Ihan itte tein

Tai no Topias teki, nimittäin puunkantokorin. Topiashan on puuseppä ja hänellä on kahden muun puusepän kanssa oma firma, jossa he tekevät vähän kaikenlaista. Jouluksi Topias halusi tehdä meidän vanhemmille ja isovanhemmille jotain itse, joten hän suunnitteli ja teki neljä puunkantokoppaa. Vähän suomalaista designia! Harmi kun meillä itsellä ei ole takkaa, sopisi nimittäin hyvin meidän sisustukseen, meillä kun yritetään suosia sitä suomalaista, laadukasta ja tyylikästä. Mun mielestä toi on aivan upea, paljon hienompi kuin ne ainaiset pärekorit.

joulu 060

joulu 061

joulu 065

joulu 066

joulu 067

Kieltämättä puuseppämies on tosi kätevä, tällä hetkellä se rakentelee mulle ihanaa designkenkähyllyä! Suuri apu tulevassa remontissa. Muuta omin kätösin väännettyä meiltä ei lähtenyt kellekkään, koska olen sukkapuikkojen kanssa yhtä sulava kuin norsu luistimilla.

Annoitteko te yhtään itse tehtyjä lahjoja?

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Mää niin kuolaan teidän huonekalujen perään. Kerranki on joku nuori perhe, joka tuntee artekin. Ja tää kori on mahtava!!

Saisinpa minäkin puuseppä-poikaystävän joskus 😀

Avatar

Vau, tosi tyylikäs!

Mä leivoin muutamat maustekakut lahjoiksi ja paketoin nätisti sellofaanilla. 🙂

Avatar

tosi upeat!

Avatar

Nätti 🙂

Avatar

Pikkuveljelle lähti, kummipojan nimissä, itsetehdyt suomen lippu villasukat. Saas nähdä kestävätkö kilpakävelijän matkassa kuukauden mittasen etelän leirin vai tarviiko heti tehdä uudet.. 🙂

Avatar

Noitahan voisi hyvin kaupata hintalapulla Suomalaista designia 50e/kpl ja varmasti menisi kaupaksi! Myyntiin vaan ensi jouluksi läjä johonkin käsityökirppikselle.

Avatar

Me tehtiin pojan kanssa tyynyliinat joihin kirjoitin tekstin ja toiselle puolelle Tomas sai piirtää. Tällaiset meni isovanhemmille ja isoisovanhemmille. 🙂

Avatar

Tosi tyylikäs ”kori”! Minä tein suunnilleen puolet joululahjoista itse, koska muutenkin neulon koko ajan jotain.. En osaa enää edes katsoa telkkaria tai elokuvia, jos ei käsille ole mitään tekemistä 😀

Avatar

Kaikkihan tuota tuli tehtyä itse neuloen. Useampi pari sukkia, myös lapasia sekö muutama pipo ja huivi eksyi näiltä puikoilta pukinkonttiin! 🙂 Sano Topiakselle, et hieman pienentää puukoppaa ja laittaa myös toiseen suuntaan noi ylöspäin menevät tuet, niin sulle tulee siitä hyvä paperinkeräyskoppa mainoksille ja roskiin meneville lehdille 😉 Toivottavasti nyt ymmärsit mittee tarjotin! 😀 Savolaiselta kun on hankala suoraa vastausta saada!

Avatar

Onpas hieno! Itse tehdyt lahjat ovat kyllä aina parhaita!

Itse tein teepusseja ja kanelimanteleita sekä kummitädille taatelikakun. 🙂

Avatar

On se Popi niin pal etevä!

Avatar

Maailmalle lähti 9 pakettia leipomiani macarons-leivoksia ja niiden kanssa piparilla maustettuja marenkeja. Poikaystävälle piirsin kuvan meistä ja ”open when”-kirjeitä väkertelin. Luojalle kiitos kädentaidoista kun rahasta on pulaa ja silti rakastaa lahjojen antamista.

Avatar

Ihana tuo puunkantokoppa! Täällä myös yksi, jonka mies on puuseppä 🙂 on se kiva, kun on laadukkaita ja itsetehtyjä huonekaluja ja juuri sellaisia, kun itse on suunnitellut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä