Erilainen äiti

Huh, nyt on sitten sekin jännäys ohi! Eilisen jakson aikana nauratti, itketti, suututti ja tuli pari facepalmia. Olen kyllä erittäin tyytyväinen, että lähdin mukaan ohjelmaan, saatiin tästä tosi kiva muisto itselle! Vaikka sai sen kyllä huomata, että leikkaamalla saa paljon aikaan ja kaikki kuulostaa vähän eriltä, ei kuitenkaan jäänyt mitään pahoja viboja, mulle ainakaan.

Mä lupasin paljastaa parit jutut, jotka jätettiin jaksosta pois ja joista en aiemmin ole viitsinyt sanoa siksi, kun ei tiedetty tuleeko ne mukaan ohjelmaan. Mua vähän jännitti, että vaikutanko mä synnytyksessä ihan täydeltä sekopäältä, mutta siitä oli pahimmat onneksi jätetty pois. Mm siinä kohtaa kun Henni ja Topias yritti rauhoitella mua ja sanoi mulle, että hengitä rauhassa ja siihen perään tuli mainokset; oikeasti kohtaus jatkoi sillä että mä nostin maskin pois naamalta ja karjuin täysillä ”HENGITÄ VITTU ITE.” Ehkä ihan hyvä vaan, että se jäi pois, heh!

Yksi kohtaus, minkä poisjääminen harmitti Topiasta, oli meidän loppuhaastattelut. Viimeisissä haastiksissa meiltä kysyttiin, mitkä on ollut meidän elämän parhaat hetket. Topias vastasi ”Se kun tapasin Emilian, Avan syntymä, tän uuden vauvan syntymä, ja sit uuden änärin ilmestyminen”. Ei ihme, että se piti jättää pois, sillä kuvaaja repesi niin pahasti, että siitä pätkästä tuli varmaan käyttökelvoton.

Nompun synnytyksessä luonnollisesti pillahdin itkuun. Mä olin niiiiiiiin ylpeä itsestäni kun sain vauvan ulos ihan hetkessä ja ihan itse, ja niin uskomattoman onnellinen kun vauvan sai rinnalle heti. Olin vaan niin hämmentynyt siitä uudesta tilanteesta, että sillon en osannut oikein ajatella kaikkea, joten oli aivan upeaa päästä näkemään se tapahtuma uudestaan. Ja nautin kun näin Topiaksen itkevän, synnytyksessä kun en kiinnittänyt huomiota, haha!

Saatiin tosiaan huomata, että asiat kuulostaa aika erilaisilta kun tietenkään yhden tunnin ohjelmaan ei mahdu kaikkea ja suurin osaa leikataan pois, joten joissain kohdissa teki mieli facepalmata aika täysillä kun tuli sillainen ”en mä nyt noin sanonut” -fiilis. Mm. kun olin siellä käsi- ja jalkahoidossa niin kerroin, että tahtoisin synnyttää viikolla 37, etten joutuisi missaamaan ripsihuoltoa ja siitä oli jätetty puolet lauseesta pois niin, että se ei enää kuulostanut vitsiltä vaan siltä kuin olisin tosissani, Topias mulkoili mua kyllä siinä kohtaa, hups!

Huttunen-7

Moni on harmitellut sitä, ettei jaksossa näytetty ”tarpeeksi” meidän tavallista arkea, mutta Erilaisten äitien ideahan ei ole näyttää tavallista arkea, vaan esitellä erilaisia äitejä ja jokaisessa jaksossa keskitytään siihen erilaisuuteen. Kuten siinä vankilajaksossa keskityttiin sen tuomiin hankaluuksiin ja muutoksiin ja lesboäitijaksossa keskityttiin siihen, millä tavoin kahden äidin perheen elämä on erilaista, niin minun jaksossani keskityttiin syömishäiriöjuttuihin, koska se oli jakson teema. Perusjutut jätettiin pois ja tätä puolta korostettiin. Kuvaukset ajoittuivat monen kuukauden ajalle, joten luonnollisesti siinä sitten tuli vähän toistoa, kun joka kerralla puhuttiin vähän samoista asioista, hiukan eri muodossa vaan. Ei meillä normaalisti puhuta noista asioista ikinä, nyt vain näytti siltä kuin meillä ei muusta puhuttaisikaan.

Naurettiin yhdessä Topiaksen kanssa katsojien reaktiota Topiaksen ”synnytyslistaan”. Pakko myöntää, että provosoitiin siinä ihan tahallaan, että otettiin se mukaan ohjelmaan, koska juuri samoihin aikoihin olin saanut asiasta noottia blogissa, joten päästettiin sisäiset provomme valloilleen ja liioiteltiin kunnolla. Älkää huoliko, ei se Topias sentään ihan tossun alla ole 😉 Varpajaiset tosiaan kielsin siksi, että viime kerralla ne meni niin överiksi ja sain hävetä kun Topias tuli karseassa kunnossa synnärille, mutta osasyy oli se, että järjestin Topiakselle yllärinä etukäteisvarpajaiset!

Mä en oikein tiedä mitä muuta voisin vielä tästä jaksosta sanoa! Jos teille jäi jotain askarruttamaan mieltä, niin nyt on tilaisuus kysyä minulta/meiltä. Kiitos teille kaikille jotka jännäsitte ja kommentoitte porukalla Facebookissa! Olette parhaita! Ja kiitos kaikista ihanista viesteistä, ymmärrätte varmasti, että mulla on inboxit aika tukossa, mutta yritän vastata mahdollisimman pian kaikkiin!

Parhain terveisin,

Se vähän mopsin näköinen pirttihirmu

Ps. Vinkvink jos joku etsii asuntoa Liedosta.

Kommentit

88 kommenttia
Avatar

Sama meillä :DDDDDDDDDDDD mies kääntyi katsomaan kun purskahdin nauramaan enkä kyennyt lopettamaan ennenkuin kyyneleet jo valuivat silmistäni 😀

Avatar

Todella hyvä jakso oli! En seurannut erillaisia äitejä muuten ollenkaan, mutta sun jakso oli pakko katsoa alusta loppuun! ja btw, mun mies rupesi itkemään, koska topias tirautti pari kyyneltä synnytyksessä. Ei ollut kuulemma koskaan nähnyt mitä se mies siellä synnärillä tekee, joten päätti sitten itsekkin teidän jaksolle pari kyyneltä uhrata. JEE hyvä sinä, ja hyvä te! 🙂

Emilia Huttunen

Haha voi apua, ihanaa! :DD Pitää kertoa Topiakselle 😀 se oli vähän nolona!

Avatar

<3 <3 <3 <3 <3 <3 olet ihana!!!

Emilia Huttunen

Voi kiitos, itse olet! <3

Avatar

Mietin eilen illalla ohjelman jälkeen et pitikö sun itse kysyä lupa esim. Neuvolasta et saako kuvausryhmä tulla sinne kuvaamaan vai hoitiko ne sen homman? =)

Emilia Huttunen

Sarjan tuottaja hoiti kaikki kuvausluvat, mä kyllä varoitin neuvolaa etukäteen, että sillaista puhelua on tulossa 🙂

Avatar

Odotin teidän jaksoa siitä asti kun nuo uudet jaksot alkoi ja oli kyllä odottamisen arvoinen! Kauden paras jakso ja sen perusteella teistä sai kyllä semmosen kuvan et ootte oikeesti tosi huippuja ja huumorintajuisia tyyppejä ja ennenkaikkea ihanat ja rakastavat vanhemmat lapsillenne. 🙂

Emilia Huttunen

Voi ihanaa kuulla, kiitos!! 🙂 Me ollaan vähän ehkä omalaatuisia, mua itteä nauratti se kun mentiin synnyttämään ja Topias tuli saliin niin sanottiin vaan ”moro” 😀 me ei vaan olla simmosia ihkudaalässynlää pusumusu tyyppejä 😀

Avatar

Kieltämättä ootin siinä kohtaa jotain lässynläätä ja pusua, mut sitte ku Topias vaan morotti sua ni pisti vähän naurattaan. 😀 Ja mekään ei kyl oman miehen kans olla kovin lässynlää-tyyppejä niin i get it! 😀

Avatar

OIH te muutatte! 🙂 Oon ihan dorka mut jotenkin tulee haikee fiilis kun on niin tottunu tohon teidän asuntoon :DD

Emilia Huttunen

Haha toivottavasti joo! 😀 Kunhan vaan menis tää kaupaksi 🙂 Ja joo kyllä mullakin on vähän haikea olo! 😀

Avatar

Jakso oli tosi hyvä ja kyllä sitä odotettiinkin kovasti! :)<3 Olette ihana perhe! <3

Emilia Huttunen

Hih kiitos! 🙂

Avatar

Teidän jakso oli aivan loistava! 🙂 Tuli itkettyä ja naurettua moneen otteeseen! 🙂 Ootte ihan mahtava perhe! 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂 Ihanaa että tykkäsit!

Avatar

Kiitoksia mielenkiintoisesta jaksosta koko perheelle! 🙂

Löysin blogisi suurinpiirtein samoihin aikoihin kun tein itse positiivisen testin 😉 Jännittää synnytys IHAN TOSII paljon itteään ja erillaiset äidit sarja on ollut hyvää ”terapiaa” ja opetusta.. 🙂 Jatka samaan malliin! T. Angelica (rv32+0)

Avatar

Oli ihan paras jakso! ♥

Mua niin nauratti, kun mun mies aina valittaa että oon hirvee komentelemaan, niin siinä missä puhuitte siitä Topiaksen listasta, niin mies totes: ´´ei helvetti, toihan on jo pahempi ku sinä!” *pieni hiljaisuus* ´´tai no, kyllä mä tota ymmärrän jos toi äijä on oikeesti sanonu synnytykses et ´´mä tiiän mitlä susta tuntuu”” :’D

Oon saanu käsityksen, että muutatte ja nyt ton linkin perusteella oon oikein arvellu, muutatteko johku Lietoon yhä vai johku muuhu kaupunkiin?

Avatar

Mikä tää facebookissasi mainostama ”paras kohta” siis oli?

Avatar

Mulla jäi häiritsemään jaksossa se, että pahoinvoinnista ei ollut oikeastaan yhtään mitään. Ja tosiaan asioita esitettiin ”hieman” eri tavalla kuin blogissa tullut ilmi. Muuten hyvä jakso! 🙂

Emilia Huttunen

Siinä ei ollut siitä pahoinvoinnista mitään, koska se oli Avan raskautta ja tässä keskityttiin Nompun raskauteen, joka oli siis huomattavasti helpompi, oksensin vain 10 viikkoa 🙂 Ja joo kuulosti kyllä tosi eriltä kun joku ulkopuolinen ”kertoo” aina vähän eri tavalla kuin itse tekisi 😀

Avatar

Teidän jakso oli kyllä noista kaikista paras, oli huippua päästä kurkkaamaan teidän elämää television kautta, kun blogiasi olen pitkään lukenut. Ihana jakso,vaikkakin aihe oli niin synkkä. :/

Synnytysvaiheessa joka supistuksella mäkin pidättelin henkeä kotisohvalla!:D ja kun beibe oli syntynyt, itkuhanat aukesi kyllä ihan totaalisesti!Hormonit, hormonit….

Kaikkea hyvää teidän perheelle!:)

Avatar

kiva oli teidän jakso, olit tosi kauniin näköinen! mitä kulmakarvaväriä sä käytät? en tiedä onko se jossain aiemmin mainittu, mutta ihanat kulmat sulla oli ohjelmassa.

Avatar

tuli kyllä itelleni myös tippa linssiin kun näki kuinka onnellisia olette ja ava oli niin suloinen.

Mun mielestä teidän jaksa oli kyllä parhain jakso kaikista. Oot tosi vahva nainen.

Avatar

hei emilia!

olen lukenut blogiasi sen alkuajoista asti. minulla on aina tullut sinusta symppiskuva ja olen useasti sinua puolustellut ties missä keskusteluista. katsoin eilisen jakson aika hiljaisena.

minä olen 16, käytän kokoa 40 ja sait minut tuntemaan itseni enemmän kuin valaaksi. en usko, että se oli tarkotuksesi mutta se miten puhuit ja käyttäydyit teki ainakin minuun surullisen vaikutuksen.

monet nuoret tytöt ovat epävarmoja kehostaan, eikä sitä ainakaan auta että ihminen jota he katsovat ylöspäin kertpo televisiossa kuinka koko 40 olisi maailmanloppu.

toivottavasti julkaiset tämän kommentin, koska minua kiinnostaisi kovasti tietää mitä haluat vastata. äläkä kuittaa tätä kaikkea ”et tiedä miltä syömishäiriö tuntuu” löpinällä. sairaalla ja ajattelemattomalla / ilkeällä on iso ero.

Emilia Huttunen

Kiva kuulla, että olet pitänyt blogistani 🙂 Olen todella pahoillani, jos sain sinulle jakson kautta pahan mielen, mutta toivon, että ymmärrät, että kun syömishäiriötä sairastava ihminen puhuu painosta, hän näkee itsensä aina liian lihavana, mutta ei kiinnitä huomiota muiden painoon. Osana parastumisprosessianikin kävimme läpi mm. ystäviäni ja ihmisiä, joita pidin kauniina ja kadehdittavina, ja sain tietää, että heistä jokainen painoi paljon enemmän kuin minä. En ikinä ole ajatellut muista ihmisistä heidän olevan lihavia tai liian isoja tai mitään, itseni vain näen aina väärin. Käytän itsekin kokoa 40, enkä koe enää oloani lainkaan isoksi, nyt kun voin jo niin paljon paremmin 🙂 Kesällä raskaus pahensi aika paljon minäkuvaani ja 32-34 kokoon tottuneena, tuntui todella pahalta kun en enää niihin mahtunutkaan. Kaikenkaikkiaan, toivon että ymmärrät että kun sairas ihminen puhuu koosta, hän tarkoittaa vain itseään, se kuuluu taudin piirteisiin. Muut ihmiset näyttävät aina kauniimmalta ja laihemmalta kuin oma peilikuva. Vielä kerran, olen pahoillani, että pahoitin mielesi! 🙁 Se ei ollut todellakaan tarkoitus. Nuo olivat vain ajatuksia, jotka aina pyörivät mielessä, ja jaksoa kuvatessa minua pyydettiin puhumaan niistä ääneen.

Avatar

Täällä kanssa kummasteltiin samaa asiaa. Varmaan valtaosa suomalaisista naisista on kokoa 40/42, tuntui siis pahalta kuulla suustasi että jo 38 on mielestäsi iso koko…

Mutta kiva kun vastasit jasminalle ja vähän selvensit ”möläytystäsi” 🙂

Avatar

Mun mielestä 40 ja jossain tilanteissa jopa 38 ON iso koko, ellei ole rintava/hurjan pitkä tms. Totuus nyt vaan on että useimmat, jotka tätä kokoa käyttävät omistavat pömppömahan ja jenkkakahvat eikä se mun mielestä ole mikään hyssyttelemisen arvoinen asia, vaan nimenomaan kasvava terveysongelma. Se että joka paikassa nykyään toitotetaan hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja vähät välittämään painostaan, kannustaa sen ylimääräisen, epäterveellisen rasvan keräämiseen ja säilyttämiseen. Pieni ylipaino ei välttämättä ole pahasta, mutta ongelman ydin onkin siinä että yhä suurempaa painomäärää on alettu pitämään normaalipainona eikä siinä taas ole mitään ihailtavaa tai tervettä.

Oikeesti ihmiset, kunnioittakaa vähän itseänne ja miettikää oikeasti että kannattaisiko sille tämänhetkiselle painolle ehkä tehdä jotain. Jos epäröit olevasi normaalipainon ulkopuolella, niin luultavasti olet. Ja asianhan voi aina tarkistaa peilistä katsomalla..

Avatar

”yhä suurempaa painomäärää on alettu pitämään normaalipainona”

^^millä perustelet tämän väittämän?

normaalipainon ja ylipainon raja oli ennen bmi 27, sitten se laskettiin lukuun 25. eli asia on itse asiassa juuri toisinpäin kuin mitä väität. 1900-luvun alkupuoliskolla naisihanne oli pyöreä, nyt 2010-luvulla rasvaton fitnessnainen. …

pieni pömppömaha ja jenkkakahvat ovat naisilla normaalia, eikä välttämättä terveysongelma. veriarvot sekä fyysinen kunto ja jaksavuus kertovat paljon kropan terveydestä, ei pelkkä ulkonäkö.

peiliin katsomalla siis ei välttämättä totuus selviä. pikemminkin kannattaa mennä kuntotestiin ja verikokeisiin, sekä selvittää vartalon koostumus (lihas/rasva ym.)

Avatar

Tismalleen samaa mieltä!!

Avatar

””Mun mielestä 40 ja jossain tilanteissa jopa 38 ON iso koko, ellei ole rintava/hurjan pitkä tms. Totuus nyt vaan on että useimmat, jotka tätä kokoa käyttävät omistavat pömppömahan ja jenkkakahvat eikä se mun mielestä ole mikään hyssyttelemisen arvoinen asia, vaan nimenomaan kasvava terveysongelma.””

Anteeksi mitä? Se, että käyttää esimerkiksi kokoa 40 ei tosiaankaan tee vielä ihmisestä lihavaa! Eikä tarvitse olla edes järin pitkä tai rintava, jotta joutuu kokoa 40/42 käyttämään. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös se, että eri valmistajat tekevät samaa kokoa eri mitoituksella. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että merkillä x koko 38 voi olla pienempi, kuin merkillä y. Näin ollen se, että ihminen käyttää vaikkapa sitä kokoa 40 ei kerro vielä yhtään mitään hänen painoindexistään saatika yleisestä terveydestä.

Mutta itse ohjelmaan:

Jakso oli minusta yksi tämän kauden parhaista. Kaikkea hyvää teille ja toivottavasti syömishäiriö alkaa olla menneen talven lumia 🙂

Avatar

Totta joka sana.

Avatar

Olen 182cm pitkä ja paitakokoni on 38 ja housut, hameet ym 40. Esim. takit ja sukkahousut ostan aina kokoa L, koska raajani ovat niin pitkät. Koen olevani normaalikokoinen, voisin toki kiinteytyä, mutta myöskin painaa vielä enemmän. Paljon on luustosta kiinni ja vaikka olen pituudeltani melko ääripää, niin halusin tuoda esille, että numerot ovat numeroita ja jokainen keho on yksilöllinen ja kuten sanottu, sairas ihminen puhuu ennen kaikkea omasta, vääristyneestä kuvasta itseään koskien. Olen sitä mieltä, että terveelliset elämäntavat ja jaksaminen ovat tärkeämpiä kuin ulkoinen olemus, en siis huolestuisi pienestä ali- tai ylipainosta, jos elää terveellisesti, mutta jos jompikumpi johtuu huonoista elämäntavoista, on enemmän syytä. Maalaisjärki esiin.

P.S. Olen myös aikoinani painanut saman pituisena yli 10kg vähemmän (nyt 65kg) ja housukokoni oli silloinkin lantion luuston takia lähes sama 🙂 En ole ikinä sairastanut syömis- tai muita mielenterveyshäiriöitä, mutta nähnyt niitä ympärilläni.

Avatar

Hei haloo! Jos sun mielestä 40-kokoa käyttävät ovat ylipainoisia, niin voisit ehkä itse mennä peilin eteen. En ole ikinä ollut lähellekään ylipainoinen, mutta olen käyttänyt kokoa 40. Nykyään ylipainoiset eivät edes saa vaatteita yleisimmistä vaatekaupoista, sillä niiden koot ovat niin pieniä!

Ymmärrän kommenttisi ainoastaan, jos sen tarkoitus oli aiheuttaa vain pahaa mieltä.

Avatar

Itse käytin ennen raskautta kokoa s/36 ja raskauden jälkeen 42/xl. Pidän edelleen itseäni hoikkana koska olen niin pitkä että painon nousu ei suoraansanottuna näy missään. VArmaan jos on 150 pitkä niin koosta 2 kokoon xl on varmasti jo omiin silmiin pistävä ero. Olen myös huomannut miten ihmiset näkevät itsensä eri kokoisena mitä oikeasti ovat. Tiedän erään minua yli kolme kokoa pienemmän ihmisen joka kuvittelee olevansa saman kokoinen kuin minä.

Avatar

mun mielestä teidän jotka veditte herneet nenään tosta 40-koon kauhustelusta kannattais yrittää pistää ittenne Emilian asemaan. Jos oisitte ite olleet aina kokoa 32 ni eikö teistä oikeesti yhtään tuntuis isolta käyttää yhtäkkiä kokoa 40? Tai jos ootte aina olleet sitä kokoa 40, niin miltä teistä tuntuis jos yhtäkkiä kaupassa pitäiskin valita se kokoa 48 oleva vaate?

Emilialle: jakso oli aivan superihana ja pakko sanoo että Topias oli jotenkin niin symppis Nompun syntymän jälkeen että mua alko itteänikin ihan itkettää 😀

Avatar

Ei tässä ollutkaa enää kyse Emiliasta vaatekokojen suhteen, vaan henkilön ”Jooh” kommentista…

Avatar

mihin tein olis tarlotus muuttaa(rivitalo yms)?:)

oli muuten kiva jakso !!

Avatar

Lausutaanko Avan nimi yhdellä vai kahdella aalla?

Avatar

jakso oli kaikista erilaisista äideistä parhain! olit niin luonnollinen kamerankin edessä ja sanoit asiat suoraan 🙂 jakson lopussa teidän pieni Noah oli niin ihana ilmeidensä kanssa kun olitte kuvauksissa!

Btw, onko tuo asunto puoliksi teidän yhteinen, vai täysin toisen omistuksessa? Jos saa udella.. 🙂 oletteko jo uutta asuntoa katselleet? eikö häiritse yhtään kun nyt lukijat tietävät missä asut tarkalleen.. 😉

Avatar

Pakko nyt kerrankin kommentoida sinun blogiin! Aikaisemmin en ole viitsinyt mitään kirjoittaa, kun tuntuu, että niitä ”ihania ootte” -kommentteja tulee joka tuutista. 😉

Mutta siis: Olette ihania! Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi. Kirjoitat hyviä juttuja, sopivasti kaikkea. Teidän jakso Erilaisissa äideissä oli tosi hyvä! Enpä ole edes seurannut tätä tuotantokautta, mutta teidän jakso oli pakko katsoa silkasta mielenkiinnosta! Synnytyskohtaus oli ehdottomasti koskettavin ja ihanin juttu! Vaikka olemmekin täysin erilaisia synnyttäjiä (ainakin Erilaisten äitien ja blogipostaustesi perusteella), niin itketti silti kovasti katsoa sitä. Mietin, voisinkohan minä koskaan haluta hyvää ystävää mukaan synnytykseen. Tuskinpa. Koen, että se on niin intiimi juttu, jonne haluan vain mieheni mukaan. (Eikä ole tarkoitus mollata sinun valintojasi, mehän olemme kaikki erilaisia!)

Tätä kommenttia kirjoitan nyt jo kohta tunnin ajan.. Esikoinen, joka tulee tänään 1v 2kk, ei tykkää, kun äiti istuu tietokoneella ja näpyttelee intensiivisesti, joten keittiön kaapit meinaa tyhjentyä hänen toimesta… Siitäpä syystä ajatuskatkos, enkä nyt muista mitä piti vielä sanoa… Paitsi tietysti..

(Tämä ”palaute” on Topiakselle): Arvostan suuresti sinua, Topias! Isänä ja avomiehenä. Hienoa nähdä, miten tuollainen ”nuori jätkä” osaa olla vastuuntuntoinen ja tukea puolisoa kaikessa. Siinä lyhykäisesti ja ytimekkäästi arvostukseni, joka on siis paljon suurempaa, mitä teksti antaa ymmärtää. 

Mukavaa syksyä & joulunodotusta teidän perheelle!

Avatar

”mopsin näköinen pirttihirmu” :’D voi ei…. *reps* X/

mielenkiintoinen jakso oli! 🙂 <3

Avatar

Olitte ihania! 😀

Vitsit repesin tolle ”ja sit uuden änärin ilmestyminen” kohdalle 😀

Avatar

Oli kyllä ihana jakso! Hassua ku blogin lukemisen perusteella tuli sellanen fiilis et ”hei toi on mun tuttu!” 😀

Avatar

Tämä teidän jakso erilaisissa äideissä oli ihan mahtava! Synnytys kohdassa pirautin itsekkin pari kyyneltä, oli niiin koskettava. 🙂 puhuit niin hyvin myös siitä kuinka netissä aina arvostellaan sitä millainen äiti on tai jos teet jotain itsesi hyväksi niin silloin olet jollakin tapaa huono äiti. Olen kanssasi asiasta ihan samaa mieltä! Itseään saa ja kuuluukin hemmotella, ei se tee yhtään sen huonompaa äitiä jos uskaltaa keskittyä myös omaan itseensä. 🙂 olet ihana! <3

Avatar

Oli ihan paras jakso! ♥

Mua niin nauratti, kun mun mies aina valittaa että oon hirvee komentelemaan, niin siinä missä puhuitte siitä Topiaksen listasta, niin mies totes: ´´ei helvetti, toihan on jo pahempi ku sinä!” *pieni hiljaisuus* ´´tai no, kyllä mä tota ymmärrän jos toi äijä on oikeesti sanonu synnytykses et ´´mä tiiän miltä susta tuntuu”” :’D

Oon saanu käsityksen, että muutatte ja nyt ton linkin perusteella oon oikein arvellu, muutatteko johku Lietoon yhä vai johku muuhu kaupunkiin?

Avatar

äh toivottavasti mun kommentti ei tullu kahteen kertaan… ekalla kerralla tuli vaan jotain että ´´kirjoitat liian nopeasti, hidasta vähän” eikä se kommentti tullu näkyvii, toisel kerran tää heitti mut kokonaan ulos ja nyt laitoin onnistuneesti kolmannen kerran ja huomasin, että edellinen olikin tullu….

Avatar

Olet todella rohkea! Olen itse ollut aina ylipainoinen, teininä laihdutin ja sain siitä kierteen itselleni. En ollut alipainoin edes, mutta mulla diagnosoitiin anoreksia. Onneksi, ajoissa. Ei ihmiset taho ymmärtää mitä se on. Usein kuuli, että: ”Alat vaa syömään..” Jep, jep. Nyt olen ”kuivilla”, mulla on 2 lasta. Olen ylipainoinen ja laihuttaminen on vaikeaa ettei luisu siihen vanhaan. Sanonkin ihmisille, että MÄ tiedän miten paino putoaa, mutta en sitä miten sen saa pysymään aloillaan.

Hurjat tsempit sulle! Jätä arvostelijat omaan arvoonsa. Ihan hirveitä kommentteja saat..

Avatar

Mä odotin hirmu kovasti tätä jaksoa. Muita jaksoja en edes katsonut kokonaan, vaan silmäilin vaan, jos telkkari sattui olemaan auki. 🙂

Vaikutit kyllä tosi ihanalta, vaikka tuosta jaksosta huomaskin sen kuinka juttuja pätkitään ja mukaan valikoidaan vaan tiettyjä juttuja, että saadaan katsojiin jotain reaktiota ja jaksoon syvyyttä.

Oli kyllä tosi mielenkiintoista katsottavaa ja siinä synnytysvaiheessa tunteet nousi aikalailla pintaan ja silmät kostui. Sillä hetkellä toivoin, että voisin ittekin olla synnyttämässä. 🙂 Ja aivan mahtava muisto sulle, että saat katsoa noita hetkiä uudestaan ja uudestaan. Pakotan ehkä jonkun kuvaamaan mun seuraavan synnytyksen, koska harmittaa, kuinka aika alkaa pyyhkiä muistoja pois. :/

Mutta siis aivan ihana jakso ja ihana sinä ja sun perhe. 🙂

Avatar

Olitte oikein ihania! 🙂 Tätä jaksoa odotin koko kauden, eikä pettänyt 🙂

Avatar

Katoin ton jakson vasta tänää netistä, ja voi eetä kun Topias kuulostaa niin Turkulaiselta 😀 Siis kyllähän säkin sanot sanoja turun murteella mut nii, ymmärrät varmaa mitä tarkotan 😀

Avatar

Odotin jaksoasi kuin kuuta nousevaa ja hyvähän se oli! 🙂 Oli jännittävää päästä ”kurkkaamaan” TYKSin synnärille kun itsekkin sinne ensivuoden puolella suunnistan toivonmukaan. Myös aihe syömishäiriö osui, upposi ja kolahti. Itse olen sairastanut yli 13 vuotta eri syömishäiriöitä ja vasta vuoden ollut täysin ns. ”kuivilla vesillä”. Ei ole ihan helppoa ollut tottua painon nousuun vaikka vauva ja terveys onkin tärkeintä. Vaikka syömishäriö tuntuu kaukaiselta elämältä enkä edes tunnista niitä ajatuksia joita silloin koin niin mietityttää synnytyksestä palautuminen kovasti. Pelkää, että mopo lähtee käsistä kun siihen on ollut taipumus. Sinä olet hienosti aloittanut kuntokuurisi, vaalinut terveellisiä elämäntapoja ja toivon, että osaan itsekkin jatkossa tehdä samoin. 🙂

Avatar

Lapsikin kääntyi katsomaan kun repesin tota ”hengitä vittu ite” -kohtaa (olin itse samanlainen) ja sit toiseksi noita Topiaksen elämän huippuhetkiä, IHAN PARAS! Itsekin lietolaisena katsoin vain ja ainoastaan teidän jakson ja odotin sitä kovasti! Jakso oli ihana ja toi tunteet kunnolla pintaan lopussa. Oot niin aito, ihailtavaa!

Ps. Et näytä mopsilta.

Avatar

Itse en ole myöskään seurannut kyseistä ohjelmaa mutta eilinen jakso oli pakko katsoa ja kyllä kannatti! Se oli aivan loistava,turhaan jännitit,sehän meni loistavasti! 🙂 olit niin aidon oloinen kameran edessä 🙂

Avatar

Pakko kysyä! Tarkoittaako Mutsis on, että sinussa on (ominaisuuksia tms) vai sitä, että minun äitini on (jotain mitä aion sanoa sinusta?) :DD

Avatar

aivan mahtava jakso! =) Hyvä te!! <3

Avatar

Mäkään en koskaan katso erilaisia äitejä, mutta kun mainos tuli ja sinut siitä bongasin niin oli pakko katsoa jakso! Sain susta vielä positiivisemman kuvan kun mikä mulla jo oli!! Rakastan muutenkin sun blogia niin paljon! Tsemppiä vauva-arkeen!:)

Avatar

Katsoin ton erilaiset äidit jakson eilen, höpöhöpö sä mikään pinnallinen ole! Ihankuin ei äitinä saisikaan nauttia ns. luksuksesta 😉 Jatka nauttimista! Ja siitä gettobuudista!!! Se on juur sellanen mihin monet jopa tavottelee 😀 Ylpee oisin itse ollut 🙂 Ihana jakso ja susta ja näin tosi hyvä fiilis, taidan käydä kurkkimassa blogiasi vielä useemmin 🙂

Avatar

En tiedä meneekö tämä liian henkilökohtaiseksi, tai oletko jo asiasta puhunut blogissa, kun en ole tätä vielä kovin kauaa seurannut. Joten ei siis ole pakko vastata:). Ohjelmassa mainittiin että teillä ei ole aina ollut siskosi kanssa hyvät välit. Muuten siitä ei puhuttu, niin mietin vaan että mistä johtuu, että teillä oli ennen viileämmät välit?

Avatar

Lausutaanko tytön nimi ”Ava” vai ”Aava”? Tuntui, että itse käytät molempia? 🙂

Avatar

kivoja tekstejä sinulla, tässä on minusta aika kiva blogi myös jos itse lueskelet blogeja 🙂 Siellä kaikkee ihanaa sisutuksesta, perheen remonteista ja bloggaaja myös on aivan tajuttoman taitava leipomaan.

Lueskelin myös että olet kiinnostunut pt:stä joten tämä bloggaaja on urheilunammattilainen, pt jne..

http://humpula.blogspot.fi

Avatar

Eilinen ohjelma oli hyvä. Olen aina luullut olevani itse määräilevä, mutta miehelleni en kyllä ohjeita synnärille kirjoitellut :DDD. Musta on ihanaa kun nykyäidit pitävät itsestään sillai huolta, että tosiaan käydään jalka- tai käsihoidoissa tai muissa mikä hemmottelee heitä itseään. Mun nuorimman lapsen syntymästä on jo 12 v, ja silloin oltais kuule kauhisteltu jos mä olisin menny johonki hemmotteluun. Aika piti käyttää kotihommiin ja tietty kun oli jo kolme lasta neljättä oottaessani niin siihenhän se aika menikin :). Itsestään pitää pitää huolta, oli se sitten liikuntaa, käsihoitoa, hierontaa tai ihan mitä tahansa mistä nauttii.

Avatar

Heissan! Olipa kiva jakso, täytyy tulla oikein kehumaan 🙂 Itse olen niin erilaisessa elämäntilanteessa kuin voi olla – ja silti niin samassa, melkein. Olen siis yli nelikymppinen jo ja minulla on 8 lasta, nuorin 6 kk:tta 😀 Silti pystyin samaistumaan moniin ajatuksiisi, jotka hyvin kauniilla ja selkeällä ulosannilla toit ilmi ja kuule, nuo ulkonäköjutut on ihan oukei, äitihän saa olla nainen siinä missä on äitikin! Oikein hyvää jatkoa teidän koko perheelle ja ihanaa vauvasysyä sinnekin kuin tännekin <3

Avatar

En oo aiemmin kommentoinut sun blogia, mutta todella toivon, että olisit selvillä vesillä syömishäiriöstä! Ymmärrän, että raskauden tuomat muutokset on rankkoja ja haluaisi palautua nopeasti, mutta kun on kerran sairastunut, vaanii se häiriö aina ovella. Toivottavasti oppisit rakastamaan itseäsi, kun sulla on ihana mies ja perhe 🙂 se painon kyttääminen, pakonomainen liikkuminen ja syömättömyys on niin raskasta. Tiedän mistä puhun ja en haluaisi sitä ikinä tyttärilleni. Mulla on puhjennut syömishäiriö 13-vuotiaana, kun kasvoin nopeasti 170-senttiseksi ja aina oli toitotettu, että olen iso. Vaikka en painanut koskaan 62kg enempää. En myöskään koskaan painanut 45 kg vähempää, joten kovin pahaksi ei sairaus päässyt.

Tiedän, ettei tämä auta yhtään, mutta musta näytit tosi hyvältä eilisessä jaksossa ihan koko ajan ja muista, että TV:n pitäisi lihottaa! 🙂 sellaiset terveet muodot on niin paljon kauniimmat! Suojellaan tyttäriämme ja ei puhuta liikaa mahamakkaroista yms… Varsinkin, kun niitä on raskauksien vuoksi hankala kokonaan välttää. Kaikkea hyvää sulle ja perheelle ja alan lukea nyt vanhempia tekstejäsi 🙂

Avatar

Kiva blogi sinulla:)

Jos itse tykkäät lukea blogeja niin suosittelen erittäin hyvää: sisustuksesta, perheestä yms ja todella taitava leipoja ja urheilun ammattilainen joka kirjoittaa kivoja tekstejä

http://humpula.blogspot.fi/?m=1

Avatar

Hirveen symppis kuva tuli teistä kaikista, ihana jakso oli! Musta sä olet tosi upean näköinen myös raskauskiloinesi, mutta tokihan se on sinun asiasi, mitä haluat vartalosi kanssa tehdä 🙂 Ja pakko vielä sanoa, että ihan superhauska tuo sun tapasi puhua (siis nuo ”sanosisin”, ”laihtusin” jne)! En ole koskaan tavannut mummini lisäksi ketään, joka nin puhuu, joten heti tuli mummi mieleen 😀

Avatar

Kattelin sitä jaksoa eilen hymyssä suin. Yks ihanimmista kohdista oli mun mielestä siinä ku kokositte Topiaksen kans sitä pinnasänkyä ja sanoit jotain tyyliin ”Tuntuu ettet sä edes odota tätä yhtään” sit Topias vaa oli et ”Odotan mää.” se vaan kuulosti jotenki nii silt et se tuli suoraan sydämestä 😀 Myös Ava muumimaailmassa oli ihana, haha <3

Avatar

Tosi hyvä jakso, tota oli odotettukkin! Vaikutat olevan niin ihana äiti lapsilles ♥ kivaa syksyä sinne kaikille teille :))

Avatar

Mihin päin olette muuttoa suunnitelleet, kun kaupat tulee? 🙂

Avatar

Nyt on munkin pakko kommentoida; olen lukenut sun blogia jo edellisellä nimellä, yhteensä noin vuoden ajan siis, ja pidän blogista kovasti! <3 En katso juurikaan telkkaria (ei ole aikaa + on parempaa tekemistä) enkä ollut katsonut Erilaisia äitejä muuten, mutta teidän jakson katoin ja laitoin talletukseenkin, että sen voi katsoa uudestaan 😀 Olen itse alalla, ja useissa synnytyksissä mukana ollut, joten synnytys aiheena on hyvin tuttu. Silti liikutuin kovin teidän käänteitä katsoessa, vaikka olin jo asiat blogistakin lukenut. Olitte molemmat tosi luontevia kameran edessä ja jotenkin todella ihanan oloisia ihmisiä 🙂 Ja napakan ja hyvin huolehtivan oloisia vanhempia teidän suloisille lapsille. Toki tuosta jaksosta huomasin materiaalin leikkaamisen siinä, että asioita toistettiin hiukan, mutta se kuuluu asiaan. Ihana jakso oli ja ihanaa,kun kirjoitat tätä blogia! Vaikka olen parisen vuotta sinua vanhempi ja lapset ovat vasta suunnittelun tasolla, tunnen samaistuvani joihinkin esilletuomiisi asioihin, olen itsekin meinaan tunnollinen, aikoinani koulukiusattu ja hyvin koulussa menestyvä, jaan suuren kiinnostuksen muotia ja kauneutta kohtaan, olen kiinnostunut vaatteiden ekologisuudesta jne…monet kasvatuksellisetkin mietteet ovat hyvin yhteneviä ! 😀 Sori, kun tuli niin sekava kommentti, koitin vaan sanoa kaiken. Hyvää syksyn jatkoa, toivottavasti ehdit kirjoitella tänne 🙂 Kiitos huippublogista <3 Ps: Asun Turussa, niin ehkä joskus törmätäänkin, jos vaikka uskaltautuisin tulemaan tervehtimäänkin 😀

Avatar

Kun eilen katsoin sitä jaksoa ja se loppui, tuli ittelleen kauheen haikee olo, kun tuntu, että nyt se on ohi. Tää oli niin kauan odotettu jakso. Mut onneks sun elämää saa seurata täältä blogista ja ihan sua varten tein bloglovinkin! 🙂 Ja sanoppas Avalle, Nompulle ja Topiakselle terveisiä ja onnea tulevaisuuteen! Ja onnea myös sullekkin! 😉

Avatar

Oli todella hyvä jakso ja teistä sai hyvin ihanan ja rakastavan perheen kuvan:) Musta yks jotenki hauska kohta oli tuossa jaksossa se kun siskosi kanssa pilkoitte niitä heldelmiä ja marjoja pöydän ääressä ja Ava söi niitä marjoja siinä nauttien sitä mukaa ja sanoit Avalle että kohta se on syönyt kaikki marjat ennen ku kerkeette saada valmiiksi ne:D kun pikkunen vaan söpösti niitä antaumuksella söi, se oli suloista:D <3

Avatar

Pakko vielä toinenkin kommentti laittaa. Eksyin eräälle ihanalle keskustelupalstalle muista syistä kun vastaan tuli keskustelu erilaiset äidit 11.11. Voi taivas kuinka mä ihan kiehun raivosta täällä!! Kuinka ihmiset voi olla noin dorkia!? Siä haukutaan sua hitto vie ulkonäöstä lähtien! Perkele soikoon! Argh, että ottaa aivoon! Sä olet ihana ja jaksossa sun aitous ja ihanuus tuli vain vielä enemmän esille! Ja hei haloo, me ollaan naisia, jokafuckinikinen meistä on enemmän tai vähemmän pinnallisia. ja hei, so what!? Kyllä hitto vie sitä saa jokainen sanoa jos nyt esim koon 40 housut on omasta mielestä valtavaa kokoa! Itse olen siinä ja siinä että en ole kokoa 40 ja se tuntuu ällöttävältä. Koskaan en ole tuota kokoa käyttänyt ja toivottavasti en joudukaan, painoa siis pudotellaan. Ja minäKÄÄN en tarkoita tällä sitä että sinä joku joka käytät esim tätä kokoa olisit valtava. Kaikki olemme erilaisia ja erikokoisia. Mutta minä olen minä ja minulla on minun vartaloni ja itse tiedän koska se on hyvä ja koska ei. Puolustuksen sanana vielä se että minulla on ystävä joka on kokoa 42 ja hän on paljon timmimpi kuin minä ja näyttää helvetin hyvältä. En edes ennemmin tiennyt hänen olevan tätä kokoa joka siis kertoo siitä että ei tartte ajatella niin että tuota kokoa käyttävä olisi automaattisesti ylipainoinen tai jotain. Nyt lopetan tän romaanin – emilia, pidä lippu korkealla ja kiinni omista mielipiteistäsi jatkossakin. PUS!<3 olet valtavan upea nainen!

Avatar

Mua jäi hämäämään tuo, että miten on mahdollista ettei perheesi tiennyt ollenkaan syömishäiriöstäsi? Olette kumminkin tosi läheisiä tai sen kuvan olen saanut. Mukavaa on kumminkin nähdä, että olet sinut itsesi kanssa jo, työni kautta tunnen monta syömishäiriöistä ja eivät vuosienkaan jälkeen kulkisi tuollaisissa vaatteissa saati vaihtelis vaatteita kameran edessä! Hienoa ja nopeaa toipumista.

Avatar

Olitte kaikki niin ihania! <3 Sul on ihana tapa puhua ja olla ja oot vaan kertakaikkiaan tiukka tyyppi! Hyvä Emilia! 🙂

Avatar

Menikö kaikki (lukuun ottamatta kipua ja kestoa) kuten toivoit? Pestiinkö vauva heti, aiemmin aioit kieltää sen? Toimiko Topias ohjeiden mukaan? 😀

Avatar

Olen seurannut blogiasi vasta hyvin vähän aikaa, kaksplussan ansiosta olen tämän vasta löytänyt. Erilaiset äidit-jaksossa oli siis paljon uutta minulle.

Tavallaan oli hyvä huomata, etten ole ollut ainoa ulkonäköasioita miettivä ja kropan muutoksista ahdistuva. Monet ajatuksesi olivat täsmälleen kuin omiani. Syömishäiriötä minulla ei ole koskaan ollut, joka on oikeestaan ihme tällä ajatusmaailmalla ja itsetunnolla.

Ja jestas sentään, mitä kommentteja olet blogiisi saanut!(äidin ei ole sopivaa käydä jalka- ja käsihoidossa ym.)

Vauvaltako se muka on pois? Ei varmana ole, jos äiti sen ansiosta jaksaa paremmin 🙂 Minulla on myös hiljattain perustettu oma blogi, jossa käsittelen useinkin myös näitä ”pinnallisia” aiheita. Tähän asti en juuri ole kommentteja saanut, mutta onpa hyvä tietää, mihin varautua 😀 :/

Avatar

En voi sanoo muutaku vau, sul on ollu niin paljo vaikeeta ja kaikesta oot selvinny ja nyt ku on viel 2 yli sulosta lasta 🙂 Ootte täydellinen perhe!<3

Avatar

Mikä on änäri? Mulla jäi jaksosta vähän pinnallinen kuva mutta ymmärtäähän sen että syömishäiriöisen maailma on pinnallinen, toivon kuitenki että pystyt jättämään paino-asiat taka-alalle. Miks ette oo Topiaksen kanssa naimisissa?

Avatar

Olen lukenut blogiasi noin puoli vuotta ja pitänyt siitä. Katsoin jaksosi erilaisista äideistä (muut eivät kiinnostaneet). Itselläni ei vielö lapsia ole mutta sen anoreksian olen kylläkin sairastanut. Nyt oli pakko tulla kommentoimaan koska luin keskustelupalstaa jossa ihmiset puhuivat sinusta ja olivat suorastaan törkeitä. Jokaisen ihmisen anoreksia on erilainen, ei kukaan voi väittöö ettei toinen ole sellaista sairastanut ja kauheasti kritisoitiin pinnallisuuttasi. Pinnallisuus kuuluu anoreksiaan, ainakin minulla kuului, ei ollut mitää syvempää syytä mIksi sairastin, halusin vain olla laiha ka se menikin sitten vähän yli. Anorektikon kommentit terveen ihmisen korvaan kuulostavat varmasti kauheilta mutta terve ihminen ei tiedä mitö anoreksiaa sairastava käy läpi. Vain toinen anorektikko tai siitö parantunut tietää mitä toisen tunteet. Itse halusin esitellä kroppaani kun taas toiset peittävät itsensä ja häpeävät vartaloitaan. Mutta sekin on yksilöllistä anoreksiaa sairastavasta riippuen. Minä oli pinnallinen anorektikko ja olen yhä. Laiha en enää ole mutta ajatukset yhä samalla tasolla kuin ennennkin. Tuli hieman sekava kommentti enkä tiedä onko tässä mitäö järkee mutta pidin hyvin paljon jaksostasi ja yyymmärrän sairauttasi hyvin. ( en itsekään ole puhunut sairaudesta siskoni kanssa) Ehkä olisin halunnut saada hieman syvemmän kuvan sairaudestasi mutta ymmärrän ettei se monestakaan syystä ole mahdollista 🙂 ja anoreksiasta voi puhua ääneen eikä se tarkoita että sairaus olisi silloin keksitty! Itse puhun siitä avoimesti koska ihmisten tietämys ja ymmärryd sitä kohtaan on hyvin heikko. Jatka samaan malliin blogin kanssa, minä ainakin jatkan lukemista 🙂

Avatar

Hieno jakso, hieno perhe! Kiitos kun paljastitte itsenne niinsanotusti 😀 Olette ihania 🙂 ps. Topias on komea, en ole ennen kiinnittänyt huomiota!!! 😀

Avatar

Tää oli kyllä todellakin odottamisen arvoinen jakso! Olitte kaikki kyllä aivan ihania! Olisi voinut katsella tuota vaikka monta tuntia… 🙂 Mä kanssa mietin, kun Topias lausui välillä Avan nimen kahdella aalla (tai en tiedä että kuullostiko vain siltä) mutta jäi tosiaan kaivertamaan että miten se oikeesti lausutaan?? Oot kyllä aina ennen kaikissa vieoissa lausunu nimen vain yhdellä aalla? 🙂

Avatar

Ihana oli kattoo teidän jakso! Sulosia olitte kaikki. Jäi ihmetyttämään, et MITTÄÄÄ helvettiä se Iida ketola oikee Eveliinasta jotai päivitteli twitterissään?! Kun näky avan siellä sivu palkissa se sen kirjotus.. Meni vähä ohi siis miks se ees noin kirjottaa:D Tunnetteko jostai tms?

Avatar

Satunnaisia kertoja blogiasi lukeneena päätin katsoa jakson, että saisin vielä paremman kuvan teidän perheestä ja mielestäni vaikutitte ihan samanlaisilta miltä tämän bloginkin kautta: lämpimiltä, rakastavilta vanhemmilta ja oikein ihanalta parilta. (P.S. Myös minun mielestäni Topias on komea ja vaikuttaa mukavalta tyypiltä, pitäkää kiinni toisistanne!)

Tästä lähtien tulen varmasti lukemaan blogiasi ahkerammin, sen verran hyvä fiilis jäi päälle tämän jakson jälkeen. 🙂 Paljon onnea ja kaikkea hyvää sinne!

Avatar

pystyykö tuota jaksoa jostakin netistä katsomaan? asun ulkomailla niin ei voinut telkkarista katsoa 🙁

Avatar

Ihan pakko kommentoida kun kävin tuolla törkysivustolla,jossa jälleen kerran on otettu joku silmätikuksi ja tällä kertaa arpaonni osui sinulle, onneksi olkoon 😉

Itse olen sairastanut anoreksiaa jo ala-asteiässä ja olin todella, todella huonossa kunnossa! Olin ihan tikkulaiha ja kotona sanoin syöneeni koulussa ja koulussa sanoin syöneeni kotona. Päivän aikana saatoin syödä vain esim. 1 mandariinin tai 1 jugurtin ja kyllähän läheiset huomasivat syömättömyyteni. Olin parikymppiseksi asti kokoa 32 ja xxs, xs ja voin niiin samaistua sinun ajatuksiin raskauden tuomista kiloista ja kuinka ihanaa niistä olisi päästä eroon! Odotan nyt toista lastamme ja käytän kokoa 38 (ennen ensimmäistä raskautta olin kokoa 36), en tunne itseäni isoksi,mutta vatsaröllystä raskauden jälkeen olisi kiva päästä eroon. Vie aikaa hyväksyä omat uudet muodot sen jälkeen kun on ollut ihan minimaalisen laiha, eikä rasvaa ole ollut missään kohtaa kehossa, mutta minusta on ihanaa olla NAISELLINEN ei lihava niin kuin luulet olevasi. Naisella kuuluu olla rinnat, reidet ja kunnon takamus 😉

Omissa silmissäni näytät parantuneen syömishäiriöstä koska uskallat käyttää timmejä ja paljastavia vaatteita ja se on minusta hienoa! Itse verhoan maharöllyni väljien paitojen alle.

Mielestäni sinusta annettiin pinnallisempi kuva kuin mitä se varmasti oikeasti on! ja se ilmeisesti oli muutenkin tämän kyseisen jakson tarkoitus.

Kovasti tsemppiä jatkoon ja aion jatkossakin seurata blogiasi koska meillä on niin samat elämäntilanteet, on helppo samaistua tähän kaikkeen:) ole vain rohkeasti oma itsesi!

Avatar

Aivan ihana olet! Niin reipas ja kokeneen oloinen. Itkin onnesta, kun näin vauvan syntyvän. Ihanaa, että myös mies näyttää tunteita! Nauttikaahan vauva-ajasta kunnolla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä