Vuoden pettymyksen tuottajat

Saarioisten lihaperunasoselaatikko

Tämä on oikeasti herkullista, siis ihan parasta. Se on aina meidän laiskan päivän ruoka ja ainoa ruoka, joka uppoaa Avalle aina. Mä itse rakastan lihaperunasoselaatikkoa ja voisin vetää tätä purkkitolkulla. Mutta nykyään en enää jaksa Saarioisten laatikoita ostaa, koska siitä ei saa muuta kuin pahan mielen, kun noi laatikot ei pidä yhtään! Aina on koko ostoskassi ihan mönjässä ja kaikki tavarat tahmasia, kun tuolta vuotaa ne nesteet läpi, vaikka pitäisi kuinka tarkkaan vaakatasossa. Ihan hemmetin ärsyttävää.

Fazer pitaleipäsipsit

Nämä on ihan hirveän hyviä ja olen niitä monta kertaa suositellut, mutta en enää oikein pysty ostamaan näitä enää, koska kohdalleni osui pilaantunut pussi ja jäi vähän kammo. Nyt pelkään aina, että ihanan pitasipsin suuhun heittäessäni, se paljastuukin mädäntyneeksi. Piti laittaa se pussi Fazerille ja pyytää tuotekorvausta, mutta se joutui muuttaessa roskiin, joten se mahdollisuus jäi siihen. Samasta pussista löytyi vielä hiuskin, hyi.

Marlin sokeriton mansikkaraparperimehu

Taas yksi suosikkimehuni, jota lakkasin ostamasta, koska se typerä korkki meni _aina_ rikki avatessa! Ihan sama kuinka varovainen yritti olla. Ärsyttävää ärsyttävää!

Seppälän ripsiliima

Ostin Seppälästä ripsiliiman, joka osoittautui niin karsean vetiseksi litkuksi, että eihän sitä voi millään saada niihin irtoripsiin! Ihan kun yrittäisi saada vettä pysymään siinä ripsien nauhalla. Mission impossible. Tämä oli valitettavasti tarjonnan ainut ja mukamas laadukas liima, ainakin hinnan takia odotin laatua, mutta ei. Heitin koko roskan pois, kun ei tommosella mitään tee. Mulla on toinen liima, joka on ihan maailman paras, sekin Seppälästä, mutta niitä ei enää myydä.

Turun Nightclub Marilyn

Karseinta kuraa ikinä! Niiden pitäisi maksaa asiakkaille, että kukaan suostuisi menemään sinne, kauhea räkälä. 8 euroa maksoin siitä ”ilosta”, että pääsin sinne kasvattamaan heppiä otsaan, siihen vielä narikkamaksu päälle. Lattiat oli niin tahmeat, ettei päässyt eteenpäin liikkumaan, tanssilattia oli kirjaimellisesti täynnä lasinsiruja, tiskiltä ei saanut juotavaa mitenkään alle puolessa tunnissa, ”asiakaspalvelu” oli luokkaa mitä sä siinä häiritset, vessa haisi niin pahalta, ettei happea saanut, porukka oksenteli penkeillä, eikä heitä edes heitetty ulos. Ei enää ikinä.

Myllyn kultajousi

Ostin Topiakselle joululahjaksi Tommy  Hilfigerin kellon, joka oli vielä aika hintavakin, mutta sekään ei houkuttanut myyjää edes yrittämään olemaan hitusen parempi asiakaspalvelija. Odotin kiltisti vuoroani vuoronumeroni kanssa ja kun se koitti, kerroin naismyyjälle, mitä halusin katsoa. Katsoin kolmea eri kelloa ja yritin kysyä niistä muutaman kysymyksen ja lisäksi saada hänen mielipiteensä, mutta ei tätä myyjää kiinnostanut tehdä muuta kuin näpytellä kengällään ja odottaa, että saisin päätettyä, vaikka jälkeeni ei ollut edes yhtään asiakasta jonossa. Kysymyksiini vastattiin olankohautustyylillä ja yhtäkään hymyä ei irronnut, vaikka kovasti yritin olla ystävällinen ja hymyillä. Olipa hauskaa ostaa hienoa kelloa mulkoilevan akan tuijotuksen alla. Jos Timanttisilta olisi löytynyt samaa kelloa, en varmana olisi ostanut Kultajousesta yhtään mitään. Eipä tarvitse sielläkään enää asioida.

Mihin te petyitte tänä vuonna?

Kommentit

37 kommenttia
Avatar

Kultajousesta saa kyllä niin huonoa palvelua. Tästä on jo muutama vuosi aikaa, mutta edelleen kirkkaana mielessä myyjän hapan käytös. Olin ostamassa kummitytölle hopealusikka sarjaa ja myyjä oli erittäin epäkohtelias. Tuijotti päästä varpaisiin sen näkösenä että eihän tuolla mitään rahaa ole. Vastaukset oli lyhyitä ja happamia. Lisäks kun kyselin kaiverruksista, suunnitelmissakun oli antaa kummitytölle yksi lusikka joka syntymäpäivä.Kaiverrukseen tulisi nimi, syntymäpäivä ja vuosi. Asiaa esittäessäni myyjä katsoi sitruunanaamallaan mua ja totes et eihän siinä ole mitään järkeä kaiverruttaa lusikoita piloille. Niistä laskee arvo! Tosiaan, edelleen toivon ettei kummityttö ole myymässä hopea lusikoitaan tulevaisuudessa vaan ymmärtää niiden tunne- ja mistoarvon. Ja kyllä vein rahani paikalliseen perheyritykseen josta sain ammattimaista palvelua hymyn kera.

Ai että ku sapettaa vieläkin.

Avatar

Järvenpään Kultajouseen! Karseata palvelua, surkea koruvalikoima ja surkea koruseppä.

Avatar

Suosittelen ripsiliimaksi ihan vain ja ainoastaan DUO:n liimaa 🙂 Ehkä sitä on joskus myyty Seppälässä.. Punanaamiosta ainakin saa 🙂

Ja ton Marilynin olisin voinu kertoo käymättäkin.. 😀

Avatar

Huono asiakaspalvelu on ärsyttävintä mitä tiedän! ja en nyt halua mitenkään yleistää, mutta mielestäni saan usein nuorilta myyjiltä parempaa palvelua kuin niiltä vanhemmilta jotka ovat olleet asiakaspalvelualalla iät ja ajat.

Avatar

imatran kultajousessa oli kyllä ensiluokkaista ja mukavaa palvelua, nii ja sit kannattaa ostaa duo- ripsiliimaa tosihyvää:)

tsemiä muuttoon 🙂

Avatar

Hei Emilia, ota ensikerralla kassalta 1 tai 2 sellasta läpinäkyvää pikkupussia ja laita se lihaperunasoselaatikko sinne ja sit kassiin 🙂 niin me aina tehään eikä vuoda laukkuun ! 🙂

Avatar

Tää nyt ei oikeastaan liity postauksen aiheeseen, mutta ajattelin kuitenkin kertoa että sun blogi toimii tosi huonosti mun iphonella! Se jotenkin tökkii ja heittää joka kerta mut ainakin kahdesti ulos koko netistä. Tätä on nyt kestäny varmaan koko syksyn, onkohan kellään muulla ollu samanlaisia ongelmia? Tosi mielelläni luen sun blogia, mutta toi jäätäminen vähän häiritsee sitä 😀

Avatar

Mulla on kanssa sama ongelma, eikä vaan tän blogin, vaan myös muiden Kaksplussan blogien kanssa. Lumiallakin käytettäessä sivu vaan yhtäkkiä lagaa ja heittää ulos koko netistä.

Avatar

Sama juttu mulla, yleensä iPadilla luen.

Avatar

mulla jumittaa ihan google chromellakin

Avatar

Mulla tökkii kans tää sivu puhelimella :-

Avatar

Mulla on Lumia 520 ja blogi toimii moitteettomasti puhelimessa, tuli vain mieleen että voisiko johtua enemmänkin liittymästä kuin puhelimesta. Soneralla ainakin usein ongelmia. mulla on Saunalahti ollut monta vuotta ja koskaan ollut mitään ongelmia 🙂

Avatar

Mulla on Lumia 720 ja Saunalahden liittymä ja tekee myös Tota samaa, eli lagaa ja heittää netistä pois kun luen kaksplussan blogeja, muilla sivuilla ei ole moista ongelmaa, ja tämä on alkanut kai kaksplussan sivujen uudistamisen jälkeen :/

Avatar

Mulla soneran liittymä ja puhelimella oon blogia lukenut ja toimii moitteettomasti ja ei kertaakaan oo netistä heittänyt ulos..

Avatar

Mulla on nokia lumia 520 ja saunalahden liittymä ja AINA lukiessani blogia puhelin heittää pois sivustolta. -,-

Emilia Huttunen

Mun ja kavereiden puhelimilla toimii moitteettomasti, ikinä ei oo käynyt noin 🙁 en siis osaa sanoa mistä vois olla kyse…. Ei kuitenkaan voi olla pelkkä saitin vika varmaankaan, kun niin monella toimii :/ välitän kuitenkin tekniikalle, jos vaikka löytys jokin syy!

Avatar

Eiköhän nuo kaikki baarit joihin pääsee näitä juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneita kuninkaita oo samanlaisia. Turussa varsinkin.. amarillo, lyni ja joskus muinoin kun oli primaa ja onnelaa.. fortekin kuuluu samaan kastiin mutta siellä sentään asiakaspalvelu mun mielestä toimii..

Avatar

Kävin ensimmäisen kerran Amarillossa pari viikkoa sitten – ja koin melkoisen järkytyksen millainen teinihelvetti paikka olikaan. Itselläni kun oli jäänyt mielikuva niilta ajoilta, kun Amarillo vielä oli nykyisen Chilin paikalla, että asiakaskunta olisi koostunut parinkympin paremmalle puolelle päässeistä ihmisistä. Ensimmäistä kertaa kävin ja ei ikinä enää.

Avatar

Saman olen huomannut myllyn kultajousessa, nin tympeää palvelua aina.suosittelen länsikeskuksen kultajousea lämpimästi.

Avatar

Ei liity nyt aiheeseen mutta joku muukin oli tuolla sanonut että puhelimella toimii huonosti tämä sivusto. Omistan Lumian ja sama juttu, heittää vähintään kahdesti ulos koko netistä. Olisi kiva lukea blogia puhelimen kautta, tämä kun on yksi suosikkiblogeistani! 🙂

Avatar

Moikka Emilia! Ensinnäkin hahah tuli ihan hassu olo kun näin sut ja lapset. 23 pv skanssissa ekaa kertaa vaikka oon lukenu blogias ties kuin kauan 🙂 ja sit samaa voin sanoa tohon lyniin. Oli hauskaa huomata ku mä jonotin juotavaa niin olit melkeen mun vieressä ja meillä oli samanlaiset vi*utusnaamat kummallakin siitä jonottamisesta, joten kyllä älä mene lyniin se on kamala paikka ja ite lähdinkin siitä fortteen mikä oli vähän parempi.

Avatar

Oon kans huomannut, että nuoria asiakkaita ala-arvioidaan, etenkin vanhemmat asiakaspalvelijat! Nuorilta tyypeiltä, esim Only, BikBok saa tosi hyvää palvelua mutta esim Sokoksen mammat on tosi tympääntyneitä ja kattoo nenänvartta pitkin tälläsiä (täysikäsiä) teinejä… Ärsyttävää!

Avatar

itellä oli vähän ennen joulua huono palvelu turun sokoksella. myyjä oli vanhempi nainen ja teki mieli sanoa rumasti sille palvelun jälkeen…

Avatar

Jep, lyni on karsea! Kaverini oksensi kerran, mielestäni ihan asiallisesti ja _pöntön_ sisälle, ja miespoke lähti hänen perässään wc-koppiin asti ilmoittaen tämän sotkevan ja aiheuttavan häiriötä ravintolassa. Excuse me?! Samana iltana eri tyttö oksensi mm. pöydän alle, ilmeisesti olematta mitenkään ”häiriöksi”……..

Avatar

Heippa! Viitaten jo aikaisempaan kommenttiin, voin itsekin suositella monen vuoden käyttökokemuksella lämpimästi duo-ripsiliimaa. Aikaisempi kommentoija mainitsi myös, että tuotetta saa Punanaamiosta, mikä pitää myös paikkaansa :). Olen kyseisessä liikkeessä myyjänä, jonka vuoksi osaan kertoa ripsiliimoistamme ja opastaa oikean ostossa. Duo myös säilyy oikein pidettynä erittäin kauan ja on todella riittoisaa. Hintaa pienemmällä 7 g:n putelilla on 9,90€ ja 14 g:n putelilla 12,50€.

Avatar

Noi seppälän ripsiliimat on selkeesti vaan ihan surkeita, ite erehdyin ostamaan sellaset, joissa on se ripsiliimatuubi mukana paketissa, niin enköhän sit laittaessa huomaa, että koko tuubi on tyhjä. Ja siis ihan kirjaimellisesti tyhjä, pelkkää ilmaa oli täys.

Avatar

Oliko myllyn kultajousen myyjä vanhempi nainen, jolla tumma tukka? Itsekin sieltä saanut todella huonoa palvelua!

Avatar

Tänään aloin lukea blogiasi kun näin tai nään ohjelman erilaiset äidit ja siinä kerroit, että toinen raskaus alkoi kun sait hormonihoidon kuukautisten pois jäätyä. Niin kysynkin muistatko mitä se lääke oli? Itse yritän saada lasta kovasti ja nyt meen lääkäriin asian tiimoilta ja voisin kysyä josko sama kävisi mulle.

Kaikkea hyvää teidän perheelle ja hyvää uutta huotta 2014. 🙂

Avatar

Uutta vuotta siis 🙂

Avatar

Toi saarioisten (ja kaiken muunkin merkkisten) laatikoiden vuotaminen on rasittavaa! Me ollaan jo vuosien ajan ostettu ja pidetty jääkaapissakin pakastepusseissa, muuten on kaikki paikat siinä mömmössä.. 😀

Avatar

Tiekkö, petyin moneenkin, mutta ootko koskaan maistanu saarioisten valmis lasagnea? se on niiiiiiiin hyvääää!! sitä ja maitoa, ah nam <3 en varmaan voisi elää ilman niitä 😀 lapsillekkin uppoaa kyseinen laatikko aika hyvin ;D

Avatar

Länsi-Porin Prisman timanttiset. Tosin jo vuosi sitten. Ensin nainen oli ottanut pöydältä vaaran sormuksen. Se oli minulle 2kokoa liian iso. Sitten he olivat toimittaneen oman sormukseni takaisin kaiverruttajaliikkeeseen joten jouduin ajamaan toiseen liikkeesen sormukseni perässä. Myyjä pisti kaiken vielä minun syyksi ja pitkin hampain pienensi sormukseni, maksutta! Hetken kyllä mietin joudunko kihloihin ilman sormusta! En ole myöskään KOSKAAN saanut sieltä takuukuittia nomination-laattoihin vaikka niissä kaiketi sellainen on… Toisesta myymälästä saan aina!

Avatar

Huomasin saman, että saarioisten lihaperunasoselaatikko VUOTAA! Aina koko ruokakassi oli mönjässä, kunnes tajusin kaupassa jo laittaa niihin ohuisiin pusseihin joita on hihnalla. Ei valu enää kassiin ja saadaan nauttia joskus laiskasta päivästä ja herkutella lihpersoslaatikkoa, nam 😛

Avatar

Liittyen tohon kultajousi-keskusteluun, mä oon saanu kahdenlaista asiakaspalvelua, hyvää sekä hieman erikoista.

Hyvää oli se, että kun about puoltoista vuotta sitten lähdettiin ostamaan poikaystävän kanssa kihloja ja löydettiin hyvät sormukset, tosin kummallekaan ei ollut sopivaa kokoa. Kokeiltiin muita sormuksia jotta saatiin tietää oikea koko ja sitten myyjä alkoi selvittelemään asiaa. Tässä kaupungissa on (onneksi) 3 kultajousen liikettä. Hän kysyi ensiksi toiselta, joka oli ihan muutaman sadan metrin päässä että sattuisko siellä olemaan ko. sormuksia ko. kokoa. No, eipä ollut. Sen liikkeen myyjä oli kuitenkin lähdössä käymään tässä kolmannessa liikkeessä ja äkkiä puhelinsoitto sinne, sieltä sitten sattui niitä saamaan ja toisen liikkeen myyjä toimitti tähän liikkeeseen jossa olimme käyneet ne meidän sormukset ja saatiin ne vielä samana päivänä. Musta se oli hyvää asiakaspalvelua.

Sitten se erikoinen tilanne. Olen aikoinaan ostanut Nomination-paloja kultajousesta ja oltiin niitä ystävän kanssa menossa taas katselemaan. Kysyttiin myyjältä että missähän niitä mahtais olla niin tää kirkkain silmin väittää, että ei koko kultajousi-ketju oo ikänä niitä myyny että turhaan kysellään. Jäi sitten ostamatta…

Avatar

Itsellänikään ei todellakaan ole mitään hyvää sanottavaa Myllyn kultajousesta! Kävin kysymässä paljon pariston vaihto maksaisi ja myyjä nappasi kellon kädestäni ja meni suorilta vaihtamaan sen oariston siihen!.. Maksan pariston vaihdon kiltisti ja kävelen liikkeestä ulos ja vasta siinä tungen kellon ranteeseeni, ja hups! Kellon hihna katkeaa. Kävelen takasin liikkeeseen ja saan ensin odottaa vartin että joku viitsisi kuunnella asiani ja sen jälkeen myyjä käy laittamassa uuden tapin hihnaan. Hihna kuitenkin heiluu vielä ihan omituisesti ja huomautan asiasta. ”Tommonen se olikin, ei tossa mitään vikaa ole”. Hetken jankattuani myyjä ottaa kellon käteensä ja sanoo ettei se mitenkään epänormaalisti liiku ja NAPS! Muovinen hihna on jälleen poikki.. Onneks ne dit myönsi tappionsa ja lähetti sen kultasepälle korjattavaksi.

Avatar

Mä olen kans kerran käynyt lynissä ja sain ihan törkeen huonoo asiakaspalvelua! Onneks mun seurueesta yks tiesi mua palvelleen henkilön nimeltä niin sain laitettua ihan lynin nettisivujen kautta palautetta. Kovin pahoittelivat ja sanoivat että sitä vastausviestiä näyttämällä saisin seuraavalla kerralla ilmaisen drinkin. Taitaa kyllä tosin jäädä käyttämättä koska tuskin menen sinne uudestaan varsinkaan kun siellä tuntuu niin moni saavan huonoa palvelua!! Oikein hyvää uutta vuotta Emilia teidän perheelle 🙂

Avatar

Heei 🙂 tää komma ei liity mitenkää tähän postaukseen mutta tulin vaan sanomaan et sut oli ihan mielettömän kiva nähdä livenä siä turun myllyn Gina Tricossa 😀

Mie olin se joka tuli juttelemaan ja kehumaan tätä sun blogia :3

T. Ida, lukijasi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä