee päähän ja joudunko lähtemään kesken illan pois 😀 (meijjän poika on tällä hetkellä viikkoa vaille 2kk 🙂 )

Avatar

Palautuminen ja video 🙂 hiukset ja iho ei niinkään, yhdistä vaikka ne.

Avatar

Huippua, että oot lähtenyt viettämään tyttöjen kesken iltaa! Myös sinä kaipaat omaa aikaa, vaikka lapset ja Topiaskin kaipaavat sinun aikaasi… 🙂

Mun toiveet postausjärjestyksestä:

1. palautuminen ja treenaus

2. hiustenkasvatus

3. ihonhoito

4. päiväkuvina

5. videopostaus

6. tuplarattaat

Avatar

Tuplikset!!

Avatar

Palautuminen ja treenaus, videopostaus, päivä kuvina. 🙂

Avatar

On niiiiin mahtavaa, et äidilläkin ”lupa” tehdä omia juttuja mistä nauttii, eikä 100% olla kiinni vauvassa! Se et hetki on aikaa itselle ja ystäville on vaan loppujen lopuksi kaikille paras! Ja ei mitenkään huononna äitinä! Ne mitkä asiat tekis oikeesti ”huonon äidin” ois toista luokkaa! Hyvää jatkoa! Ja treenauksesta kuulisin mielellään + paljon kuvia

Avatar

Videopostaus ja päivä kuvina kiinnostaa eniten. 🙂

Ihanaa kun olet päässyt juhlimaan! 🙂 Tekee aina välillä hyvää.

Avatar

kaikki postaukset kuulostaa huipulta 🙂 ihan sama missä järjestyksessä kunhan tulee!

Avatar

Oon kuullu ettei sais rehkiä (salillakäynti) jos on ollu edellisenä iltana juomassa. Sydämen kannalta huono. 🙁

Avatar

Tuplat!! 🙂

Avatar

Mua kiinnostais palautuminen, video ja päivä kuvina 🙂 ja myös jos saa toivoa jotain niin miten oot huomannu äitiyden eroavan tytön ja pojan kohdalla. En tiedä huomaako sitä vielä moneen vuoteen kunnolla, mut ihan pepunpesuista alkaen! Itel ajankohtanen juttu pian ni kiinnostaaaa :))) hottis sukkikset grau

Avatar

miksi reeta ei ollu mukana?

Avatar

Reeta oli valitettavasti töissä eikä sen jälkeen enää ehtinyt mukaan :/

Avatar

Päivä kuvina ja tuplarattaat ehkä päällimmäisenä 🙂

Avatar

Treenaus, videopostaus ja ihonhoito! Ihana hame, sun hiukset!♥ Ite just leikkasin mun pitkän tukan kun raskaus oli sen jättänyt niin mahtavaan kuntoon, e kylmästi päätin kaikki huonot latvat leikata..:(

Avatar

videopostaus ja päivä kuvina kiinnostavat eniten 🙂

Avatar

Ehdottomasti ekana palautumisesta ja reenaamisesta (itselle läheinen aihe) 🙂

Ja sitten päiväkuvina!

Oot niin kaunis!! ja vooi miten suloinen pikkuinen, olin itekkin aikeissa kysyä kk postauksen perään, mutta yllä onkin vastaus 🙂

Avatar

Mua kiinnostais ensimmäisten joukossa kuulla ihonhoidosta ja palautumisesta/treenaamisesta! Videopostaus ja päivä kuvina olis myös tosi mukavia. 🙂

Avatar

Päiväkuvina tai videopostaus olis kiva. Tai sitten noista tuplista 🙂

Avatar

oot kaksplussan bloggaaja.. olisko ne lapsetki välillä aiheessa eikä pelkkä ’minäminäminäminäminä’? niinku muutkin on sanonu, perheen uusin jäsen jääny aivan pimentoon, en ite es aina muista hänen koko olemassaoloa, nytki aivan hätkähyin ku tuli pojan kuvat yhtäkkiä ruudulle..

Avatar

Ekana ja vikana palautuminen ja treenaus. Uskon, että palautumisesi on nopeaa -> vaikka 1-2 kk kuluttua uusi treeni+palautuminen postaus, on varmasti jo iso ero! Tsemppiä projektiin!

Avatar

Tahtoisitko tehdä joskus mielipidepostausta siitä, miten eri tavalla äitien ja isien viihteellä käymiseen suhtaudutaan? 🙂 Tarkoitan siis sitä, että kun äiti lähtee viihteelle, tulee siitä kauhea paskamyrsky ja paskamutsi-leima otsaan ja suunnilleen lastensuojeluilmoitusta ollaan tekemässä, mutta kun isä lähtee viihteelle, on se vain hyvä juttu että isi saa välillä omaa aikaa ja vähän irtiottoa arjesta jne. Vieläpä varsinkin siksi tämä minua kummastuttaa, kun se on kuitenkin useimmiten isä joka käy töissä, ja saa sillä tavoin välillä ”hengähtää” ja olla monta tuntia poissa kotoa, ja vielä yleensä isä saa nukkua kokonaisia öitä että ”jaksaa töissä”. Äiti taas, joka on kotona kärjistetysti 24/7, ei saisi käydä viihteellä tai tuulettumassa. Selitimpä sekavasti, toivottavasti ymmärsit 😀

Avatar

sie oot emilia ihana<3

Avatar

Tuplarattaista postaus kiinnostaa mua eniten..oon jo ootellut sitä kun itsellä asia ajankohtainen..

Avatar

Tuplarattaat! 🙂

Avatar

Tuplarattaat ehdottomasti! Alkaa olla ajankohtainen aihe täällä joten vinkit ei olisi pahitteeksi 🙂 Ja mäkin kannatan tuota palautuminen ja treenaus nyt ja sit vaikka parin kuukauden päästä uudestaan 🙂 hiustenkasvatukseenkin kaipaisin vinkkejä kun omat eivät ole kasvaneet enää vuosiin juuri ollenkaan! 🙁

Avatar

Tuplarattaat, ihonhoito ja tukanasvatus !! 🙂

Avatar

Tuplat!!

Avatar

Imetätkö Nomppua? Tuli vain tuosta kuoharista mieleen, ihan uteliaisuuttani kyselen vain kun on jäänyt jotenkin epäselväksi…

Laita juttua tuplarattaista kunhan ehdit 🙂

Mukava olis myös saada postaus siitä, kuinka Noahin tulo maailmaan on vaikuttanut teidän perheeseen & sun ja avokkisi parisuhteeseen vai onko toinen lapsi pienellä ikäerolla mennyt ikään kuin ”siinä sivussa”? 🙂

Onko muuten kolmatta odotettavissa? 😉

Avatar

Tuplarattaat ja palautuminen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä