10 lempparikuvaa itsestäni

Kerroinkin Facebookissa viikonloppuna, että tämä viikko tulee olemaan blogissani positiivisuuden viikko. Kierros lähtee käyntiin 10 lempikuvalla itsestäni ja jatkuu 10 lempipostauksellani. Loput 5 valitsin teidän ehdotuksistanne, mutta vielä voi kyllä ehdottaa, sillä tämän viikon jälkeen yritän ottaa tavaksi päättää aina viikon positiivisesti ja tehdä sunnuntaisin näitä 10 lempparia -postauksia. Mutta pitemmittä puheitta, tässä tulee 10 lempikuvaa itsestäni! Oli hirveän vaikea löytää näitä, mutta teki todella hyvää oikeasti keskittyä niihin positiivisiin puoliin ja etsiä hyviä juttuja itsestään. Suosittelen kokeilemaan! Osa näistä kuvista on päässyt lemppareihini, koska siltä päivältä on hyviä muistoja, osa vaatteiden tai hiuksien takia, osa ihan itseni takia ja osa sen takia, että olen kuvassa oikeasti onnellinen. Ja onpahan siellä yksi sen takia, että hitto mun peppu näyttää siinä hyvältä!

10.

869

9.

DSC_0822

8.

148993_10200146945135290_1975234227_n

7.

asu 127 (2)

6.

251366_2171729411704_6159757_n

5.

profiilikuva

4.

Emilia-Huttunen

3.

19.7 005

2.

laihtumisen alkuaikoja

1.

DSC_0102

Kommentit

30 kommenttia
Avatar

Huhhu, kyllähän syömishäiriöön voi sairastua ennen kuin kerkeää itsensä luurangoksi laihduttaa.

Ei se ”miten laiha on” jne, kerro sitä onko anoreksia vai onko muuten vain laihduttanut. Ihan sieltä omasta päästä ja ajatuksista se lähtee.

Sehän on vain hyvä asia jos ei ole luurankomalliksi vielä kerennyt vaan asia on huomattu ajoissa ja niin suurta vahinko ei ole ehkä kerennyt käydä.

t. Ex-syömishäiriöinen

Avatar

Oi mitäkuvia! Oot vaan niin kaunis!! Tää on vaaan mun mielipide mutta musta oot kaunistunut vain kokoajan ja kun sulla on nyt enemmän painoa, olet paljon kauniimpi! (Tuolla en todellakaan tarkoita sitten että olisit läski vaan siis äää… toivottavasti ymmärrät!!)

Avatar

Mun lemppari oli toi kolmonen, siis jossa oot tossa keittiössä, ihan älyttömän kiva tyyli ja onnistunu kuva! 🙂

Avatar

Eikös tuo 1. Kuva näytetty erilaisissa äideissä siinä kohtaa, kun puhuttiin anoreksiastasi ja näytettiin kuvia niiltä ajoilta, kun sairaus oli pahana? Miksi päädyit valitsemaan sen lempikuvaksesi? 😮

Avatar

Tuskin ainakaan sen takia, että oli tuolloin sairaus pahana, musta tuo on kyllä kaunis kuva, koska kasvot ♥ ja hiuksetkin ihanasti, toki kauniimmanhan siitä tulis, jos olisi enempi lihaa luiden päällä 🙂

Ihania kuvia kaikki ♥

Minäkin vähän jäin kaipaamaan pientä pätkää kuviin liittyen, että mikä niissä oli se kaunein juttu omiin silmiisi 🙂

Avatar

LÄÄH! Oot niin ihanan kaunis kaikissa kuvissa. Ava myös suloinen.<3 Lisää näitä lempparipostauksii! Tykkään!

T. Lappeenrantalainen vauvakuumehöperö!

Avatar

2 on lemppari, näytät niin onnelliselta ja kauniilta siinä <3

Avatar

Tyyli vähän hakusessa 😀

Avatar

ihanaa<3

Avatar

Mustakin toi kolmonen on tyylikäs! Ja olen aiemman kanssa samaa mieltä, et vaikka noissa vanhemmissa kuvissa oot hoikempi ja upea, silti nykyinen luukkisi on paljon aikuismaisempi (tyylikäs silti), koska ikääkin on lisää. 🙂 noissa näytät enemmän nuorelta. Ole ylpeä itsestäsi ja siitä miltä näytät!

Avatar

Kolmonen on ihana <3

Ps. käys tykkään mein pojalle mummola makkarat Warma-Uuni Oy:n kaameintakka kilpailussa 😉

Avatar

Munkin lemppari oli kolmonen 🙂 ja mielestäni myös olet koko ajan kaunistunut (äitiys kaunistaa!) Mutta myös se jotta kropassa on muutakin kuin luut 😉 <3

Avatar

Ooi miten kaunis oot 🙂

Avatar

Olis kiva saada joka kuvaan joku kommentti miks se on yks sun lempparikuvista 🙂 nyt ne on vaan liuta kuvia…

Avatar

nelonen on ihana! 🙂

Avatar

Lempparisi se, missä sairastit anoreksiaa? Eikö kannattaisi unohtaa ne kuvat ja ihannoida nykyisestä vartalostasi otettuja kuvia. 🙂

Avatar

Musta on huolestuttavaa että näistä kuvista iso osa on sun sairauden pahimmilta ajoilta.. Ikävää jos vieläkin ihannointi sitä sairasta luisevaa ja laihaa kroppaa 🙁

Muuten olet kyllä aivan upea ja häikäisevän kaunis nainen! Se oikea onnellisuus ja hyvinvointi vaan lisää hehkuasia, joten terveissä mitoissa näytät sata kertaa paremmalta kuin alipainoisissa!

Avatar

Aivan upeita kuvia!:)muutenki oot niin mahtava persoona!ihana seurailla sun elämää blogin kautta!:)tsemppiä ja hauskaa joulun odotusta teirän koko perheelle!

Avatar

Ihana postaus, tosin pakko yhtyä muutamaan kommentoijaan että olisi ollut kiva kuulla vaikka vain parilla sanalla mikä tarina kuhunkin kuvaan liittyy (:

Ja voisin vielä ehdottaa positiivisuuspostauksiin top-10 lempparituoksuja ja -ääniä, tai sitten ihan vaan yleisesti asioita joista nautit (rauhallinen hetki lasten mentyä nukkumaan, oma aika ripsihuollossa, koko perheen voimin ulkoilu…) ja joista saat ”tankattua” positiivista energiaa.

Ihanaa joulunodotusta teidän koko perheelle <3

Avatar

Hyviä kuvia ovat, ja täytyy sanoa, että minusta tuossa nro 2:ssa näyttää se pepa hyvältä. Eivät nuo kuvat ainakaan minusta mitään ”luurankokuvia” ole, vaan hoikka tyttö, ja muotojakin löytyy kaikissa kuvissa. Sen olen elämäni aikana huomannut, ettei muutama kilo sinne tai tänne vaikuta mihinkään muuhun, kuin vaatekokoon :-).

Avatar

Nelonen on ehdottomasti paras!

Avatar

Kauniita kuvia ja sinä olet kaunis <3

Komppaan silti osaa ylläolevista kommenteista. Kyllä hiukan kauhistuttaa, että valitset kauneimmaksi kuvaksi kuvan, jossa olet aivan liian hoikassa kunnossa, sairaan näköinen. Toivottavasti et sairastu uudestaan. Sinulle on kaksi ihanaa lasta ja mies. Ymmärrän halusi hoikkua raskauskiloista, mutta liikut varmasti taustasi huomioon ottaen hyvin aralla alueella, eikä nämä kuvat oikein kerro hyvää… Mutta toivon todella, että olen väärässä <3

Avatar

Harmittaa, että valitsit parhaimmaksi kuvaksi tuon kuvan, jossa olet sairas. Huomaa, että et ole vielä parantunut. Toivon todella, että paranemisprosessisi onnistuu. Siihen tarvitaan monen eri tahon apua ja itseluottamusta. 🙂

Avatar

Miksi minusta taas yksikään kuva ei näytä anorektisen laihalta? Hoikka tyttö vaan.. Tai ehkä nuo kuvat eivät ole pahimmasta vaiheesta, anorektikoksi en lähtisi tuollaista ihmistä sanomaan.

Avatar

kai tiesit, että Emilia _on_ anorektikko? siksi ymmärrän hyvin monen huolen näistä ihannekuvista, sama ajatus heräsi minullekin mieleen kun näin suosikkikuvan :/ olisi tosiaan kiva tietää Emilia, että miksi tämä 1. kuva on suosikkisi? tuskin ainakaan sen takia, että olit kovin onnellinen? joku veti myös kateellisuuskortin esiin näissä ”negatiivisissa” kommenteissa. mä en ole vielä yhtäkään negatiivista kommenttia nähnyt, ja toivon ettei Emiliakaan näitä negatiivisina ota. minusta moni on ihan asiallisesti ihmetellyt, että suosikkina on juuri se kuva, jolloin Emilia oli sairaammillaan, tai ainakin melkein.

Avatar

Musta sä et kyllä näytä yhdessäkääm kuvassa anorektiselta. Hyvin onnistuneita kuvia, joissa mun silmään ainakin on elämäänsä tyytyväinen nainen 🙂 Harmi juttu, et jotkut kateelliset jaksaa laittaa noita negatiivisia kommentteja! Ja mun mielestä on vaan rohkeeta laittaa kuvia myös noilta ajoilta, jolloin et voinut niin hyvin. Musta se kertoo nimenomaan sen, et käsittelet asiaa, etkä ainakaan häpeä sitä! Go girl!!

Avatar

10 ja 9 lempparit! Tosi nätti nainen oot 🙂 ootko kuinka pitkä? 🙂

Avatar

Satuin tähän blogiin ihan sattumalta, enkä kuvista huomannut yhtään että sinulla olisi ollut anoreksia, saati sitten paha sellainen. Hämmästyin kun luin kommenteista, että suurin osa kuvista on sinun anoreksia-ajoilta. Minun täytyy kyllä nyt hoikkana ihmisenä sanoa, että et näytä yhtään liian laihalta, juuri sopivalta. Tuntuu, että nykyään jos ihminen on hoikka, kaikki ajattelevat, että hänellä on anoreksia. Jos urheilee ja syö hyvin, voi hyvin ja näyttää hyvältä, se on aina paheksuttava asia? Minun painoindeksini mukaan minulla olisi normaalipainoon matkaa 1,5kg, mutta se on pieni määrä ja miksi ottaa siitä niin isoa stressiä? Ruoka kuitenkin maistuu ja olo on hyvä. Jos haluat olla hoikka, senkun olet, niin kauan kuin se ei vaikuta terveyteesi. Ja tähän ei tarvitse tulla sitten pätemään omalla tiedollaan, kirjoitin tämän vain kuvien ja muiden kommenttien saattelemana, en siis tiedä muuta taustoista ym. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä