Erilaiset päivät

Huomatkaa tosi hauska aika huono otsikko, erilaiset äidit lähestyy, lupasin muistutella teitä ja meidän jakso tulee 11.11.

Tämä viikko on kyllä ollut aikamoinen! Mun piti tulla maanantaina kirjoittamaan mun kamalasta päivästä, mutta en sitten jaksanut. Tiistaina piti tulla kirjoittamaan mun ihanasta päivästä, mutta en taaskaan jaksanut. Nyt sitten kirjoitan molemmista yhtä aikaa ja kaveriksi tuli vielä mahtava keskiviikkokin!

kampaaja 054

Maanantaina mulla meni kaikki pieleen. Oltiin sovittu lähtevämme yhdeltä lenkille lietolaisen lenkkiporukan kanssa, jonka kokosin blogin fb-sivulla. Mulla oli myös edestakas ajelua tiedossa, joten mun piti ottaa uusi auto kun se kuluttaa vähemmän ja sinne mahtuu rattaat paremmin. Noh, huomaan aamulla että ei hitto. Topias on ottanut passatin ja mulle jäi toi kuolemanloukku(heh).

kampaaja 097

 

Kiroan Topiasta ja lähetän kiukkusen viestin perään. No sitten hytkyttelen ja syötän huutavaa vauvaa samalla kun yritän etsiä jostain mun tennareita vaunulenkkiä varten. Rupeen lähtemään pihalle kun tajuan sen. Ne hemmetin vaunut on passatin takaluukussa. Ei jumalauta. Vaatteiden vaihtoon ja vauva Manducaan. Rupeen lähtemään vartin myöhässä sinne lenkille kun muut odottaa mua ulkona, kun tajuan taas. Mun kotiavaimet ei oo missään. Iskee pieni paniikki, että mitä ihmettä nyt teen. Ei muuta kuin kaukalo kainaloon ja autonavaimet taskuun ja porukoitten avaimet toiseen taskuun, vien kaukalon autoon ja päätän lenkin jälkeen ajaa porukoille hakemaan vara-avainta.

kampaaja 098

 

Lenkki menee naureskellessa aamun sattumille ja ihaniin uusiin ihmiseen tutustuessa. Sanotaan heipat ja menen autoon, vauva kyytiin ja auto käyntiin. Hitto. Bensamittari on nollassa ja valo palaa. Lompakko on sisällä eikä mulla oo avainta. No, porukoille on vaan pari kilsaa, kyllä mä sinne pääsen. Soitan äitille, että saisin koodin. Äiti ei vastaa. Hemmetin hemmetti. Soitan Topiakselle ja lähden ajamaan sen työpaikalle. Teen moottorijarrutuksia ja ajan ekologisesti, rukoilen ettei bensa loppuisi. Pääsen kuin pääsenkin Topiaksen työpaikalle ja saan Topiakselta kotiavaimen ja vaihdan auton ja saan vaunut. Vihdoin. Jätän vanhan auton Topiakselle, hän saa sitten työntää sen lähimmälle tankille, jos bensa loppuu, hah. Onneksi loppupäivä meni kivasti ihanaa Sannia ja Millaa treffaillessa!

kampaaja 100

Tiistaina oli aivan mahtava päivä. Nukuin aamulla pitkään ja olin täynnä energiaa koko päivän! Lähdettiin taas yhdeltä vaunulenkille lenkkiringin Julian kanssa ja tehtiin pitkä ja reipas lenkki. Kävin samalla pankissa hoitamassa asioita ja postitin Facebookin blogikirppiksen paketit. Menin kotiin ja Nompun kummitäti, mun sisko Alisa, tuli moikkailemaan Noahia. Alisa halusi lähteä Nompun kanssa vaunulenkille, joten hän pääsi taas ulkoilemaan ja mä sillä aikaa siivosin koko kämpän ja laitoin ruoan uuniin, broilerinkoipia, riisiä ja kasviksia.

Istahdin sohvalle ihmettelemään mitäs sitä nyt tekisi ja päätin tehdä videopostauksen! Söin ruokaa ja menin chillailemaan vauvan kanssa sohvalle, naureskeltiin ja juteltiin, siinä mun ainut sosiaalinen kontakti. Sitten Topias tulikin kotiin ja mä lähdin ekaa kertaa futistreeneihin! Olin ihan kujalla ja sain huomata, kuinka surkeassa kunnossa oon, mutta hauskaa oli!

kampaaja 078

Tänään lähdin aamulla kauheella kiirellä Nompun kanssa meidän porukoille, sillä Ava saapui sinne aamuyöllä! Vihdoinkin saatiin meidän maailmanmatkaaja kotiin. Oli kyllä ihan järkyttävä ikävä, enkä varmaan pariin vuoteen päästää neitiä noin pitkäksi ajaksi pois! Hänellä oli ollut kuitenkin superhauskaa ja kyllä mekin onnistuttiin nauttimaan yhden lapsen kanssa hengailusta, ikävästä huolimatta. En ehtinyt kuin vähän aikaa halia ja pusutella Avaa ja sanoa lapsille heipat, kun mun piti lähteä kampaajalle.

kampaaja 021

kampaaja 028

 

Sain mahtavan tilaisuuden saada hiuksille pieni muodonmuutos Hair Mondon Annakaisalta, ihana piristys arjen keskelle. Aika kului nopeasti kun naureskeltiin kaikelle hölmölle ja puhuttiin tulevan vuoden tukkamuodista. Liukuvärjäystä ei tule kuulemma enää näkymään, ainakaan niin vahvana, mutta luonnollisempaa versiota siitäkin tulee. Päätettiin siis piristykseksi laittaa mulle sillainen ”luonnollinen liukuväri” tämän tylsän tasapaksun ruskean tilalle. Annoin muuten vapaat kädet, mutta en halunnut pituudesta kauheasti pois, koska kasvatan edelleen hiuksia.

Blogi27

Blogi28

Blogi29

 

Mun hiuksiin laitettiin nyt ilmeisesti kolmea eri sävyä ruskeaa, pohja on tällainen todella tumma ja sitten noi vaalemmat sävyt lähtee tuolta alta luoden illuusion liukuväristä, ilman sitä selkeää rajaa. Mun otsatukan poiskasvatusta tehtiin fiksumman näköiseksi ja leikattiin hiuksiin mallia ja heti näyttääkin paljon ryhdikkäämmältä ja tuntuu kevyemmältä. Näitä kun ei ole leikattu sitten varmaan alkuvuoden 2012 ja ne on ollut vaan tällaiset muodottomat. Oon koko päivän ihastellut mun tukkaa jokaisesta vähänkin heijastavasta pinnasta ja oon niin onnellinen ja tyytyväinen! Kiitos Annakaisa! Hair Mondosta sai ihanan kampaamokokemuksen ympäristöä ja henkilökuntaa myöden, voin suositella lämpimästi kaikille! Suklaapatukoiden viereen voisi lisätä jotain meille laihduttajille 😉

Blogi30

Mekko: Me&I

Sukkahousut: H&M

Saappaat: Anna Field

Nyt mä vastailen vielä kommentteihin ja sit meen peilin kautta sänkyyn, en vaan voi olla näpräämättä ja tuijottamatta näitä hiuksia kun kerrankin on joku kampaus! Mitäs tykkäätte, miltä näyttää?

Ps. Muistakaa lukea edellinen postaus!

Kommentit

36 kommenttia
Emilia Huttunen

Niin on! 🙂

Avatar

Hyvältä näyttää ja pidän kovasti sun tyylistä muutenkin 😉

Avatar

Voi kiitos 🙂

Avatar

Ihanat hiukset, ja huvittaa kun itse kävin viikko sit kampaajalla ja annoin kans aika vapaat kädet paitsi ei pituudesta pois. Ihan samalla tyylillä väri laitettiin, kun sulla ja samat sävyt! Todella kivat:)

Avatar

Haha hauska sattuma! 😀

Avatar

Näytät muru upealta!! <3 Ja huh, miten tuli myötätuntopaniikkihiki maanantaisestasi.

Avatar

Voi kiitos rakas <3

Avatar

ihana Emilia. Niin kaunis. Kiva oli taas lukea teijän kuulumisia:)

Avatar

Voi kiitoksia 🙂

Avatar

Oon NIIN kaua halunnu just tuollaset hiukset mutta en oo osannu selittää kampaajalle tarkasti että tajuttaisiin 😀 nyt näytän vaa sun kuvan ja sanon että tollaset!

Avatar

Haha noniin hyvä et löysit nyt mallin! 😀

Avatar

Toivottavasti en kuulosta kauheen hölmöltä mutta noissa viimeisissä kuvissa sulla on kivat jalat <3 🙂

Avatar

Haha ihanaa, kiitos 😀

Avatar

Ihanat hiukset 🙂 itsekkin räplään hiuksia pitkin päivää kampaamossa käynnin jälkeen ja kokeilen miltä näyttää auki, kiinni, eri jakauksella jne 😀

Avatar

Kiitos! joo niiiiiiiiiin tuttua 😀

Avatar

Teidän jakso tulee minun ja mieheni 2v kihlajaispäivänä 🙂 sitä odotellessa!

Avatar

Hih! 🙂

Avatar

Aivan ihanat hiukset! Ja ihana mekko <3 Siä oot kyllä tosi nätti 🙂

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Oivoi, miten multa on mennyt kokonaan ohi tämä erilaiset äidit- uutinen! Tosi kiva kun olette siinä, tuntuukin että jotenkin tämä tuotantokausi on ollut ehkä tylsempi, kun vertaa viime vuoteen? Ehkä ainoa mielenkiintoinen jakso oli se kun isä asui osittain amerikassa.. mutta jee, katson ehdottomasti 11.11!! :–)

Avatar

Hih kiva kuulla 🙂

Avatar

Näytät niin kauniilta! Ihana tukka ja asu 🙂 munki pitäis mennä kampaajalle, tää mun tukka alkaa olee niin kauhee jo 😀 mums, aika paha noi suklaapatukat. Mä niin oisin vetäny ne kaik jos oisin kehdannut 😀

Avatar

Voi kiitos ihanainen 🙂 Sun tukassa ei oo mitään vikaa!

Avatar

pystyykö erilaiset äidit katsomaan sitten uusintana jostain? ku tuolloin mulla on uusintatentti ja menee varmasti ohi jaksosi :/

Avatar

Sen näkee katsomosta! 🙂

Avatar

Kiitos kampaamovinkistä! Itse oon just muuttanu Turkuun opiskelemaan niin kaikki vähän vielä hakusessa. 😉

Avatar

Suosittelen kyllä ehdottomasti hairmondoa, etenkin kaikille tämmösille nuoremmille jotka kaipaa kampaajaa joka oikeesti tuntee tukkamuotia 🙂

Avatar

Joutuko Topias työntämään auton tankille ? 😀

Avatar

Haha ei joutunut 😀

Avatar

Vitsit miten hyvin nuo hiukset sopii sulle! Oikein hyvältä näyttää 🙂 Kiva asu muuten!

Avatar

Voi kiitoksia! 🙂

Avatar

Hyvältä näyttää! Mä niin tykkään sun hiuksista, ihanat. 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Aivan ihana tuo tukka!! 🙂 Sopii tosi hyvin, ah rakastuin ehkä siihen!

Emilia Huttunen

Voi kiitoksia! 🙂

Avatar

Ihanat hiukset on Anna-Kaisa sinullekin tehny 🙂 Hair Mondossa on tosi ihana asioida, rento ja mukava paikka.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä