2013 uudet suosikit

Carmex huulirasva

Tätä hehkutinkin jo Facebookissa. Mähän kärsin atooppisesta ihottumasta, jota on myös huulissa ja en voi käyttää huulipunaa, koska mun huulet on aina niin rohtuneet ja kipeät. Olen aina käyttänyt huulissa vain ja ainoastaan bepanthenia, joka kyllä auttaa kipuun, mutta ei paranna. Nyt kuitenkin kokeilin sitten tätä Carmexia kun sain sitä testattavaksi ja yhdessä yössä se paransi mun huulet! Tää on ihan ihme! 😀 Rakastan tätä tavaraa ja suosittelen kokeilemaan jos kärsit kuivista huulista!

Fazer pitaleipäsipsit

Kyllä, sama tuote löytyi pettymyslistalta. Vaikka tulikin vastaan huono pussi, joka vähän pilasi mun nautinnon tästä tuotteesta, on ne vaan niin herkullisia ja oli suuri apu tän laihdutuksen kanssa tänä vuonna! Kannattaa maistaa, varsinkin jos yrität laihduttaa, mutta ne sipsit vaan houkuttaa liikaa.

Seacret minerals from the dead sea

Kaikki varmaan tietävät tämän ketjun myyjät, jotka seisovat rasvapurkkien kanssa käytävällä ja tuputtavat kaikille ohikulkijoille käsirasvaa ja pyytävät testaamaan muitakin tuotteita. Varmaan 99% teistä on näin sattuessa kiertänyt heidät mahdollisimman kaukaa, esittänyt puhuvansa puhelimeen tai jotain vastaavaa, koska tietää tuotteiden olevan todella kalliita. Näin minäkin tein, kunnes juuri ennen joulua erehdyin sitten testailemaan tuotteita ja päädyin ostamaan kokovartalorasvan, sekä kuorinnan kasvoille ja erikseen vartalolle. Hinta kauhistutti, vaikka sieltä saikin aika hyviä tarjouksia. Nyt olen reilun viikon näitä käyttänyt ja ihoni ei ole vuosiin voinut näin hyvin! Tulee siis mun rasvat jatkossa aika hintaviksi, mutta se on sen arvoista. Olin jo luovuttanut ja kuvittelin, etten ikinä pääse eroon tästä jatkuvasta kutinasta ja leviävästä ihottumasta, mutta jo ensimmäisen kuorinnan ja rasvauksen jälkeen iho näytti ja tuntui paljon paremmalta. Apteekin rasvat eivät ole auttaneet mitään, mutta näköjään mineraalit hoitivat homman.

Turun Pancho Villa

Käytiin tossa varmaan marraskuussa Topiaksen kanssa ekaa kertaa Pancho Villassa ja vaikka ruoka oli tosi hyvää, niin sen takia emme mene sinne takaisin. Sen sijaan palvelu oli meille se todellinen magneetti, miksi haluan ehdottomasti sinne uudestaan! Siitä sekunnista asti kun astuimme ulko-ovesta sisään, saimme koko ajan loistavaa palvelua. Ruokakin maistui paremmalta kun sai niin hyvän mielen. Isot peukutukset Pancho Villan henkilökunnalle!

Turun Lady Line

Teknisesti tää on kylläkin jo vuoden 2012 tuttavuus, mutta en ehtinyt silloin hirveän kauaa treenata ennen kuin tulin raskaaksi. Nyt kun olen päässyt kunnolla treenailemaan niin rakastun Lady Lineen aina vain enemmän. Se on vain niin upea paikka! Tässä uudessa kämpässä ois Elixia tosi lähellä kun taas Lady Linelle on matkaa, mutta en kyllä malta varmaan millään vaihtaa…. Lady Linen kuukausihintaan kuuluu kaikki lisäpalvelut ja se on ihanan pieni ja kotoisa. Puhumattakaan mukavista ohjaajista ja kanssatreenaajista.

Sophie la girafe cosmetics

Tämä uusi luonnonmukainen vauvojen hoitotuotesarja on päässyt meidän lemppareiden listalle. Tuotteet ovat kaikki olleet todella laadukkaita, hellävaraisia ja toimivia. Tuoksut ovat ihanan neutraaleja, mutta eivät kuitenkaan haise sillaiselle saippuamaisen steriilille. Mun ehdoton lemppari on erillinen kasvorasva. Kyllä huomaa vertaillessa, että vauvan herkkä iho kaipaa ihan yhtä paljon hoivaa kuin aikuisenkin, mutta eri tavalla. Sophie la girafe -tuotteet auttavat vahvistamaan vauvan ihon luonnollista vastustuskykyä, jota vauva todella kaipaa kun hänet kiskaistaan kohdun suojasta tänne saasteiden keskelle. Lisäplussaa siitä, että tuotteiden myynnistä menee prosentti hyväntekeväisyyteen.

Liberon vaipat

Käytettiin tossa vähän aikaa muumivaippoja ja pamperseja, kun liberoita ei saanut lähikaupasta. Nyt loppuvuosi ollaan menty taas liberoilla ja ai että mun nenä kiittää! Näistä kolmesta Libero on ainut, joka ei haise. Toiset kaksi merkkiä ei meille oo sopinut ollenkaan, koska ne haisevat ihan kauhealle heti kun tulee ensimmäinen pieni pissa. Eikä se haju lähde ihan helpolla. Kaikki kolme kyllä pitävät hyvin, eikä ole tullut ohivuotoja, mutta Libero on taas noussut ehdottomaksi lempimerkiksi vaippojen saralla.

Mitä suosikkeja te löysitte vuonna 2013?

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

*Siis Seacretin.

Avatar

Ehdoton ”kosmetiikka” suosikki on kyllä semmonen rasva kun Decubal ! Jota suosittelen sullekkin jos kerran on kuivat huulet 😀 Se on siis apteekista saatava semmonen huulirasva, joka käy vähän kyllä kaikkeen muuhunkin kuivaan, ite käyttäny myös kynsinauhoihin ja nenänpieliin. Voittaa Bebantteenit sun muut mennen tullen 😀

Avatar

Se Decubalin huulirasva on ihan mahtavaa!! Terveisin toinenkin atopikko 😉

Avatar

Mä olen äidiltäni kokeillut aina siellä saunoessa Seacretin kasvoille tarkoitettua suola-öljykuorintaa ja se on TO-DEL-LA hyvä. Ikinä ei ole iho ollut niin pehmeä kun sen käytön jälkeen. En tiedä onko toi sun käyttämä kasvokuorinta sama kun et maininnut nimeä tarkemmin. Järkytyin vähän hinnasta, mutta ehkä pakko ostaa omaksikin.

Avatar

Sen täytyy olla kiinni lapsen pissan happamuudesta mikä haisee, meillä Liberot haisee ja fuskaa. 😀

Avatar

varmaanki näin, koska meillä välillä haisee ja välillä taas ei – oli vaippa mikä tahansa 😀

Avatar

Oon ajatellu että kuvittelen nuo hajut! Oon kans huomannu,että muumit ja pampersit haisee! Muumit enemmän,mutta pampersin haju taas tuntuu jäävän iholle.. Mutta tosiaan, varmaan tää kans riippuu jotenkin vauvasta!

Avatar

Pancho Villaaaa 😀 mun vanhemmat on avaamassa Ouluun Pancho Villan keväällä 🙂 vink vink vaan kaikille Oululaisille ( ja tietty muutkin siellä käyvät) lukijoille =)

Avatar

Ah Pancho Villa <3 Ollu lempparini jo kaua ja eikä oo tehny yhtää hyvää lompakolleni (saatika vyötärölleni 😉 ) että se tuli Turkuu 😀 Pitääkin muute testata noita pitaleipäsipsejä!

Avatar

Seacret minerals from the dead sea Itsekin olen välttelin näiden myyjiä aluksi! Mutta minäkin suosittelen menemään kokeilemaan =)! itse otin vartalorasvan ja kynsienhoito setin! ja toimivat todella hyvin =) 4vuotta olen nyt käyttänyt.

Avatar

Pakko nyt sitten mielenkiinnosta kysyä, että mitä ne Seacret Minerals tuotteet suurinpiirtein maksaa? Olen nimittäin monesti kävellyt heidän ohitseen ja pikaisesti koittanut välttää kaikki heidän kysymykset. Olen ajatellut, että tuotteet on ihan humpuukkia, mutta nyt mielenkiinto heräs.:D

Avatar

Monet luottavat siihen, että apteekinvoiteet on niitä parhaimpia maailmassa. Usein apteekinvoiteet ovat sitä samaa moskaa mitä marketeissa myydään, ne ovat vain merkkinsä takia kalliimpia. Ainesosina käytetään lähinnä öljyteollisuuden jätteitä. Juuri esimerkiksi tällaiset kuolleen meren tuotteet saattavat tuntua kalliilta, mutta usein näitä tuotteita on laboratorioissa kunnolla tutkittu ja ne ovat täynnä ihon kaipaamia tehoaineita.

Avatar

mitä negatiivista sulla on käyny pitaleipäsipsien kanssa?:)

Avatar

Mun mutsi osti joskus hirveen kasan noita Kuolleenmeren kamoja… Sain ite siinä sivussa jonkun merisuolapurkin jaloille (jonka oon käyttänyt ajat sitten, se on ihan huikeeta kamaa) ja nykyään porukoilla käydessä saattaa se mutsinkin purkin sisältö huveta jotenkin oudosti. 😀

Avatar

Searetin tuotteen liikkuu n 30-150€ hintaluokassa. Vartalokuorinta tais olla jotain 50€, mutta kasvotuotteet pomppaavan ainakin yli 80€. Näitä varten tarttee aina pikkusen säästää mutta myönnettäköön että on kyllä paras mitä on eteeni tähän 30 ikävuoteen mennessä tupsahtanut. Myyjät pelotti aluksi mutta olivatkin ihan kivoja 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä