Pukin apulainen pikkumustassa

Pikaiset heipat täältä kaaoksen keskeltä! Facebookkia seuraavat tietävätkin, että muutimme tosiaan viikonloppuna tähän uuteen asuntoomme. Muuttolaatikoista on purettu vasta keittiötarvikkeet, eikä niitäkään kokonaan, ja meillä eletään laatikoista. En edes jaksaisi purkaa turhaan kaikkea, koska kohta ne saa taas pakata pois remontin tieltä. Remontistakin on aika paljon uutta päivitettävää, suunnitelmat kun ovat olosuhteiden pakosta muuttuneet…

Laatikoiden purkaminen saa nyt kuitenkin odottaa, sillä joulua juhlitaan vielä kaksi päivää. Meillä joulu juhlitaan kolmessa osassa aina eri porukan kanssa, joten kokonaiset kolme päivää saa ahtaa itsensä täyteen jouluruokaa läheisten kanssa, antaa ja avata lahjoja sekä nauttia ihan vaan siitä tunnelmasta. Mulla on ihan hirveästi kerrottavaa ja postattavaa, mutta koska nyt on jouluaatto, pistän vain muutaman kuvan päivän lookista tuomaan jotain sisältöä tähän hautausmaatakin hiljaisempaan tekeleeseen, joka on olevinaan blogi. Viikonloppuna viimeistään päästään taas kunnolla postaamaan! Jälleen kerran pakko todeta: on hullua muuttaa jouluna! Joka sekunti pitäisi revetä miljoonaan eri suuntaan, kreisimeininki.

joulu 076

Villapaita* Sheinside (suora linkki tässä)

joulu 090

Mekko Bikbok

Rannekoru Bikbok

Ainiin, sain muuten mun ensimmäisen paketin sieltä Sheinsidelta! Paketti tuli tosi nopeasti, kahdessa viikossa! Ulkomailta tilatessa kun useasti menee helpolla se kuukausi. Palvelu oli kyllä todella mukavaa ja oon superyllättynyt näiden vaatteiden laadusta, esimerkiksi tuo ensimmäisen kuvan villapaita on ihan superlämmin ja mukava, sekä keräsi kauheasti kehuja! Rakastuin siihen heti kun sen näin nettikaupassa, mutta se on päällä vielä miljoona kertaa ihanampi. Se oli nyt muuten vielä tarjouksessakin. Tarkenin loistavasti kulkea takki auki, kun tuo paita lämmitti niin hyvin. Jopa Topias kehui sitä, sekä saamaani takkia, vaikka sitä ei ikinä kiinnosta mun vaatteet yhtään. Suosittelen lämpimästi! Suoraan sanoen mä en ollut ennen uskaltanut itsekään tuolta tilata, koska jotenkin en ikinä luota noihin ulkomaalaisiin nettikauppoihin, vaikka sitä näkyykin joka toisessa blogissa, mutta ystäväni kehuttua Sheinsidea, uskaltauduin ottamaan sinne itse yhteyttä. Ja onneksi otin, ei ole bloggaajien kehut olleet turhia! Toivottavasti tieni Sheinsiden kanssa on pitkä ja menestyksekäs.

Nyt kun hairahduin asiasta pois niin jatketaan kehulinjalla; kiitos Skanssin Bikbokin henkilökunnalle avusta mekon löytämisessä, siellä on aina aivan loistavaa palvelua.

Ps. Kannattaa seurata Facebookin lisäksi Instagramia @emiliaiidajosefina ja Twitteriä @IidaJosefina, jos tahtoo nähdä juttuja vähän etukäteen ja kuulla kuulumisia silloinkin kun blogi on hiljaisempi.

*giveaway

 

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Itse tilasin tänään tuolta ihan nuin vain ja mulla ainakaan ei tullimaksuja ollut lainkaan!:) toivottavasti vaan pitää paikkansa.. Mutta ainakin sanottiin että maksu meni perille !

Avatar

Skanssin Bikbokissa tosiaa aevan mahtavaa henkilökuntaa! Itelle kans tarttui sama musta mekko matkaan.. :–)

Avatar

Ootpa ollu kauniina :)!

Avatar

Oliko tuo Sheinside-paketti siis yhteistyön kautta saatu? Koska oon kuullut että niin ne paketit tulee vähän nopeampaa kuin jos muuten vaan tilaa 😀 olis ihana tilata sieltä vaatteita, mutta en tosiaan uskalla jos sitä saakin odotella kaks kuukautta plus maksaa hirveät tullimaksut.

Avatar

Mietin kanssa, että aika kauan kestää kun 2 viikkoa paketin tulemisessa. Kun esim. shopbopilta tilaa niin menee vaan pari kolme päivää ja sekin tulee jenkkilästä..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä