Synttärihumua

Lokakuussa juhlittiin Avan kaksivuotispäivää ja nyt on blogin synttäreiden vuoro! MUTSIS ON. täyttää 11.12. kokonaiset kaksi vuotta. Tää on mulle hurja saavutus ja tärkeä päivä. Alle kahdessa vuodessa olen saavuttanut blogin kanssa todella paljon, toisaalta mietin, että vasta kaksi vuotta olen blogannut, mutta sitten taas oon ihan äimänä, että jo kaksi vuotta on mennyt bloggaamisen parissa. Luvassa on kaikeanlaista kivaa, synttäripäivänä kannattaa pysytellä linjoilla aamusta iltaan 😉 Mutta nyt mennään yhteen osioon synttärisuunnitelmista.

Kahden blogivuoden kunniaksi ajattelin tehdä pitkästä aikaa kysymyspostauksen! Nyt on mahdollisuus kysyä kaikkea, mikä teitä on tämän kahden vuoden aikana jäänyt mietityttämään. Kysymisaikaa on tällä kertaa lyhkäsemmin, ettei kysymyksiä tulisi aivan valtavasti, sillä luvassa on paljon muutakin ja aikataulu on vähän tiukka. Kysy siis kysymyksesi 9.12. klo 22 mennessä!

pikkujoulu 145

Lisäksi nyt on mahdollisuus vaikuttaa synttäriviikon ”ohjemistoon”. Mitä ekstraa tahtoisitte synttäreiden kunniaksi lukea tai nähdä? Voin vilauttaa sen verran, että luvassa on ainakin blogin oma historiikki.

Kommentit

66 kommenttia
Avatar

Mistä yleensä ostat vaatteet lapsillesi/itsellesi? 🙂

Avatar

Kuinka kauan olette Topiaksen kanssa ollut yhdessä?

Kuinka kauan olitte kerennyt seurustelemaan kun aloit odottamaan Avaa?

Olitteko jo kerennyt muuttamaan Topiaksen kanssa yhteen raskauden ilmettyä?

Avatar

Mitä Topias tekee työkseen? Elätkö kotihoidon yms tuilla, vai saatko blogista hyvin masaa? Miten teillä on varaa nuorena perheenä OSTAA oma asunto?

Avatar

No ihmiset saa pankista lainaa…….

Avatar

mitä se SULLE kuuluu

Avatar

Miksi ei olisi varaa ostaa? Pankista saa lainaa kyllä, ja turun seudulla asunnot ei ole kovin korkeissa hinnoissa esim. pk-seutuun verrattuna…

Avatar

Oho oho, täälläpä on kärkästä porukkaa. Ja ei se pankki nyt ihan tulottomille voi lainaa myöntää… No mikäs siinä jos haluu olla pankin orja seuraavat parikyt vuotta(;

Avatar

Niin no, olla pankin orja ja maksaa pois OMAA asuntoa, tai sitten laittaa rahaa vuokraan jota koskaan ei tule saamaan takaisin…. Onhan se jokasen oma valinta, mut aika harvoin ihmiset nykyään ilman lainaa mitään ostelee.

Avatar

kertoisitko siitä uskontojutusta vähän tarkemmin ja enemmän?

Avatar

Laita avasta ja nompusta jonkinlainen video tänne!

Avatar

Sen minäkin haluaisin kuulla, että miten teillä on varaa OSTAA oma asunto…itsekkin sellaisen haluisin ja siksi kyselisin vinkkejä 😉 Myös kiinnostaisi kuulla teidän normaaleista päivä rytmeistä 🙂

Avatar

En voi tajuta näitä ihmettelyjä. Mulla on useampi kaveri (lapseton tosin), joka on käynyt ammattikoulun, nyt ikää 22+ ja on oma asunto yhdessä puolison kanssa. Topiashan on kai jo jotain lähemmäs 25v, jos on käynyt amiksen (ei mitään hajua onko, mutta oletetaan näin) niin töissä on ehtinyt käymään jo reilusti yli viisi vuotta. Asunnon ostamiseen kun ei tarvitse olla mitään 100 000e säästössä, asuntolainasta koskaan kuullut…?

Avatar

Mä en kans ymmärrä, et mikä tossa on niin ihmeellistä… itse oon 20 mies 23 meillä on alle vuoden ikäinen vauva ja meillä on oma asunto. Ihmiset luulee varmaan että lainaa pitää lyhentää pari tonnia kuussa, jos luulevat et joku miljonääri pitää olla omistaakseen asunnon xD

Avatar

Asuntolaina ei välttämättä ole ihan simppeli juttu… Ei pankki sitä myönnä ihan kenelle vaan. Kyllä olis hyvä olla säästöä ja hyvät takaajat.

Avatar

oletko koskaan ollut niin kipeä,että Topias on joutunut vahtimaan yksin lasta/lapsia?

Avatar

Onko sua jännittänyt jokin asia,josta olet kirjottanut,että tuleeko siitä kamala paskamyrsky niskaan?

Avatar

Jos omasta mielestä on ”läski” ja muiden mielestä ei, mitä tehdä? jos haluaa laihduttaa,edes sen läskin mahan pois.

Avatar

jos on omasta mielestä ”läski” ja muitten mielestä ei, mitä tehdä? jos haluaa laiduttaa edes vähän ja millä keinoilla?

Avatar

millasta oli olla silloin erilaisten äitien kuvauksissa? jännittikö?

Avatar

onko sinulla ja Topiaksella yhteistä kappaletta/biisiä? 🙂

Avatar

Millainen teini olit?

Montako kertaa olet seurustellut ennen Topiasta?

Mistä lasten nimet tulevat? Onko jotain syvällisempää tarinaa vai ihan vain koska ovat niin kauniita nimiä?

Mitkä asiat koet hankaliksi sen vuoksi, että olet saanut lapset niin nuorena?

Miten olet tullut näin suosituksi?

Suosikki ruokasi?

Millaisena näet elämäsi vuoden, viiden ja kymmenen vuoden päästä?

Oot huippu nainen, vähän kuin mun esikuva :’)

Avatar

Tekisitkö päivä videona ja tässä kysymykset:

-Mistä saat ideat postauksiin?

-paras kokemus?

-Millasta äitiys on mielestäs?

-Mitä mieltä oot teiniäideistä?

-Teetkö videopostauksii?

-miten ja mihin rakastuit topiakseen?

-kuinka monta lasta haluaisit?

:))

Avatar

Mielialasi nompun syntymän jälkeen? Millaisia päiväsi ovat normaalisti? Ootko yksin lasten kans kotona, vai,onko topias siellä? Mitä teette ym? Päivärytmistä vähäsen :):)

Avatar

Siinä Erilaiset äidit-jaksossa mainittiin, että sulla on ollut hankalat välit sun siskon kanssa. Tarkotettiinko siinä Eveliinaa ja miksi teillä on ollut hankalat välit?

Avatar

Haluaisin kuulla sun uskonnosta enempi 🙂

Avatar

paljon olet pitkä?

mitä harrastat tai olet joskus harrastanut?

mitä todennäköisesti tekisit jos ei olisi lapsia?

mitä teit ensin kun sait kuulla olevasi raskaana ja Avalle ja sitten Nompulle?

mistä ostat yleensä huonekalut?

monta kertaa viikossa käytte kaupassa?

Avatar

Jännittääkö muutto uuten kotiin?

Oletko hyvissä väleissä sisarustesi kanssa ja montako heitä on?

Onko sinulla ammattia?

Tykkäätkö leipoa ja kokata?

Minkä ikäisenä aloit käyttämään korkokenkiä?

Mitä mieltä vanhempasi ovat bloggaamisestasi?

Oletko saanu paljon ”paskaa niskaan” kun bloggaat?

Milloin aloit valokuvaamaan?

Kuinka paljon käytät aikaa itsesi laittamiseen päivässä?

Tienaatko bloggaamisella paljon?

Oletko tyytväinen siihen että siirryit kaksplussalle bloggaamaan?

Olet niin super kaunis ja vaikutat todella ihanalta ihmiseltä! Oon saanut susta paljon inspiraatiota laihdutukseen, mutta vielä tarvittas vaan enemmän niitä tekoja :DD

Avatar

Mikä se sinun buddhalaisuus-juttu oikein on/oli?

Avatar

Hoitaako sun vanhemmat paljon lapsia kun sulla on niin paljon viikonloppumenoja? Postaus Avan synttäreistä ja enemmän lapsista muutenkin,ne meitä äitejä kiinnostaa eniten=)

Avatar

videota ainakin! ja sellanen missä lapset on myös mukana 🙂

mutta kysymyspostaukseen sellasta että miten sun syömishäiriön laita on nyt? ootko koskaan katunut lapsiesi nimiä? jos teille on tulossa kolmas lapsi joskus, niin milloin sen aika on suunnilleen? onko teillä koko perheen kanssa jotain yhteisiä harrastuksia? onko avalla suunnilleen samanikäisiä kavereita? 🙂

Avatar

Mitä kadut elämässäsi eniten? Oliko lapset suunniteltuja vai vahinkoja? Kuinka pitkä olet?

Avatar

Päivä videona postaus olis kiva, jos ehtiset toteuttaa sen 🙂

Avatar

Ootko tehnyt tietoisen valinnan olla vastaamatta kaikkiin kommentteihin? En tarkoita törkykommentteja vaan ihan tavallisia.

Avatar

Ja ekstrana normipäivä -postaus 🙂

Avatar

Mua kiinnostaa,et miten imetys onnistuu,jos laihduttaa? Imetätkö edelleen? Synnytin kuukausi sitten, ja kovasti olisin halunnut aloittaa laihdutuskuurin, mutta rintamaidon määrään se vaikutti heti,joten on pakko malttaa odottaa koska haluan imettää. Onneksi imetyskin aika hyvin saa kilot lähtemään.

Avatar

Kaikki bloggaajat on aina tosi salamyhkäsiä siitä, että miten saavat blogista tuloja. Mua siis ihan uramielessä itseäni kiinnostaa tietää, että millä tavalla rahaa voi bloggaamisesta (muuten kun mainostaminen) saada ja paljonko? Siis suuntaa antavasti jos viitsit avartaa. 🙂 Ja jos on näin että bloggaaminen on sun työ niin tarkoittaako se että sun on pakko suoltaa tekstiä ja keksiä kirjoitettavaa, välillä jopa pakolla ja tietyin väliajoin? Onko yhtään turhauttavaa välillä?

Mitä tarkoitit kun sanoit, että on hankalat välit siskoosi? Miten suhtaudut siihen, että hänkin on raskautunut noin nuorena? Ajattelitko ollenkaan että voi ei, tai ajatteliko vanhempanne?

Jos jotain voisit tehdä toisin, mitä se olisi?

Avatar

Pelottiko sua itseäsi raskaudessa mikään ennen ensimmäistä raskautta? Mulla on aivan järkyttävä vauvakuume, mutta myös melko vakava oksentamisfobia ja siihen liittyvä paniikkihäiriö, ja harkitsen koko raskautta vaan siksi, että pelkään omalle kohdalleni suuria raskauspahoinvointeja.

Onko oksentaminen sulle ihan neutraali kokemus, kun olet sitä jo melko paljon kokenut? Pelkäsitkö toisen raskauden olevan yhtä vaikea kuin ensimmäisen? Ylipäätään, miten uskalsit tulla uudelleen raskaaksi niin vaikean ensimmäisen raskauden jälkeen?

Jos on liian henkilökohtaisia kysymyksiä vastataksesi blogissa, voin laittaa myös sähköpostia!

Avatar

Arvostatko puolisosi vanhempia?

Avatar

Mikä on kysymys, jonka haluaisit sulta kysyttävän? Ja vastaa siihen!

Avatar

Mua kiinnostais ihan tosi paljon saada lukea joku postaus minkä topias on tehnyt! Ja sit kiinnostais kans tietää siitä jostain uskontojutusta mistä tässä on muutkin höpisseet.. 🙂 videopostauskin ois kiva normi päivästä 🙂

Avatar

Must ois kanssa kiva lukea joku juttu minkä Topias ois kirjottanu esim susta, isänä olemisesta ym.. 🙂

Avatar

Haluaisin kuulla siitä miten kauan sä ja Topias ootte seurustellu ja onko naimisiinmenosta ollut jotain puhetta? Miten sukusi suhtautui ensimmäiseen raskauteesi?

Avatar

Äitiyteen liittyen: mitä piirteitä haluaisit omaan äitiyteesi omasta äidistäsi? missä tavoissa et haluaisi olla kuin oma äitisi? Oli tosi vaikeaa muotoilla, toivottavasti ymmärsit!

Avatar

Millainen lapsuus sulla oli ? Millaiset välit sulla on sun vanhempiin, siskoihin ja Topiaksen perheeseen? Millainen oppilas olit yläasteella ja lukiossa? Milloin lähdet jatko-opiskelemaan, ja haluatko edelleen kätilöksi? Mitä Topias opiskelee? Haluatko enempää lapsia? Miten toinen lapsi on muuttanut arkea? Ketkä on sun parhaat bloggaajakaverit? Mikä on sun uskonto ja poliittinen kanta?

Avatar

Voisitko tehä video-postauksen joskus? 🙂 Mitä Topias opiskelee? Jännittääkö muutto Turkuun? Monta vuotta olet seurustellut Topiaksen kanssa? 🙂

Avatar

Miten Ava on suhtaunut Nomppuun? Onko mustasukkainen? Muutenkin toivoisin enemmän lasten kuulumisia ja kuvia. Avan synttäripostaus olisi myös kiva lukea! 🙂 Kuten jo joku tuolla kirjoitti, olisi lukea Topiaksen kirjoittama postaus.

Avatar

Minua kiinnostaisi kuulla lapsien ikäeron plussat ja miinukset 🙂

Avatar

Haluaisin tietää miten selvisit henkisesti Avan odotuksesta, joka oli varmasti rankka ja miten uskalsit vielä sen kokemuksen jälkeen tulla uudelleen raskaaksi. Lisäksi haluaisin tietää mitkä ovat mielestäsi Topiaksen hyvät ja huonot puolet sekä jos saisit muuttaa yhden asian hänessä niin mikä se olisi?

Avatar

Ootko minkälaisissa väleissä vanhempiesi kanssa? Näättekö usein?

Avatar

Voi ei, myöhästyin muutaman minuutin.:D Mutta kokeillaan silti, millä kiharrat hiuksesi?

Avatar

TÄYDELLINEN kuva nainen. Ootko tyytyväinen ulkonäköös? T. kateellinen 😉

Avatar

Kauan imetit Avaa? Entä kauan aiot imettää Noah-Micheliä?

Avatar

Onnistuisko lukijoiden kysymysten esittäminen videolla? 🙂

Olisi myös kiva nähdä videopostaus, jossa olet molempien lasten kanssa 😉

Avatar

Kerroit joskus aikanaan, että erositte Topiaksen kanssa Avan vauva-aikana(ko)? Mistä teidän eronne johtui siis ja miten päädyitte takaisin yhteen? Entäs nytten kun teillä on pikku Nomppu niin miten teidän parisuhde voi?

Hyvää Joulun odotusta koko perheellenne. 🙂

Avatar

Joko kävit hammaslääkärillä?

Avatar

Kysymys, jota sulta ei koskaan kysytä, mutta johon haluaisit vastata? Ja vastaus siihen, tietty! 😉

Mitä odotat eniten vuodelta 2014?

Millaisia suunnitelmia sinulla on opiskelujen yms. suhteen?

Tsemppiä muuttotouhuihin ja hyvää joulua! Oot ihana! 🙂

Avatar

Jotenkin tosi ihana toi kuva susta! Söpö ilme ja upeet hiukset! 🙂

Avatar

Harrastat kai jalkapalloo. Kertoisitko siitä lisää? Avan ystävistä ja leikeistä? Lasten luonteesta ja sosiaalisuudesta?:)

Avatar

Hei Emilia 🙂 Millä tavoin pääsit syömishäiriöstä yli? Ja miten sait sairastumisesi jälkeen sopivan kontrollin syömiseen? Läheiselläni kävi niin, että anoreksian jälkeen ei ollut minkäännäköistä kontrollia syömiseen, kun kaikki syöminen oli aiemmin ollut niin tarkkaa, joten hän sitten sairastui siihen toiseen ääripäähän. Mahtava ja mielenkiintoinen blogi sulla! =)

Avatar

Ensinnäkin onnittelut kaksivuotiaalle blogille! 🙂 Muutama kysymys: Olen käsittänyt, että haluaisit vielä lisää lapsia. Jos saisit yksin päättää, niin kuinka monta ja millaisella aikataululla? Oletko jo huomannut joitain eroja tytön ja pojan äitinä olemisessa? Vinkkejä esikoistaan odottavalle? Kuinka monta vaatekertaa vauva tarvitsee? 🙂 Täytyy vielä lopuksi mainita, että erittäin kaunis kuva sinusta!

Avatar

Saisinko sinun siskon blogiin linkin?

Avatar

ootko sää parantunut täysin siittä syömishäiriöstä? mikä on äitiydessä haastavinta? onko sulla menny koskaan niin pahasti hermot lapsiin että on tehny mieli lyödä tms?

Avatar

Erilaiset äidit – ohjelmassa teidät esiteltiin Turkulaisena perheenä, miksi jos asut kerran Liedossa?

Avatar

Toivottavasti tää nyt ehtii vielä! Mutta mistä ostat yleensä lasten ja erityisesti vauvojen vaatteet? 🙂

Avatar

Kutsuttiinko teidät Iinan ja Oton häihin? 🙂

Avatar

1. Lempi jouluelokuva/elokuvat

2. Mitkä ovat sinun mielestäsi joulun värit?

3. Tykkäätkö hengailla yöpuvussa koko joulun?

4. Jos saisit ostaa vain 1 ihmiselle lahjan, kuka tämä henkilö olisi?

5. Oletko koskaan rakentanut piparitaloa?

6. Onko sinulla joulutoiveita/lahjatoiveita?

7. Joulun lempi tuoksu?

8. Lempiruoka/herkku jouluna?

9. Millaisia jouluperinteitä teillä on?

10.Miten sun laihdutus etenee?

11.Mitä on kauneinta mitä sulle on sanottu?

12.Lempi:

– hedelmä

– väri

– elokuva

– artisti

– tv-sarja

– ruoka

– asu

OLET IHANA! Voitko tehdä kysymyspostauksen videolle? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä